Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Gmail με οποιονδήποτε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω POP

Χρησιμοποιώντας POP, μπορείτε να κατεβάσετε νέα μηνύματα που έρχονται στο λογαριασμό σας στο Gmail σε πολλά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Λάβετε όσο και Αποστολή

Με το διαθέσιμο μέγεθος στο λογαριασμό μου στο Gmail και την πανταχού παρούσα ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της διεπαφής ιστού, είμαι διατεθειμένος να μεταφέρω όλα τα μηνύματά μου στο Gmail .

Αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η μεταφορά αλληλογραφίας μπορεί να συμβεί και στην άλλη κατεύθυνση. Αν θέλετε να ενοποιήσετε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ταυτόχρονα, μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα μηνύματα που φτάνουν στο Gmail αυτόματα σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Η πιο άμεση διαδρομή είναι επίσης διαθέσιμη.

Πώς λειτουργεί η πρόσβαση POP στο Gmail

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Gmail απευθείας μέσω POP χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα αρχεία που αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω POP μπορούν είτε να αρχειοθετηθούν στο Gmail, να παραμείνουν αδιάβαστα ή να καταστραφούν. Εάν τα αρχειοθετήσετε, μπορείτε να έχετε τόσο τη δύναμη επεξεργασίας του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιφάνειας εργασίας σας όσο και την ικανότητα αρχειοθέτησης και αναζήτησης της διεπαφής ιστού του Gmail, για παράδειγμα.

Εάν στείλετε ένα μήνυμα μέσω του διακομιστή SMTP του Gmail από το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιλογής σας, ένα αντίγραφο τοποθετείται και αρχειοθετείται αυτόματα στο φάκελο "Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" (Gmail). Δεν χρειάζεται να προσθέσετε τον εαυτό σας ως ένα Bcc: παραλήπτης.

Εξετάστε την πρόσβαση στο Gmail IMAP

Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και απρόσκοπτη πρόσβαση όχι μόνο στα νέα μηνύματα, αλλά σε όλα τα αρχειοθετημένα μηνύματα καθώς και στις ετικέτες σας στο Gmail , μπορείτε να δοκιμάσετε το IMAP πριν ρυθμίσετε το POP.

Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Gmail με οποιονδήποτε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω POP

Για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση POP στον λογαριασμό σας στο Gmail με οποιοδήποτε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ρυθμίστε τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για πρόσβαση Gmail στο POP

Τώρα ορίστε έναν νέο λογαριασμό στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Αν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν περιλαμβάνεται παραπάνω, χρησιμοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις: