Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail με το Mozilla Thunderbird

Το Gmail είναι υπέροχο ως μια διαρκώς αναπτυσσόμενη υπηρεσία αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταχείας αναζήτησης και βολικής λειτουργίας στο διαδίκτυο. Είναι επίσης υπέροχο ως λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Mozilla Thunderbird.

Το Mozilla Thunderbird καθιστά ακόμα πιο εύκολο να ρυθμίσετε την πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Gmail. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση Gmail σας - και να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση IMAP ή POP στο Gmail .

Αποκτήστε πρόσβαση στο Gmail με το Mozilla Thunderbird χρησιμοποιώντας το IMAP

Για να προσθέσετε ένα λογαριασμό Gmail IMAP στο Mozilla Thunderbird:

Τώρα μπορείτε να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ανεπιθύμητα, με ετικέτες ή με αστερίσκο εύκολα μέσα από το Mozilla Thunderbird.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Gmail με τον Mozilla Thunderbird χρησιμοποιώντας POP

Για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό Gmail στο Mozilla Thunderbird:

Όταν ελέγχετε την αλληλογραφία, όχι μόνο θα εμφανιστεί ολόκληρο το μήνυμα στο εισερχόμενό σας στο Gmail, αλλά και μηνύματα που έχετε στείλει από τη διεπαφή ιστού του Gmail . Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα φίλτρο στον Mozilla Thunderbird που αναζητά τη διεύθυνσή σας (ή διευθύνσεις αν στέλνετε από πολλούς λογαριασμούς στο Gmail) και μετακινεί τα αντίστοιχα μηνύματα στο φάκελο " Αποστολή ". Χρήση εργαλείων | Εκτελέστε τα Φίλτρα σε Φάκελο από το μενού, μπορείτε να εφαρμόσετε το φίλτρο ακόμα και μετά τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εισαγωγή επαφών Gmail στο Mozilla Thunderbird

Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να εισαγάγετε το βιβλίο διευθύνσεων Gmail στον Mozilla Thunderbird , επίσης - για εύκολη διευθυνσιοδότηση.