Πώς να κάνω ένα Mii

01 από 05

Ανοίξτε τον επεξεργαστή Mii

Από την αρχική οθόνη του Wii, κάντε κλικ στο "Mii Channel" και, στη συνέχεια, στο "Έναρξη". Αυτό θα σας μεταφέρει στο "Mii Plaza", όπου το Miis σας θα περιπλανηθεί αδρανώς αφού τα φτιάξετε.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέο Mii" στα αριστερά της οθόνης σας (μοιάζει με ένα χαρούμενο πρόσωπο με ένα "+" σε αυτό) για να ξεκινήσετε ένα νέο Mii. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία Mii" (ευτυχισμένο πρόσωπο με το μάτι) για να αλλάξετε το υπάρχον Miis που έχετε δημιουργήσει.

02 του 05

Επιλέξτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Mii

Επιλέξτε το φύλο του Mii. Εάν είστε τεμπέλης μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Επιλέξτε μια εμφάνιση" για να εμφανιστεί μια οθόνη του Miis για να διαλέξετε, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό αν κάνετε κλικ στο "Start from scratch", το οποίο θα τραβήξει την κύρια οθόνη επεξεργασίας με μια γενική Mii να εργαστούν.

Στο επάνω μέρος της οθόνης σας υπάρχει μια σειρά κουμπιών. Κάντε κλικ στην πρώτη. Αυτό σας επιτρέπει να συμπληρώσετε βασικές πληροφορίες σχετικά με το Mii όπως το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και το αγαπημένο σας χρώμα (το οποίο, εάν κάνετε ένα Mii με βάση τον εαυτό σας, θα μπορούσε φυσικά να είναι το όνομά σας, η ημερομηνία γέννησης και το αγαπημένο σας χρώμα).

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε εάν το Mii θα πρέπει να "ανακατευτεί" κάνοντας κλικ στο κουτί Mingle. Αν το Wii σας είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο τότε το Miis σας μπορεί να περιπλανηθεί στο Mii Plaza ενός άλλου παίκτη και το Mii Plaza θα γεμίσει με τους Mii ξένους.

03 του 05

Σχεδιάστε το κεφάλι του Mii

Το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης επεξεργασίας Mii είναι αφιερωμένο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν την έκδοση Mii του εαυτού τους, φίλους ή διασημότητες.

Κάντε κλικ στο κουμπί δύο στο επάνω μέρος της οθόνης για να ρυθμίσετε το ύψος και το βάρος για το Mii σας.

Το κουμπί 3 σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σχήμα και την επιδερμίδα του προσώπου του Mii. και να επιλέξετε τον κατάλληλο τόνο του δέρματος. Έχετε έξι επιλογές για τον τόνο του δέρματος, οπότε θα πρέπει να βρείτε κάτι λογικό εδώ. Υπάρχουν 8 σχήματα προσώπου συν μια επιλογή των χαρακτηριστικών του προσώπου όπως οι φακίδες ή οι γραμμές ηλικίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να αναμειχθούν, οπότε αν θέλεις τόσο τις φακίδες όσο και τις ρυτίδες, δεν έχεις τύχη.

Το κουμπί τέσσερα εμφανίζει την οθόνη επιλογής μαλλιών. Έχετε 72 μαλλιά φαίνεται να διαλέξετε, καθώς και 8 χρώματα. Πολλά από τα στυλ μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε φύλο με επιτυχία.

04 του 05

Σχεδιάστε το πρόσωπο του Mii

Ο σχεδιασμός προσώπου είναι κεντρικός για τη δημιουργία ενός καλού Mii και προσφέρει τις περισσότερες επιλογές. Η λειτουργία μπορεί να μετακινηθεί, να αλλάξει το μέγεθος και σε ορισμένες περιπτώσεις να περιστραφεί. Ενώ αυτές οι δυνατότητες έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια καλή ομοιότητα, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι αν κάνετε πράγματα όπως να μετακινήσετε τα μάτια στο πηγούνι και τα φρύδια γραμμή μέχρι κάθετα, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά πολύ εκπληκτικά πρόσωπα Mii, όπως ένα πρόσωπο με έναν πιγκουίνο σε αυτό.

Το πέμπτο κουμπί είναι για τα φρύδια. Μπορείτε να επιλέξετε από 24 εμφάνιση φρυδιών, ή ακόμα και χωρίς φρύδια, αν σας ταιριάζει. Τα βέλη προς τα δεξιά σας επιτρέπουν να μετακινήσετε, να περιστρέψετε και να αλλάξετε το μέγεθος των φρυδιών. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα σε κάτι διαφορετικό από το χρώμα των μαλλιών σας

Το έκτο κουμπί σας επιτρέπει να επιλέξετε και να ρυθμίσετε τα μάτια σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα, να τα κλείσετε κοντά ή μακριά, να αλλάξετε το μέγεθός τους και να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε στο πρόσωπο.

Το έβδομο είναι το κουμπί μύτης. Υπάρχουν 12 επιλογές εδώ. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος της μύτης ή για να προσαρμόσετε τη θέση της.

Το όγδοο κουμπί σας δίνει το στόμα για το Mii σας. Έχετε 24 επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε 3 αποχρώσεις που κυμαίνονται από τη σάρκα σε ροζ. Όπως και με άλλες λειτουργίες, χρησιμοποιήστε τα βέλη για προσαρμογή.

Το ένατο κουμπί θα σας οδηγήσει σε αξεσουάρ. Εδώ μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε τα πράγματα για το Mii σας με γυαλιά, κρεατοελιές και μαλλιά προσώπου.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του Mii σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Quit". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση και τερματισμός", ώστε να μην χαθούν οι προσπάθειές σας.

05 του 05

Κάντε περισσότερα Miis

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε με ένα Mii. Κάθε φορά που έχω έναν φίλο να με επισκεφθεί για να παίξω στο Wii μου, τους έχω να κάνω ένα Mii. Συνήθως μπορούν να βρουν ένα που έχει μια αξιοπρεπή ομοιότητα με αυτά. Όταν επιστρέψουν, οι Mii τους περιμένουν πάντα.