Πώς να διαγράψετε παιχνίδια και εφαρμογές από το Nintendo 3DS

Συμβαίνει σε όλους: Πραγματοποιούμε λήψη μιας εφαρμογής ή παιχνιδιού Nintendo 3DS , χρησιμοποιήστε το για λίγο και στη συνέχεια πέστε από την αγάπη με αυτό. Δεδομένου ότι τα προγράμματα καταλαμβάνουν χώρο στην κάρτα SD σας, όπως και σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε χώρο για αυτό που θέλετε.

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διαγράψετε εφαρμογές και παιχνίδια από το Nintendo 3DS ή 3DS XL.

Πώς να διαγράψετε παιχνίδια και εφαρμογές 3DS

Με το Nintendo 3DS ενεργοποιημένο:

  1. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις συστήματος στο μενού HOME (μοιάζει με ένα κλειδί).
  2. Πατήστε Διαχείριση δεδομένων .
  3. Πατήστε Nintendo 3DS .
  4. Επιλέξτε Λογισμικό για να επιλέξετε ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή ή Πρόσθετα δεδομένα για να επιλέξετε την αποθήκευση δεδομένων για την εφαρμογή.
  5. Επιλέξτε αυτό που πρέπει να αφαιρεθεί και μετά πατήστε Διαγραφή .
  6. Επιλέξτε είτε Διαγραφή λογισμικού και Αποθήκευση δεδομένων είτε Δημιουργία αντιγράφων αποθήκευσης δεδομένων και διαγραφή λογισμικού .
  7. Πατήστε Διαγραφή ακόμη για επιβεβαίωση της ενέργειας.

Σημείωση: Οι εφαρμογές συστήματος και άλλα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα δεν μπορούν να καταργηθούν. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, Λήψη Play, Mii Maker, Face Raiders, Nintendo eShop, Nintendo Zone Viewer, Ρυθμίσεις συστήματος και Nintendo 3DS Sound .