Πώς να αφαιρέσετε τα περιθώρια από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαγράψτε τα περιθώρια στο Outlook Express ή το Windows Mail

Όταν συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows Mail ή στο Outlook Express , κάποιο κενό δεν έχει συμπληρωθεί ανάμεσα στο περιεχόμενό σας και τα πάνω, δεξιά, αριστερά και κάτω σύνορα. Αυτό συνήθως διευκολύνει την ανάγνωση, γι 'αυτό παραμένουν εκεί από προεπιλογή.

Ωστόσο, εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα λογότυπο στις εξωτερικές άκρες της επάνω αριστεράς γωνίας, για παράδειγμα, τότε θα πρέπει να ορίσετε το περιθώριο αυτό στο μηδέν. Η διαγραφή περιθωρίων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως αυτό είναι επίσης χρήσιμο για να εξαναγκάσει ένα στυλ να φτάσει στα άκρα του κουτιού μηνυμάτων, κάτι που δεν μπορεί να γίνει όταν τα περιθώρια παραμένουν εκεί.

Πώς να αφαιρέσετε τα περιθώρια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δείτε πώς μπορείτε να συνθέσετε ένα μήνυμα που χρησιμοποιεί το πλήρες διάστημα μηνυμάτων χωρίς περιθώρια:

  1. Ανοίξτε τον επεξεργαστή πηγαίου κώδικα .
  2. Προσθέστε τα ακόλουθα στην ετικέτα :
    1. style = "PADDING: 0px; MARGIN: 0px"
    2. Για παράδειγμα, εάν η ετικέτα διαβάζει , πρέπει να γίνει αυτό:
    3. <ΣΩΜΑ bgColor = # ffffff style = "ΜΗΝΥΜΑ: 0px; MARGIN: 0px" >
    4. Αυτό που κάνετε είναι να προσθέσετε την ενότητα "στυλ ..." στο άκρο της ετικέτας , λίγο πριν από το τελευταίο σύμβολο ">".
  3. Συνεχίστε να επεξεργάζεστε το μήνυμα από την καρτέλα Επεξεργασία .

Αυτό αφαιρεί όλα τα περιθώρια από πάνω και κάτω, καθώς και τα αριστερά και δεξιά περιγράμματα. Ωστόσο, είναι κοινό να χρειάζεται μόνο να καταργηθεί το ανώτερο περιθώριο.

Αφαιρέστε μόνο ειδικά περιθώρια

Εάν δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το περιθώριο από όλες τις πλευρές, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να ορίσετε μόνο το πάνω, το κάτω, το δεξί ή το αριστερό περίγραμμα στο μηδέν.

Για να ξεκινήσετε, συνεχίστε όπως παραπάνω, αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε το style = "PADDING: 0px; MARGIN: 0px" , προσθέστε τα παρακάτω στην ετικέτα , επιλέγοντας εκείνη που αντιστοιχεί στο περιθώριο που θέλετε να καταργήσετε.

Για παράδειγμα, θα προσθέσετε αυτό το έντονο κείμενο στην ετικέτα για να καταργήσετε το σωστό περιθώριο:

style = "ΔΙΑΣΤΑΣΗ-ΔΕΞΙΑ: 0px; MARGIN-RIGHT: 0px" >

Ακριβώς όπως παραπάνω, αν η ετικέτα έχει κάποιο άλλο κείμενο, βεβαιωθείτε ότι προσθέσατε το κείμενο "στυλ" στο άκρο της ετικέτας, ακριβώς πριν κλείσει η ετικέτα , όπως παρακάτω:

στυλ = "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΔΕΞΙΑ: 0px; MARGIN-RIGHT: 0px" >

Συμβουλή: Εάν βοηθάει να το απεικονίσετε έτσι, σκεφτείτε ότι αυτό που κάνετε είναι να ανοίξετε την ετικέτα , διαχωρίζοντας το τελευταίο σύμβολο ">" από το υπόλοιπο () και, στη συνέχεια, το τέλος, ακριβώς πριν τον τελευταίο χαρακτήρα (>).