Πώς να παρακολουθήσετε την Προεδρική εγκυκλοπαίδεια online

5 τρόποι να παρακολουθήσετε την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ

Τα Προεδρικά Εγκαίνια των Ηνωμένων Πολιτειών του 2021 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 . Την ημέρα αυτή, ο εκλεγμένος πρόεδρος θα ορκιστεί επίσημα ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, λέγοντας τα εξής:

"Ορκίζομαι (ή επιβεβαιώνω) ότι θα εκτελέσω πιστά το αξίωμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και θα κάνω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, θα διατηρήσω, θα προστατεύσω και θα υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών".

Αυτή η ειρηνική μεταφορά της εξουσίας γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις προεδρικές εκλογές. Με αυτές τις προεδρικές εκλογές έρχεται ένα εγκαίνιο, ένα επίσημο ακόμα εορταστικό ζήτημα που ολόκληρο το έθνος παρακολουθεί με προσμονή. Ακολουθούν κάποια εναρκτήρια γεγονότα:

Προεδρικές εγκαινιάσεις του Trump 2017 [ Youtube, ABC News, 8:33:04 ]
Προεδρικά εγκαίνια του Ομπάμα το 2013 [ Youtube, NYT, 1:19:49 ]
Προεδρικές Εγκαινιάσεις του Ομπάμα 2009 [ Youtube, C-SPAN, 21:50 ]

Εδώ είναι μια σειρά από μέρη που μπορείτε να απολαύσετε τις προεδρικές εορταστικές εκδηλώσεις, ζωντανά στο διαδίκτυο:

01 από 05

Κοινές επιτροπές του Κογκρέσου στις εναρκτήριες τελετές

PeskyMonkey / iStock

Η Προεδρική Εναρμονιστική Επιτροπή είναι ο επίσημος τόπος για να βρείτε το τελευταίο και το καλύτερο streaming video και τα μέσα ενημέρωσης για τα Προεδρικά Εγκαίνια

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις τρέχουσες τελετές ορκωμοσίας που ζουν εδώ. μπορείτε επίσης να δείτε διαδραστικούς χάρτες των εναρκτήριων τελετών και να παρακολουθήσετε τους διασκεδαστές που θα συμμετάσχουν στο Προεδρικό Εγκαίνια. Περισσότερο "

02 του 05

Σημαντικές τοποθεσίες ειδήσεων

Πίστωση: Getty / Paul Bradbury

Κάθε σημαντικός ιστότοπος ειδήσεων θα προσφέρει ειδική κάλυψη των Προεδρικών Εγκαινίων, μεταξύ των οποίων:

Ο σταθμός ειδήσεων CNN συνήθως προγραμματίζει ένα ειδικό χαρακτηριστικό του προεδρικού εγκαινιάματος. οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια online σε συνεργασία με άλλους χρήστες του CNN που είναι και οι φίλοι τους στο Facebook . Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη ζωντανή ροή του CNN.

03 του 05

C-SPAN

Το C-SPAN συγκεντρώνει ένα Προεδρικό Χωριό Εγκαινίων, με ζωντανές ροές βίντεο από σημαντικά γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια των Προεδρικών Εγκαινιασμών στην ηλεκτρονική αίθουσα ελέγχου τους. Σημείωση: για να εξασφαλίσετε την καλύτερη κάλυψη των προεδρικών εγκαινίων ή οποιοδήποτε άλλο ζωντανό, ιστορικό γεγονός, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα C-SPAN για να καταλάβετε πότε και τι είδους κάλυψη να περιμένετε.

Για παράδειγμα, υπάρχουν διαφορετικά κανάλια C-SPAN που καλύπτουν διαφορετικές διαδικασίες. Το C-SPAN καλύπτει ζωντανά γεγονότα στο πάτωμα του Σώματος των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Το C-SPAN2 καλύπτει τις εργασίες σε live floor στη Γερουσία των ΗΠΑ. Το C-SPAN3 καλύπτει εκδηλώσεις που θεωρούνται δημόσιες υποθέσεις, ακροάσεις του Κογκρέσου και άλλος σχετικός ιστορικός προγραμματισμός. Όταν το Σώμα και η Γερουσία δεν είναι σε συνεδρίαση ή υπάρχουν ιστορικά γεγονότα που υπερισχύουν (όπως τα προεδρικά εγκαίνια), το C-SPAN φέρνει ζωντανή κάλυψη.

04 του 05

Κελάδημα

Το Twitter είναι ένας κυριολεκτικός πυροσβεστικός σωλήνας πληροφοριών και μπορεί να είναι λίγο υπερφορτωμένος. Ωστόσο, εάν αναζητάτε ζωντανές πληροφορίες σχετικά με ένα από τα πιο κοντινά γεγονότα σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το πετύχετε.

Hashtags (λέξεις-κλειδιά που βοηθούν να κατηγοριοποιήσετε τις πληροφορίες σε πιο εύκολα πλοήγητα θέματα) θα θελήσετε να ακολουθήσετε: #guard, #president και, φυσικά, το όνομα του υποψηφίου που έχει επιλεγεί για να καταθέσει τον όρκο του office.

Επιπλέον, θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε μερικούς χρήστες που κάνουν σπουδαία δουλειά στην κάλυψη εναρκτήριων γεγονότων: τον επίσημο λογαριασμό του White House Twitter στο https://twitter.com/whitehouse, το συγκρότημα Marine Corp στο https: / / /twitter.com/marineband και τη μυστική υπηρεσία στη διεύθυνση https://twitter.com/secretservice.

Παρακολουθήστε προσεκτικά το Twitter, χρησιμοποιώντας ειδικά τρεχούμενα hashtags, για να ξεκινήσετε την εκκίνηση σε οποιαδήποτε νέα ή ενδιαφέροντα γεγονότα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Οι χρήστες του Twitter είναι συνήθως οι πρώτοι που το κάνουν γνωστό και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε ζωντανά, σπάνια νέα από τους μάρτυρες.

Τέλος, οι χρήστες Twitter καταρτίζουν λίστες και αυτές οι λίστες είναι εξαιρετικά βολικές για να ακολουθήσουν, αφού δεν χρειάζεται να περάσετε και να βρείτε όλους αυτούς τους διαφορετικούς χρήστες μόνοι σας. Για παράδειγμα, αυτός ο κατάλογος των τελευταίων ειδήσεων Twitter έχει σχεδόν κάθε παγκόσμια πηγή ειδήσεων από την Al Jazeera μέχρι το BBC.

05 του 05

Επιλογές ζωντανής ροής

Πίστωση: Getty

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις προεδρικές εγκαινιάσεις online και σε συνδεδεμένες συσκευές μέσω μιας ποικιλίας επιλογών: