Επιλέγοντας το σωστό χαρτί μεταφοράς σιδερώματος

Σχεδιάζοντας τις δικές σας εικόνες για ενδεχόμενη μεταφορά σιδήρου σε ένα μπλουζάκι ή σε άλλο ένδυμα είναι πολύ διασκεδαστική, εφόσον ακολουθείτε την καθοδήγηση του κατασκευαστή και χρησιμοποιείτε το σωστό χαρτί μεταφοράς. Η διαδικασία είναι απλή: Δημιουργείτε το σχέδιό σας στο αγαπημένο σας λογισμικό. τότε εκτυπώνετε την εικόνα χρησιμοποιώντας τον οικιακό εκτυπωτή σας σε χαρτί που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεταφορές σιδήρου σε ρούχα.

Αγοράστε το σωστό χαρτί μεταφοράς για τον εκτυπωτή και το ύφασμα

Το μεγαλύτερο χαρτί μεταφοράς σιδήρου είναι κατασκευασμένο για εκτυπωτές inkjet, αλλά μερικοί είναι διαθέσιμοι για εκτυπωτές λέιζερ. Η αγορά του χαρτιού μεταφοράς που προορίζεται για τον τύπο του εκτυπωτή σας είναι σημαντική: Δεν είναι εναλλάξιμες και αγνοώντας τις συστάσεις των κατασκευαστών μπορεί να είναι καταστροφική. Η χρήση χαρτιού μεταφοράς σιδήρου για εκτυπωτές inkjet σε εκτυπωτή λέιζερ μπορεί να οδηγήσει σε βαρύ λογαριασμό επισκευής ή ακόμα και στην ανάγκη αντικατάστασης του εκτυπωτή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θερμότητα που παράγει ένας εκτυπωτής λέιζερ μπορεί να προκαλέσει την τήξη του χαρτιού μεταφοράς μελάνης σε όλο το εσωτερικό του εκτυπωτή. Ελέγξτε προσεκτικά το πλαίσιο ή την ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει χαρτί μεταφοράς μελάνης για τον εκτυπωτή inkjet ή το χαρτί μεταφοράς λέιζερ για τον εκτυπωτή λέιζερ.

Τα περισσότερα χαρτιά μεταφοράς είναι για λευκά και ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Ωστόσο, τα χαρτιά μεταφοράς σιδερώματος έρχονται επίσης σε έκδοση ειδικά για σκούρες μπλούζες. Για καλύτερα αποτελέσματα, αγοράστε το χαρτί μεταφοράς ειδικά σχεδιασμένο για το χρώμα του υφάσματος που χρησιμοποιείτε.

Εδώ είναι απλώς μια δειγματοληψία των πολλών εμπορικών σημάτων των προϊόντων σιδήρου-μεταφοράς χαρτιού που διατίθενται:

Συμβουλές για την προετοιμασία και το τελείωμα της μεταφοράς