Πώς να εκτυπώσετε μεταφορές σιδήρου για μπλουζάκια

Συμβουλές παραγωγής, συστάσεις λογισμικού, δωρεάν έργα τέχνης

Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια με υπέροχα σχέδια ήδη πάνω τους, και αν θέλετε μια ολόκληρη δέσμη εξατομικευμένων πουκάμισων για ένα τοπικό δράμα ή εκκλησιαστική ομάδα, μπορείτε να βρείτε καταστήματα που κάνουν μπλουζάκια χύμα. Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι πρωτότυπο και ίσως μόνο ένα ή δύο, το κάνετε μόνοι σας με μια σιδερένια μεταφορά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας έθιμο ρούχα με απολύτως καμία δεξιότητα ράψιμο. Διακοσμήστε τα μπλουζάκια, τις τσάντες από καμβά και άλλα υφάσματα με σιδερότυπα που σχεδιάζεστε στον υπολογιστή σας και εκτυπώνετε στον επιτραπέζιο εκτυπωτή σας.

Ο, τι χρειάζεσαι

Διατίθενται κιτ που σας δίνουν ό, τι χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού και μιας μπλούζας, ή μπορείτε να συναρμολογήσετε τα δικά σας υλικά. Όποια και αν είναι η διαδρομή, χρειάζεστε λίγες προμήθειες για το τυπικό σίδερο μεταφοράς που εκτυπώνεται από τον επιτραπέζιο εκτυπωτή σας και εφαρμόζεται με σίδερο οικιακής χρήσης.

Συμβουλές και κόλπα

Όταν οι οδηγίες λένε ότι χρειάζεστε ένα ζεστό σίδερο, το εννοούν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και επεξηγήσεις για να διευκρινιστεί η διαδικασία δημιουργίας και εφαρμογής σίδερων.

Λογισμικό σχεδιασμού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα γραφικά ή το πρόγραμμα δημιουργικής εκτύπωσης για να σχεδιάσετε έργα τέχνης με σίδερο-καθώς και επαγγελματικό λογισμικό έκδοσης desktop που ήδη έχετε στην κατοχή σας. Στην ιδανική περίπτωση, το λογισμικό θα έχει την επιλογή να γυρίζει ή να αναστρέφει την εικόνα για εκτύπωση μεταφοράς ή μπορείτε να γυρίσετε χειροκίνητα την εικόνα στο έγγραφο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα λογισμικού σχεδίασης T-shirt που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία εξατομικευμένων μεταφορών σιδήρου για μπλουζάκια και παρόμοια έργα. Πολλοί έρχονται με πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε.

Άλλα εργαλεία για τη δημοσίευση και δημιουργικότητα εκτύπωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε σίδερα και πολλά άλλα έργα περιλαμβάνουν τη Serif Page Plus και τον Print Artist για Windows και Print Explosion και το PrintMaster for Mac.

Εάν διαθέτετε ήδη το Adobe Photoshop, το Adobe Illustrator, το CorelDraw ή παρόμοιο λογισμικό γραφικών, χρησιμοποιήστε αυτά τα προγράμματα για να σχεδιάσετε το έργο σας. Αν θέλετε μια δωρεάν επιλογή, σκεφτείτε το GIMP. Απλά θυμηθείτε να γυρίσετε την εικόνα πριν από την εκτύπωση.

Δωρεάν έργα τέχνης

Η καρδιά του σχεδίου T-shirt είναι η εικόνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυθεντικά έργα τέχνης από το μηδέν, να προσαρμόσετε τα κονσερβοποιημένα clip art ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμα σχέδια και ελεύθερες εικόνες από τον ιστό. Το λογισμικό δημιουργικότητας εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού ειδικά για σχεδιασμό T-shirt, έρχεται με εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, έτοιμων σχεδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να τροποποιήσετε.

Προσαρμόστε το Clip Art

Είτε έρχεται με το λογισμικό σας είτε χρησιμοποιείτε εικόνες που έχετε βρει online, μπορείτε να προσαρμόσετε το clip art για να δημιουργήσετε ακόμα πιο εξατομικευμένες μεταφορές σιδήρου