Οι καλύτεροι Cyberlockers

Cloud Storage και επιλεκτική κοινή χρήση αρχείων

Η αμερικανική κυβέρνηση έκλεισε το Megaupload.com στις αρχές του 2012. Κατηγορούμενοι για εκβιασμούς και διάφορα άλλα εγκλήματα, ο ιστότοπος Megaupload ήταν ένα σημαντικό εργαλείο για τους χρήστες αρχείων που επιθυμούσαν να διανείμουν τα μεγάλα ψηφιακά τους αρχεία σε φίλους. Μετά τον τερματισμό λειτουργίας, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι αποθήκευσης σε απευθείας σύνδεση που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες. Για όσο διάστημα διαρκούν, εδώ είναι sites cyberlocker που αξίζει να δοκιμάσετε, αν σχεδιάζετε να αποθηκεύσετε την κοινή χρήση μεγάλων αρχείων online ...

Σχετικά : Πείτε μας την αγαπημένη σας ιστοσελίδα Cyberlocker για κοινή χρήση αρχείων ...

01 από 08

FilesAnywhere.com

Όπως και άλλες υπηρεσίες Cyberlocker, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μια ονομαστική αμοιβή κάθε μήνα για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και χαρακτηριστικά. Αλλά αν επιλέξετε να μείνετε με τον δωρεάν λογαριασμό FilesAnywhere, έχετε 1 GB αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε επίσης να στείλετε κοινοποιούντες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα άτομα με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε. Περισσότερο "

02 από 08

Hotfile.com

Το Hotfile φιλοξενείται εκτός της χώρας του Παναμά. Είστε περιορισμένοι σε αρχεία των 400MB και μικρότεροι, και οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες θα χάσουν τα αρχεία τους μετά από 90 ημέρες. Οι λήπτες πρέπει να περιμένουν 15 δευτερόλεπτα και να περάσουν μια δοκιμή CAPTCHA . Ωστόσο, δεν υπάρχουν ημερήσια όρια για τις λήψεις ή τις μεταφορτώσεις και δεν υπάρχει καθορισμένο όριο στο μέγιστο αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται. Περισσότερο "

03 του 08

Dropbox

Το Dropbox είναι ίσως το πιο «πολυτελές» των υπηρεσιών cyberlocker. Αυτός ο ιστότοπος ενσωματώνεται απευθείας στο σύστημα φακέλων αρχείων του υπολογιστή σας, οπότε η αποθήκευση του cloud εμφανίζεται σαν να ήταν κανονικός φάκελος στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορείτε να κάνετε drag-and-drop αρχεία, copy-paste και όλες τις συνήθεις ρουτίνες διαχείρισης αρχείων ... χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για συγχρονισμό και μεταφορά με το σκληρό δίσκο σύννεφο. Παίρνετε 2GB μέγιστο χώρο αποθήκευσης σκληρού δίσκου (αλλά μπορείτε να πάρετε περισσότερα εάν πείσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν) και μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αρχεία στους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο. Σίγουρα, δοκιμάστε το Dropbox για να δείτε πόσο εύκολη είναι η βέλτιστη διαχείριση αρχείων online ... Περισσότερα »

04 του 08

Minus.com

Στο Minus.com, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε πλήρως ή να μείνετε "ανώνυμοι" (τίποτα δεν είναι πραγματικά ανώνυμο online, όπως ίσως γνωρίζετε). Αλλά ίσως να θέλετε να εγγραφείτε, καθώς τα αρχεία σας δεν διαγράφονται ποτέ στη συνέχεια. Αν έχετε φίλους για να συμμετάσχετε, το όριο των 10 GB σας αυξάνεται έως και 50GB. Τα μεμονωμένα αρχεία μπορούν να είναι έως και 2 GB. Οι αναγνώστες αναφέρουν ότι οι ταχύτητες αποστολής και λήψης είναι καλές και μπορείτε να κάνετε λήψη στο περιεχόμενο της καρδιάς σας χωρίς όρια ή ποσοστώσεις. Η τιμή είναι τέλεια. Περισσότερο "

05 του 08

Depositfiles.com

Ενώ η τιμή είναι σωστή, θα πρέπει να περιμένετε να φορτώσετε και να κατεβάσετε τις ουρές και τα αρχεία σας θα ζουν μόνο για 30 ημέρες πριν καταργηθούν. Υπάρχει επίσης ένα ημερήσιο όριο 5 συναντήσεων την ημέρα λήψης. Αλλά δεν χρειάζεται να συνδεθείτε και οι ταχύτητες λήψης είναι σταθερές και γρήγορες. Περισσότερο "

06 του 08

Oron.com

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο Oron, οι διαφημίσεις θα αφαιρεθούν για εσάς και θα μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία 1 GB. Τα αρχεία σας απομακρύνονται μετά από ένα μήνα, ενώ θα περιοριστείτε και θα περιορίσετε (μέγιστη αποθήκευση 244 GB). Δεν είναι απλά ογκώδης κοινή χρήση αρχείων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους, αλλά οι αναγνώστες μοιάζουν με το Oron.com. Δοκιμάστε το Oron και ενημερώστε μας τι πιστεύετε. Περισσότερο "

07 του 08

RapidShare.com

Κάποιοι καλούν το RapidShare τον νέο βασιλιά των κυβερνοεξόδων. Αυτός ο ιστότοπος απαιτεί να συνδεθείτε και υπάρχουν ουρές που θα σας κάνουν να περιμένετε. Αλλά δεν έχετε κανένα όριο στο μέγεθος του αρχείου ή στο χώρο του σκληρού δίσκου και οι ταχύτητες λήψης / φόρτωσης είναι αρκετά καλές (μόλις περάσετε από τις ουρές λήψης). Ένας αναγνώστης περιέγραψε ότι έχασε ένα ζευγάρι αρχεία διότι δεν συμμετείχε σε δύο μήνες, αλλά διαφορετικά, οι άνθρωποι μιλούν πολύ για την υπηρεσία RapidShare. Δοκιμάστε το τώρα, πριν η κυβέρνηση των ΗΠΑ κλείσει και αυτή την τοποθεσία.

08 από 08

Mediafire.com

Το Mediafire είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός για το RapidShare. Δεν έχουν όρια στο εύρος ζώνης, τις λήψεις, τον συνολικό χώρο στο δίσκο και δεν χρειάζεται να συνδεθείτε αν δεν θέλετε. Δυστυχώς, τα μεμονωμένα αρχεία πρέπει να είναι 200MB ή μικρότερα. Εάν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία που είναι μικρότερα από τα μεγέθη ταινιών, τότε εξετάστε το Mediafire.com. Περισσότερο "