Εργασία με στοίβες στο Organizer του Photoshop Elements

Τα Photo Stacks είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ομαδοποιήσετε μια σειρά παρόμοιων λήψεων, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο παράθυρο προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών του Photoshop Elements Organizer. Για να δημιουργήσετε μια στοίβα από μια ομάδα παρόμοιων φωτογραφιών, επιλέξτε πρώτα όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στη στοίβα.

01 του 06

Επιλέξτε επιλεγμένες φωτογραφίες

Κάντε δεξί κλικ> Stack> Stack Selected Photos.

Κάντε δεξί κλικ και μεταβείτε στο Stack> Stack selected photos. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση Ctrl-Alt-S.

02 του 06

Στοιβάζονται φωτογραφίες στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών

Στοιβάζονται φωτογραφίες στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών.

Οι στοιβάζονται φωτογραφίες θα εμφανιστούν τώρα στο πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών με ένα εικονίδιο στοίβας στην επάνω δεξιά γωνία (A) και τα όρια των μικρογραφιών θα εμφανιστούν ως στοίβα (B).

03 του 06

Προβολή των φωτογραφιών σε μια στοίβα

Προβολή των φωτογραφιών σε μια στοίβα.

Για να αποκαλύψετε όλες τις φωτογραφίες σε μια στοίβα, κάντε δεξί κλικ στη στοίβα και πηγαίνετε στο Stack> Αποκαλύψτε τις φωτογραφίες στη στοίβα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση Ctrl-Alt-R.

04 του 06

Ρύθμιση της επάνω φωτογραφίας σε μια στοίβα

Ρύθμιση της επάνω φωτογραφίας σε μια στοίβα.

Κατά την προβολή φωτογραφιών σε μια στοίβα, μπορείτε να επιλέξετε ποια εικόνα θα πρέπει να είναι η μικρογραφία, ορίζοντας ότι είναι η "κορυφή" φωτογραφία. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία που θέλετε να ορίσετε ως πάνω και πηγαίνετε στο Stack> Set as Top Photo.

05 του 06

Επιστρέφοντας στο σημείο όπου ήσουν

Επιστρέφοντας στο σημείο όπου ήσουν.

Αφού προβάλετε τις φωτογραφίες σε μια στοίβα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κουμπί "πίσω" αντί για το κουμπί "Επιστροφή σε όλες τις φωτογραφίες", εάν θέλετε να επιστρέψετε στο σημείο όπου βρίσκεστε στο πρόγραμμα περιήγησης.

06 του 06

Εξάλειψη μιας στοίβας

Εξάλειψη μιας στοίβας.

Όταν δεν θέλετε πλέον τις φωτογραφίες σε μια στοίβα, μπορείτε είτε να τις αποσυμπιέσετε είτε να κάνετε ό, τι η Adobe καλεί "ισοπεδώνοντας" τη στοίβα. Και οι δύο αυτές εντολές είναι διαθέσιμες από το υπομενού Edit> Stack.