Τι είναι ένα αρχείο A2W;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία A2W

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου A2W είναι ένα αρχείο Alice World που χρησιμοποιείται με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Alice από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon. Το αρχείο είναι μια τρισδιάστατη κινούμενη σκηνή που ονομάζεται "κόσμος" που χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία προγραμματισμού υπολογιστών.

Τα αρχεία A2W είναι απλά αρχεία ZIP που περιέχουν πράγματα όπως ένα αρχείο script.py , μερικά έγγραφα κειμένου, εικόνες, πολυάριθμους φακέλους και αρχεία XML που μπορεί να καταλάβει η εφαρμογή της Alice. Ενδέχεται επίσης να δείτε τα αρχεία αντικειμένων της Alice, τα αρχεία κλάσης και τα αρχεία έργου (A2C, A3C και A3P) μαζί με τα αρχεία A2W όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό Alice.

Ένα αρχείο A2W μπορεί να είναι ένα αρχείο Adlib Tracker II Instrument Bank (.A2B) που περιλαμβάνει μακροεντολές. Αυτή η μορφή αρχείου περιέχει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το λογισμικό Adlib Tracker για τη δημιουργία μουσικών συνθέσεων και μάλλον θεωρείται μαζί με αρχεία τραγουδιών Adlib Tracker (.A2M) και μεμονωμένα αρχεία οργάνων (.A2I).

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο A2W

Τα αρχεία A2W μπορούν να ανοίξουν με το δωρεάν λογισμικό Alice στα Windows, Mac και Linux μέσω του μενού File> Open World ....

Η Alice είναι φορητή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί. Μπορείτε να βρείτε μια χούφτα δειγμάτων αρχείου A2W στο φάκελο \ Alice \ Required \ exampleWorlds \ .

Δεδομένου ότι τα αρχεία A2W αποθηκεύονται σε αρχείο ZIP, μπορείτε επίσης να τα ανοίξετε με 7-Zip ή οποιοδήποτε από αυτά τα άλλα ελεύθερα αρχεία εξαγωγής αρχείων. Το άνοιγμα του αρχείου A2W με αυτό τον τρόπο δεν σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε με την Alice. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη μόνο αν θέλετε να δείτε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στα μεμονωμένα αρχεία XML, εικόνες κ.λπ. που αποτελούν το αρχείο.

Το πρόγραμμα Adlib Tracker II χρησιμοποιείται για να ανοίξει τα αρχεία της Adlib Tracker II Instrument Bank με μακροεντολές. Το λογισμικό λειτουργεί με Windows, παρόλο που είναι ένα πρόγραμμα DOS.

Σημείωση: Η επέκταση αρχείου .A2W είναι πολύ παρόμοια σε εμφάνιση με το αρχείο AZW (μορφή Amazon Kindle), καθώς και αρχεία ARW και ABW , οπότε βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε την επέκταση κατάλληλα αν το A2W δεν ανοίγει με την Alice ή Adlib Tracker.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο A2W, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία A2W, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο A2W

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή File> Export As A Web Page ... στο λογισμικό Alice για να αποθηκεύσετε το αρχείο A2W σε ένα φάκελο που περιλαμβάνει ένα αρχείο HTML και JAR . Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο HTML σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Chrome ή τον Firefox, για να δείτε το παιχνίδι κινούμενων εικόνων χωρίς να χρειάζεται η Alice.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μετατρέψετε ένα αρχείο Adlib Tracker II Instrument Bank (A2W ή A2B), αλλά είναι πιθανό ότι το λογισμικό Adlib Tracker έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό.

Σημείωση: Οι περισσότεροι τύποι αρχείων (όπως MP3 , PDF , JPG , κ.λπ.) μπορούν να μετατραπούν με ελάχιστη προσπάθεια χάρη σε πολλούς ελεύθερους μετατροπείς αρχείων εκεί έξω, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα αρχεία Alice World ή τα αρχεία Adlib Tracker.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μου να ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με το αρχείο, τι προσπαθείτε να κάνετε με αυτό, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο που μπορεί να σας βοηθήσει να σας βοηθήσω.