Τρόπος επίλυσης του Msvcp100.dll Δεν βρέθηκαν ή λείπουν σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα msvcp100.dll

Τα σφάλματα Msvcp100.dll συμβαίνουν όταν το αρχείο msvcp100 DLL διαγραφεί ή αλλοιωθεί κατά κάποιο τρόπο.

Μερικές φορές, τα σφάλματα msvcp100.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα με το μητρώο των Windows , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και μια αποτυχία υλικού .

Αρκετά διαφορετικά μηνύματα σφάλματος μπορεί να υποδεικνύουν ένα ζήτημα με το αρχείο msvcp100.dll, όπως μερικά από αυτά τα πιο κοινά:

Msvcp100.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να εκκινηθεί επειδή δεν βρέθηκε msvcp100.dll. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ msvcp100.dll Το αρχείο msvcp100.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: msvcp100.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος msvcp100.dll κατά την πρώτη εκκίνηση των Windows ή ακόμα και όταν κλείνει, ενώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκαθίσταται ή χρησιμοποιείται ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας νέας εγκατάστασης των Windows.

Δεν έχει σημασία πότε εμφανίζεται το σφάλμα DLL, είναι ένα σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση προβλημάτων για τον προσδιορισμό του χρόνου - για να δείτε πότε ακριβώς συμβαίνει το σφάλμα msvcp100.dll. Η γνώση του πλαισίου είναι ένα τεράστιο μέρος του προσδιορισμού του τρόπου επίλυσης του προβλήματος.

Το μήνυμα λάθους msvcp100.dll ενδέχεται να συμβεί σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft - Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP ή Windows 2000 και μπορεί να ισχύσει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο msvcp100.dll απευθείας ή βασίζεται σε αυτό με κάποιο τρόπο.

Τρόπος επίλυσης σφαλμάτων Msvcp100.dll

Σημαντικό: Θα πρέπει να κάνετε λήψη του msvcp100.dll μόνο από μια αξιόπιστη, επαληθευμένη πηγή που έχει καθαρό, αναλλοίωτο αντίγραφο του αρχείου DLL. Ποτέ μην κατεβάσετε το msvcp100.dll από μια ιστοσελίδα "DLL download" - υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα .

Σημείωση: Εάν τα Windows δεν θα φορτωθούν λόγω προβλημάτων με το αρχείο msvcp100.dll, ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία πριν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

  1. Κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας MFC της Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 Αναδιανομής και εκτελέστε την. Αυτό θα αντικαταστήσει / επαναφέρει το msvcp100.dll με το πιο πρόσφατο αντίγραφο που παρέχεται από τη Microsoft.
    1. Σας παρέχονται πολλές επιλογές λήψης από τη Microsoft για αυτήν την ενημέρωση, με βάση την έκδοση των Windows που έχετε εγκαταστήσει - x86 (32-bit) ή x64 (64-bit) . Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; για βοήθεια, αν δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε.
    2. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα πριν από οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα. Η εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης είναι σχεδόν πάντα η λύση στα σφάλματα msvcp100.dll.
  2. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Αν και η αυτόνομη εγκατάσταση στο προηγούμενο βήμα θα πρέπει να φροντίσει αυτό, είναι πιθανό ότι ένα Service Pack ή μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που έχει εγκατασταθεί από το Windows Update ενδέχεται επίσης να αντικαταστήσει ή να ενημερώσει το αρχείο msvcp100.dll που προκαλεί τα σφάλματα.
  3. Επαναφέρετε το msvcp100.dll από το δοχείο ανακύκλωσης . Η απλούστερη αιτία ενός αρχείου msvcp100.dll "λείπει" είναι ότι το έχετε διαγράψει κατά λάθος και έχει πάει στον Κάδο Ανακύκλωσης. Εάν το αρχείο DLL δεν βρίσκεται στο σωστό φάκελο, τότε τα προγράμματα που βασίζονται σε αυτό δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και έτσι εμφανίζεται το σφάλμα.
    1. Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε διαγράψει κατά λάθος msvcp100.dll, αλλά δεν είναι στον Κάδο Ανακύκλωσης, είναι πιθανό να έχετε ήδη αδειάσει. Ίσως μπορείτε να ανακτήσετε το msvcp100.dll με ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
    2. Σημαντικό: Ίσως έχετε διαγράψει το msvcp100.dll επειδή δεν λειτουργεί σωστά ή επειδή έχει μολυνθεί από κακόβουλο κωδικό υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο που επαναφέρατε λειτουργούσε σωστά πριν τη διαγράψετε πριν προσπαθήσετε να το ανακτήσετε.
  1. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Είναι πιθανό τα συγκεκριμένα σφάλματα msvcp100.dll να οφείλονται σε ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό που έχει ως αποτέλεσμα το αρχείο DLL να καταστεί άχρηστο.
  2. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Η χρήση της Επαναφοράς Συστήματος (System Restore) για την επαναφορά σημαντικών αρχείων συστήματος σε προηγούμενη έκδοση θα πρέπει να διορθώσει τα σφάλματα msvcp100.dll που προκαλούνται από αλλαγές σε αυτούς τους τύπους αρχείων συστήματος.
  3. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που παράγει το σφάλμα msvcp100.dll. Εάν δείτε το σφάλμα msvcp100.dll όταν ανοίγετε για πρώτη φορά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, το πιθανότερο σφάλμα προκαλείται από αυτήν την εφαρμογή, οπότε η επανεγκατάσταση θα πρέπει να βοηθήσει.
    1. Σημείωση: Κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιεί αρχείο msvcp100.dll χρησιμοποιεί το αντίγραφο που είναι αποθηκευμένο στο φάκελο C: \ Windows \ System32 \ ή C: \ Windows \ SysWOW64 \ . Εφόσον αυτοί οι φάκελοι περιέχουν ένα καθαρό αντίγραφο του αρχείου DLL, τότε το πρόγραμμα που θα εγκαταστήσετε ξανά θα πρέπει να καταλήξει χρησιμοποιώντας το ίδιο αρχείο.
  4. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν η μεμονωμένη συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείου msvcp100.dll παραπάνω δεν αποδειχθεί χρήσιμη για την εξάλειψη των σφαλμάτων DLL, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
  1. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι πραγματικά εύκολο να δοκιμάσετε για προβλήματα και μπορεί να σχετίζονται με τα σφάλματα msvcp100.dll.
    1. Σημείωση: Εάν αυτές οι δοκιμές υλικού αποτύχουν, ακόμη και αν δεν διορθώσουν τα προβλήματα msvcp100.dll, θα πρέπει πιθανότατα να αντικαταστήσετε τη μνήμη ή να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατόν.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε τυχόν προβλήματα στο μητρώο που ενδέχεται να προκληθούν από το αρχείο msvcp100.dll. Αυτό συνήθως επιτυγχάνεται με τη διαγραφή μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου msvcp100.dll της εφαρμογής που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
    1. Σημαντικό: Έχω συμπεριλάβει αυτήν την επιλογή μόνο ως μια τελευταία μη καταστροφική προσπάθεια να διορθώσω το σφάλμα DLL προτού προχωρήσω στο επόμενο βήμα - Συνιστώ σπάνια τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου .
  3. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows για να διαγράψετε τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ένα νέο, ελπίζουμε, χωρίς λάθη αντίγραφο των Windows με τα νέα αρχεία DLL. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα msvcp100.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
    1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα msvcp100.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
    2. Σημείωση: Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε το βήμα 1 μετά την εγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου των Windows, εάν το πρόβλημα msvcp100.dll επιμένει μετά από αυτό το βήμα.
  1. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού εάν τα βήματα που σχετίζονται με το λογισμικό από τα παραπάνω εξακολουθούν να μην έχουν επιλύσει τα σφάλματα msvcp100.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Θυμηθείτε να μου φανεί σαφές το ακριβές μήνυμα λάθους msvcp100.dll που βλέπετε και αν έχετε ήδη ακολουθήσει κάποια από αυτά τα βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Δείτε πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; αν δεν θέλετε να προσπαθήσετε να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα DLL. Μέσω αυτής της σύνδεσης υπάρχει ένας πλήρης κατάλογος των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε το κόστος επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.