Επαναφορά των συντομεύσεων πληκτρολογίου στο Word

Οι συντομεύσεις μπορούν να σας κάνουν πιο παραγωγικούς

Αν έχετε κάνει αλλαγές στα πλήκτρα συντόμευσης ή τα πλήκτρα εντολών στο πληκτρολόγιο στο Microsoft Word και θέλετε να τα επαναφέρετε στις αρχικές τους ρυθμίσεις, μπορείτε.

Επαναφέρετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου σε ένα έγγραφο

Για να επαναφέρετε το πληκτρολόγιο και τις πληκτρολογήσεις στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Από το μενού Εργαλεία , επιλέξτε Προσαρμογή πληκτρολογίου για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Προσαρμογή πληκτρολογίου .
  2. Στο παράθυρο διαλόγου Προσαρμογή πληκτρολογίου , κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά όλων στο κάτω μέρος. Το κουμπί είναι γκρι, αν δεν έχετε πραγματοποιήσει προσαρμογές πληκτρολογίου.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την επαναφορά.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Προσαρμογή πληκτρολογίου.

Σημείωση: Θα χάσετε όλες τις πληκτρολογήσεις που έχετε αντιστοιχίσει, οπότε πριν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις, είναι συνετό να ελέγξετε τις προσαρμογές που κάνατε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι καλύτερα να επανατοποθετήσετε τα πλήκτρα και τα πλήκτρα εντολών ξεχωριστά.

Σχετικά με τα πλήκτρα συντόμευσης του Word

Τώρα που οι συντομεύσεις του Word σας επαναφέρουν, πάρτε το χρόνο για να απομνημονεύσετε μερικές από τις πιο χρήσιμες. Εάν συνηθίσετε να τα χρησιμοποιείτε, θα αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Εδώ είναι μερικά:

Υπάρχουν πολλές περισσότερες συντομεύσεις από όπου προέρχονται, αλλά αυτή η επιλογή θα σας ξεκινήσει.