Πώς να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε ένα σταθερό τηλέφωνο

Η Sprint, η Verizon και άλλοι μεταφορείς προσφέρουν ένα χαρακτηριστικό από κείμενο σε σταθερό

Φαίνεται προφανές ότι μηνύματα κειμένου επιτρέπονται μόνο μεταξύ κινητών τηλεφώνων. Ή μήπως είναι; Αυτό προκαλεί την ερώτηση: τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα κειμένου σε ένα σταθερό τηλέφωνο;

Η σταθερή αποστολή μηνυμάτων δεν υποστηρίζεται από όλους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας, οπότε ενδέχεται να μην λειτουργεί πάντα η αποστολή μηνυμάτων σε σταθερό τηλέφωνο. Εάν ο αριθμός σας είναι αποκλεισμένος από κάποιον με σταθερό τηλέφωνο , επίσης, ένα κείμενο δεν θα περάσει. Ωστόσο, ορισμένοι μεταφορείς που υποστηρίζουν την επιλογή μετατροπής κειμένου σε φωνητικό μήνυμα για σταθερό τηλέφωνο.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, οι παρακάτω πληροφορίες πρέπει να ισχύουν ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνό σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Πώς λειτουργεί το κείμενο προς το σταθερό

Η διαδικασία αποστολής γραπτών μηνυμάτων από ένα κινητό τηλέφωνο είναι βασικά ένα μείγμα γραφής ενός άλλου κινητού τηλεφώνου και καλώντας ένα σταθερό τηλέφωνο.Ωστόσο, τα βήματα που εμπλέκονται και η τιμή της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ των φορέων κινητής τηλεφωνίας, οπότε φροντίστε να διαβάσετε η παρακάτω ενότητα αφορά τον μεταφορέα σας.

Η βασική ιδέα είναι να γράψετε τον σταθερό αριθμό όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο κινητό τηλέφωνο. Αφού σταλεί, το κείμενό σας μετατρέπεται σε φωνητικό μήνυμα ώστε να ακούγεται μέσω του τηλεφώνου.

Όταν παραληφθεί, ο παραλήπτης του ακουστικού θα ακούσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στην αρχή του μηνύματος. Εάν απαντήσουν και απαντήσουν, το μήνυμά τους σας αποστέλλεται πίσω. Εάν δεν το κάνουν, το κείμενο / ηχητικό σας μήνυμα παραμένει στο σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου.

Τρέχω

Το Sprint χρεώνει 0,25 δολάρια ανά μήνυμα κειμένου που στέλνετε σε σταθερό τηλέφωνο. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κρυμμένη χρέωση - πρέπει να συμμετέχετε στη λειτουργία και να δεχτείτε τη χρέωση πριν στείλετε το μήνυμα, οπότε μην ανησυχείτε για αυτό το τυχαίο χτύπημα του τηλεφωνικού σας λογαριασμού.

Για παράδειγμα, αφού γράψετε το πρώτο σας μήνυμα κειμένου και εισαγάγετε τον 10-ψήφιο αριθμό σταθερού τηλεφώνου στο κείμενο / κλήση, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου που θα σας ειδοποιήσει ότι η σημείωση σας θα μετατραπεί σε φωνή μηχανογραφημένη για σταθερό τηλέφωνο για να λάβετε.

Με την επιτυχημένη παράδοση μηνύματος κειμένου σε σταθερό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Sprint, θα λάβετε ένα κείμενο επιβεβαίωσης στο τηλέφωνό σας. Το μήνυμα θα σας ενημερώσει για το πώς έγινε η λήψη του κειμένου σας και εάν ο παραλήπτης άφησε για εσάς ένα μήνυμα φωνητικής απόκρισης.

Μπορείτε να διαβάσετε τι έχει η Sprint στη λειτουργία γραπτών μηνυμάτων για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Verizon

Το κείμενο σε σταθερό χαρακτηριστικό που διατίθεται για τηλέφωνα Verizon Wireless λέγεται ότι είναι διαθέσιμο "με τους περισσότερους λευκούς σελίδες απαριθμούνται αριθμούς τηλεφώνου στις ΗΠΑ". Δηλαδή, η υπηρεσία είναι λειτουργική μόνο στις ΗΠΑ και δεν λειτουργεί με όλα τα ενσύρματα τηλέφωνα.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτή η λειτουργία σταθερού γραπισμού είναι ακριβώς η ίδια με την υπηρεσία της Sprint. Απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου όπως θα κάνατε κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε οποιοδήποτε αριθμό και δώστε ένα μήνυμα που θα πρέπει να μετατραπεί σε ήχο. Εάν ο παραλήπτης απαντήσει, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου με έναν αριθμό που πρέπει να καλέσετε εντός 120 ωρών για να ακούσετε την απάντηση.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κείμενο σε πολλές σταθερές ταυτόχρονα, όπως ακριβώς μπορείτε να στείλετε ένα ομαδικό μήνυμα σε άλλα κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, σημειώστε ότι θα χρεωθείτε ξεχωριστά για κάθε σταθερό αριθμό στον οποίο στέλνετε το κείμενο.

Σημαντικό: Για κάθε αριθμό που στέλνετε κείμενο, θα πρέπει να αποδεχθείτε την αμοιβή Κείμενο σε Σταθερή Γραμμή (η οποία θα σας ζητηθεί να δεχτείτε κείμενο), εκτός εάν έχετε ήδη στείλει ήδη μήνυμα στον συγκεκριμένο σταθερό αριθμό. Έτσι, εάν στείλετε ένα μήνυμα σε πέντε σταθερά τη μία στιγμή και έχετε ήδη μοιράσει τέσσερις από αυτούς τους αριθμούς πριν, θα πρέπει μόνο να επιβεβαιώσετε το τέλος για το τελευταίο - θα χρεωθείτε για όλους τους άλλους αριθμούς αυτόματα έχετε ήδη συμφωνήσει να χρεωθείτε για αυτούς τους αριθμούς.

Για να σταματήσετε το Verizon να φορτίζει αυτόματα μηνύματα σταθερού κειμένου σε συγκεκριμένο αριθμό, στείλτε ένα μήνυμα στον αριθμό 1150 που λέει "OPT OUT" και περιλαμβάνει τον 10ψήφιο αριθμό που θέλετε να σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα (π.χ. OPT OUT 555-555 -1234).

Ακολουθούν οι χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία του Verizon Text to Landline :

Ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις του Verizon για τις Γραμμές Σταθερής Τηλεφωνίας εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του.

Virgin Mobile

Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων από κινητό τηλέφωνο Virgin υποστηρίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Πουέρτο Ρίκο και στις Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ. Το κόστος για αυτήν την υπηρεσία, όπως και με την Sprint και τη Verizon, είναι $ 0,25 για κάθε κείμενο.

Επίσης ταυτόσημη με τους φορείς που αναφέρονται παραπάνω είναι ο τρόπος με τον οποίο στέλνετε σταθερά κείμενα στην Virgin Mobile. Απλά πληκτρολογήστε τον 10ψήφιο αριθμό και γράψτε το μήνυμα που θέλετε να μιλήσετε στο σταθερό τηλέφωνο.

Γιατί δεν είναι ο κινητός μου μεταφορέας που αναγράφεται εδώ;

Εάν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ήδη, η αρχική διαδικασία για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε σταθερό τηλέφωνο είναι πανομοιότυπη, ανεξάρτητα από το ποιος φορέας χρησιμοποιείτε. Έτσι, εάν δεν βλέπετε τον φορέα σας παραπάνω, αλλά θέλετε να δείτε εάν υποστηρίζουν την επίγεια γραπτή επικοινωνία, απλά δοκιμάστε τον εαυτό σας και δείτε τι συμβαίνει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι είτε θα λάβετε ένα κείμενο πίσω που σας ζητά να επιβεβαιώσετε τη χρέωση για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή θα σας ειδοποιηθεί ότι ο φορέας σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία.