Το Samsung Galaxy S6 Active έναντι του S6

Τι κάνει το S6 Active τόσο σκληρό;

Το Galaxy S6 Active της Samsung ($ 129.99 με συμβόλαιο) είναι το ανθεκτικό αντίγραφο του Galaxy S6 και, ενώ τα δύο τηλέφωνα μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά, το Active έχει διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση. Το S6 Active είναι λίγο μεγαλύτερο από το S6, αλλά μόνο από ένα μικρό κλάσμα. Αυτό το μικρό χτύπημα σε μέγεθος επιτρέπει ένα προστατευτικό πλαστικό κέλυφος που είναι ανθεκτικό στο νερό και σκόνη και κρούση. Αισθάνεται διαφορετικό από το S6 επίσης: οι πλευρές του έχουν μια λαμπρή υφή, παρόμοια με αυτή των λαϊκών smartphone περιπτώσεις. Το S6 Active έρχεται σε τρία χρώματα: λευκό camo, μπλε camo, και γκρι. (Αποκάλυψη: Η Samsung μου έστειλε το Galaxy S6 Ενεργό για να επανεξετάσω το λευκό S6 στα αριστερά είναι το δικό μου.)

Ελαφρώς μεγαλύτερο και πιο μακροχρόνιο

Τα ενεργά μέτρα 5,78 κατά 2,89 με 0,34 ίντσες ζυγίζουν 5,29 ουγκιές σε σύγκριση με το ελαφρώς μικρότερο S6, το οποίο ζυγίζει 4,87 ουγκιές και τα μέτρα 5,65 με 2,78 κατά 0,27 ίντσες. Εκτός από τη διαφορά μεγέθους, το S6 Active διαθέτει όλα τα κουμπιά υλικού, σε αντίθεση με το χωρητικό μενού αφής και τα πλήκτρα πίσω στο S6 (και τα περισσότερα smartphone Android), διευκολύνοντας την χρήση του όταν είναι βρεγμένα (ή εάν τα δάχτυλά σας είναι βρεγμένα) . Το μόνο χαρακτηριστικό που λείπει είναι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο S6. αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο προσφέρει έναν νέο τρόπο ξεκλειδώματος του τηλεφώνου σας, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα επερχόμενα Android Pay και Samsung Pay. Το Active είναι πλαστικό: το γυαλί και το μεταλλικό σχεδιασμό άλλων Android smartphones δεν έχει θέση εδώ. Διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία που ξεχωρίζει στις δοκιμές των ειδικών, συμπεριλαμβανομένης της CNET.

Ένα ανθεκτικό κέλυφος

Αναποδογυρίστε το smartphone και μπορείτε να δείτε την πραγματική διαφορά, αντί για το γυαλιστερό πίσω από το S6, παίρνετε ένα ματ, υφή πίσω, το οποίο καθιστά εύκολο το κράτημα και λιγότερο επιρρεπείς σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Ο φακός της κάμερας είναι επίσης εσοχή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το προστατεύετε με μια θήκη. Διαφορετικά, οι προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής είναι οι ίδιες (16 megapixel στο πίσω μέρος, 5 megapixel για selfies).

Το S6 Active είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε ένα dunk σε πέντε πόδια του νερού για έως και 30 λεπτά και να επιβιώνει σταγόνες από έως και τέσσερα πόδια σε μια επίπεδη επιφάνεια. Είναι επίσης προστατευμένο από σκόνη και ακραίες θερμοκρασίες μέχρι ένα σημείο.

Μπλε ενεργό κλειδί

Το S6 Active παίρνει ένα επιπλέον κουμπί, ένα φωτεινό μπλε Active Key, στην αριστερή πλευρά. Από προεπιλογή, το πάτημα μιας ώρας εμφανίζει την εφαρμογή "Δραστηριότητα ζωνών" (περισσότερο σε αυτό σε ένα λεπτό), ενώ μια μακρά πίεση τραβάει μια εφαρμογή μουσικής. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το κουμπί για να ανοίξετε οποιεσδήποτε εφαρμογές έχετε στο τηλέφωνό σας. δεν περιορίζεστε στις εφαρμογές της Samsung. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή μουσικής ή μια ανταγωνιστική εφαρμογή γυμναστικής όπως Fitbit ή Endomondo (δύο από τα αγαπημένα μου), ή ακόμα και κάτι που δεν σχετίζεται με τη φυσική. Το ενεργό πλήκτρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κουμπί λήψης για την κάμερα.

Ζώνη δραστηριότητας

Η προαναφερθείσα εφαρμογή Zone Activity είναι ένας προσαρμόσιμος πίνακας εργαλείων που περιλαμβάνει εφαρμογές της Samsung όπως το S Health και widgets για τον καιρό, το βαρόμετρο, την πυξίδα και ένα χρονόμετρο. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί on / off για τη λάμπα του φλας. Στο κάτω μέρος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Milk Music (που υποστηρίζεται από το Slacker Radio) και να επιλέξετε σταθμούς με βάση τη σωματική σας δραστηριότητα: περπάτημα, τρέξιμο, γιόγκα, βάρη ή χορός.