Αποστολή 123Greetings eCards στο Facebook

Με πάνω από 20.000 δωρεάν κάρτες για να επιλέξετε από 123Greetings eCards θα σας κάνει, και τους φίλους του Facebook που στέλνετε eCards τους, πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν eCards στα 123Greetings eCards για πάνω από 3.000 εκδηλώσεις, διακοπές και άλλα πράγματα. Με τόσες κάρτες eCard, θα πρέπει να βρείτε ένα που θέλετε να στείλετε σε έναν από τους φίλους σας στο Facebook.

Όταν προσθέσετε την εφαρμογή "Καλωσόρισμα eCards 123" στο προφίλ σας στο Facebook, θα μπορείτε επίσης να δείτε ποια eCards στέλνουν οι φίλοι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ταξινομήσετε τις κάρτες eCard που προσφέρουν 123 eCards Greetings και να δείτε ποιοι άλλοι άνθρωποι προτιμούν καλύτερα. Το καλύτερο από όλα είναι όλα ελεύθερα και μπορείτε να στείλετε όσα eCards θέλετε.

Προσθέστε 123Greetings eCards App

  1. Για να λάβετε 123 eCards Greetings που έχουν προστεθεί στο προφίλ σας στο Facebook, θα χρειαστεί να μεταβείτε πρώτα στη σελίδα της εφαρμογής.
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί που λέει "Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 123Greetings eCards".
  3. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο "Προσθήκη 123 ΚαρτώνGreetings".

Επιλέξτε ένα eCard 123Greetings

Αποστολή eCard καλωσορίσματος 123

  1. Απλά κάντε κλικ στην εκδήλωση της επιλογής σας.
  2. Περιμένετε να φορτωθεί η κάρτα.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναπαραγωγή" για να δείτε και να ακούσετε το χαιρετισμό. Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι αυτό που θέλετε να στείλετε προτού το στείλετε.
  4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο πλαίσιο με την ένδειξη "Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας". Έχετε 300 χαρακτήρες για να προσθέσετε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική σας κάρτα. Θα δείτε το μήνυμα να εμφανίζεται στο πλαίσιο παραπάνω από όπου πληκτρολογείτε.
  5. Αποφασίστε εάν θέλετε ο καθένας από τους φίλους σας στο Facebook να μπορεί να δει την ηλεκτρονική κάρτα που στέλνετε στον φίλο σας ή αν θέλετε να δει μόνο ένας φίλος και κανέναν άλλο.
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω λίγο περισσότερο. Επιλέξτε ποιο φίλο ή φίλους θέλετε να στείλετε την ηλεκτρονική κάρτα. Μπορείτε να στείλετε το eCard 123Greetings σας σε όσους ή σε λίγους φίλους σας στο Facebook όπως θέλετε.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποστολή αυτής της κάρτας τώρα". Αυτό είναι, μόλις στείλατε στον φίλο σας ένα eCard 123 Greetings.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε