Χρησιμοποιήστε το Facebook Pages Manager για να διαχειριστείτε όλες τις σελίδες σας

Ο οδηγός σας για την εφαρμογή διαχείρισης σελίδων Facebook

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών του Facebook που διαχειρίζονται αρκετές σελίδες στο Facebook είναι ότι δεν είναι εύκολο να ενημερώσετε τη σελίδα σας στο Facebook από ένα smartphone ή tablet. Η εφαρμογή Facebook είναι αδέξια και glitchy, γεγονός που καθιστά δύσκολο να κρατήσει την σελίδα (τα) ενημερωμένη όταν δεν είναι σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Το Facebook έχει κυκλοφορήσει μια λύση με την εφαρμογή Facebook Pages Manager, η οποία έχει διαχειριστές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τι είναι ο Διαχειριστής σελίδων του Facebook;

Το Facebook Pages Manager είναι μια εφαρμογή που βοηθά τους διαχειριστές να διαχειρίζονται τις σελίδες του Facebook από το iPhone ή το iPad.

Πως να ξεκινήσεις

Ο Διαχειριστής σελίδων είναι διαθέσιμος στο κατάστημα εφαρμογών της Apple για το iPhone, το iPod Touch ή το iPad (οι χρήστες Android δεν μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από αυτήν την εφαρμογή.) Για να ξεκινήσετε, ένας χρήστης πρέπει να εγκαταστήσει δωρεάν την εφαρμογή και να καταγράψει στο λογαριασμό του στο Facebook. Μόλις συνδεθείτε, ο διαχειριστής θα δει τη λίστα όλων των σελίδων που διαχειρίζονται.

Χαρακτηριστικά του Facebook Pages Manager

Το Facebook Pages Manager έχει παρόμοια εμφάνιση με την κανονική εφαρμογή Facebook, αλλά το Facebook Pages Manager επικεντρώνεται στη διαχείριση συγκεκριμένων σελίδων. Ενώ οι μεμονωμένες σελίδες μπορούν να διαχειρίζονται την κανονική εφαρμογή Facebook, η εφαρμογή Facebook Page έχει περισσότερες δυνατότητες και εστιάζει στη διευκόλυνση της διαχείρισης της σελίδας εν κινήσει. Οι άνθρωποι συχνά παραπονιούνται ότι με την κανονική εφαρμογή Facebook υπάρχουν πολλά σφάλματα και δεν είναι εύκολο να δημοσιεύσετε σωστά το περιεχόμενο στις σελίδες σας. Η εφαρμογή Facebook Pages Manager φαίνεται ότι έχει επιδιορθώσει τα προβλήματα αυτά.

Με το Facebook Pages Manager οι χρήστες μπορούν:

Τι είναι καλό για το διαχειριστή σελίδων του Facebook;

Ο Διαχειριστής Σελίδων καθιστά εξαιρετικά απλή τη συντήρηση διαφόρων επιχειρηματικών σελίδων. Οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να επιλέξουν από μια λίστα με σελίδες και να αρχίσουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, ενημερώσεις και σχόλια. Ο Διαχειριστής Σελίδων Facebook είναι ένα χρήσιμο εργαλείο επειδή μπορείτε επίσης να κάνετε τα εξής:

Πηγαίνετε στον ιστότοπο του προμηθευτή.

Τοποθεσία του πωλητή

Τι είναι κακό για το Facebook Pages Manager;

Ενώ αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τη διατήρηση σελίδων, αντιμετωπίζει επίσης ορισμένα προβλήματα. Με αυτήν τη νέα εφαρμογή, οι διαχειριστές δεν είναι σε θέση να:

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα είναι ότι πρέπει να έχετε δύο εφαρμογές για το Facebook. Η εφαρμογή Facebook Pages Manager θα έχει καλύτερη λειτουργικότητα και προσβασιμότητα αν ενσωματωθεί στην κύρια εφαρμογή του Facebook.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook Pages Manager:

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή καθιστά εύκολο για τους διαχειριστές σελίδων να κάνουν τα περισσότερα στο iPhone τους που θα μπορούσαν να κάνουν σε έναν υπολογιστή. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από το τυπικό Facebook App για iPhone. Το Facebook Pages Manager είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που διαχειρίζονται πολλές σελίδες, επιτρέποντάς του να ελέγχει εύκολα τις ειδοποιήσεις και τις πληροφορίες για κάθε σελίδα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Πρόσθετες αναφορές που παρέχονται από τον Mallory Harwood.

Τοποθεσία του πωλητή