Οι μεγαλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αμερικανικής Ραδιοφωνίας παρουσιάζουν όλες τις ώρες

Ρίξτε μια ματιά πίσω σε σύγκριση με τώρα

Το περιοδικό Talkers είναι η κορυφαία εμπορική έκδοση που εξυπηρετεί τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης στην Αμερική. Κάθε χρόνο το περιοδικό καταρτίζει μια λίστα με τους κορυφαίους οικοδεσπότες ραδιοφωνικών εκπομπών. Το 2002, το περιοδικό ονόμασε τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλων των εποχών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιος θεωρήθηκε ο μεγαλύτερος όλων των εποχών το 2002. Ας συγκρίνουμε τους καταλόγους για να δούμε ποιος κατακλύζει τα ραδιοκύματα αυτή τη στιγμή.

Ένα πράγμα φαίνεται να παραμένει συνεπές. η προσωπικότητα που κατέλαβε ως το μεγαλύτερο κορυφαίο κορυφαίο οικοδεσπότη όλων των εποχών το 2002 είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο που συνεχίζει να κατέχει την υψηλότερη θέση τώρα: Rush Limbaugh.

Η εκπομπή του Limbaugh ήταν η πρώτη εμπορική εκπομπή από το 1987, όταν ξεκίνησε η αρχειοθέτηση. Το Limbaugh έχει ένα σωρευτικό εβδομαδιαίο ακροατήριο περίπου 13,25 εκατομμυρίων μοναδικών ακροατών, οι οποίοι ακούν τουλάχιστον πέντε λεπτά, κάνοντας το The Rush Limbaugh να δείχνει το πιο ακροατήριο ραδιοφωνικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ,

Κορυφαίοι παρουσιαστές ραδιοφωνικών εκπομπών

2016 2003
Rush Limbaugh

Rush Limbaugh

Σον Χάντι

Howard Stern

Dave Ramsey

Don Imus

Mark Levin

Λάρι Κινγκ

Γκλέν Μπεκ Sally Jessy Raphael
Howard Stern Bruce Williams
Michael Savage

Δρ Laura Schlessinger

Joe Madison Μπράι Γκρέι
Thom Hartman Barry Farber
Mike Gallagher Δρ Joy Brown
Bill Handel

Μάϊκλ Τζάκσον

Τοντ Σχνίττ

Art Bell

John & Ken Ronn Owens
Howie Carr Τζέρι Γουίλιαμς
George Noory Νιλ Ρότζερς
Μάικλ Μπέρι Ο Μπομπ Γκραντ
Jim Bohannon Long John Nebel
Λάρς Λάρσον Ντέιβιντ Μπρούνοι
Νταγκ Στέφαν Άρθουρ Γκότφρεϊ
Laura Ingraham Bill Ballance
Άλαν Κολμς

Νικ Μπορτς

Michael Smerconish JP McCarthy
Joe Pagliarulo Jean Shepherd
Dana Loesch Γένη Μπερνς
Δρ Joy Brown

G. Gordon Liddy

Κριτήρια για την επιλογή των μεγαλύτερων ξενιστών ραδιοσυχνοτήτων όλων των εποχών

Σύμφωνα με το περιοδικό Talkers, το συντακτικό προσωπικό έκανε έναν υποκειμενικό αλλά μορφωμένο προσδιορισμό του ταλέντου, της μακροζωίας, της επιτυχίας, της δημιουργικότητας, της πρωτοτυπίας και των επιπτώσεων τόσο στη ραδιοτηλεοπτική βιομηχανία όσο και στην κοινωνία εν γένει. Αυτά τα άτομα θεωρήθηκαν ότι έχουν κάνει μια σοβαρή διαφορά τόσο στον κλάδο όσο και στη χώρα και τον πολιτισμό.

Όπως συμβαίνει με όλες τις δημοσκοπήσεις και τις "μεγαλύτερες" λίστες, οι απόψεις διαφέρουν. Ο δικτυακός τόπος ειδήσεων NewsMax συνέταξε τη δική του λίστα με τους κορυφαίους οικοδεσπότες ραδιοφωνικών εκπομπών. Πολλές από τις επιλογές τους ήταν οι ίδιες όπως παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του Limbaugh ως "βασιλιά του ραδιοφώνου", και άλλοι πρόσθεσαν: Don Imus, Al Franken, Erich "Mancow" Muller, Bill Bennett, Ed Shultz, Opie & Anthony, Randi Ρόδος , Larry Elder και Tom Leykis.

Περισσότερα για το περιοδικό Talkers

Το περιοδικό Talkers ονομάστηκε "The Bible of Talk Radio" από το περιοδικό Business Week. Καθώς οι τάσεις των τεχνολογιών και των μέσων ενημέρωσης εξελίχθηκαν με την πάροδο των χρόνων, η έκδοση επεκτάθηκε για να εξυπηρετήσει τις μορφές των μέσων ενημέρωσης πέρα ​​από το ραδιοφωνικό σταθμό, περιλαμβάνει ραδιοφωνικές εκπομπές, δορυφορικό ραδιόφωνο και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ιστορικό του ραδιοφώνου συζήτησης

Η ομιλία δείχνει ότι χρονολογείται από την αρχή του ραδιοφώνου και ξεκίνησε την καλλιέργεια μέχρι τη δεκαετία του 1920. Τα πρώτα τεκμηριωμένα ραδιοφωνικά προγράμματα ήταν συνομιλίες μεταξύ αγροτών σχετικά με την κατάσταση της γεωργίας. Η Aimee Semple McPherson, γνωστή και ως αδελφή Aimee, ήταν πρωτοπόρος του μέσου που χρησιμοποίησε το ραδιόφωνο ως χριστιανικό ευαγγελιστή.

Οι περισσότερες μορφές συνομιλιών παρουσιάζονται τακτικά από ένα άτομο και συχνά παρουσιάζουν συνεντεύξεις με διάφορους επισκέπτες. Το ραδιόφωνο ομιλίας περιλαμβάνει συνήθως ένα στοιχείο συμμετοχής ακροατών, συνήθως μεταδίδοντας ζωντανές συνομιλίες ανάμεσα στον κεντρικό υπολογιστή και τους ακροατές που "καλούν", συνήθως μέσω τηλεφώνου, στην εκπομπή.