Τι είναι ένα αρχείο SGN;

Πώς να ανοίξετε ή να μετατρέψετε αρχεία SGN

Ένα αρχείο με επέκταση αρχείου SGN μπορεί να είναι ένα αρχείο Sierra Print Artist Sign που χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα Sierra Print Artist για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικών με κάρτες, ημερολόγια ή άλλα σκάφη που δημιουργήθηκαν με το λογισμικό.

Ένα αρχείο εκκίνησης Slax χρησιμοποιεί επίσης την επέκταση αρχείου .SGN, για ένα αρχείο που είναι απαραίτητο κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος Slax Linux.

Μια άλλη μορφή αρχείου που χρησιμοποιεί το SGN στην επέκταση αρχείου είναι τα κρυπτογραφημένα αρχεία Signet. Αυτή η επέκταση αρχείου πιθανότατα χρησιμοποιείται μόνο έτσι ώστε τα κρυπτογραφημένα αρχεία να μπορούν να ανοίξουν ή να αποκρυπτογραφηθούν στο πρόγραμμα Signet.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο SGN

Τα αρχεία SGN που είναι αρχεία Sierra Print Artist μπορούν να ανοίξουν με τον καλλιτέχνη εκτύπωσης (πρώην Sierra Print Artist ) της Nova Development. Παρόλο που αυτά τα αρχεία ονομάζονται "υπογραφή", ένα αρχείο SGN που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη εκτύπωσης μπορεί να είναι οποιοδήποτε έργο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα.

Εάν ένα αρχείο SGN είναι ένα αρχείο Slax Boot, θα χρησιμοποιηθεί από το λειτουργικό σύστημα Slax Linux για βοήθεια στην εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος και πιθανότατα δεν πρόκειται για αρχείο που θα χρειαστεί να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε.

Δεν διαθέτουμε έναν σύνδεσμο λήψης για το πρόγραμμα Signet, αλλά ένα αρχείο SGN που είναι κρυπτογραφημένο μπορεί πιθανώς να ανοίξει μόνο με το αρχικό λογισμικό Signet. Αν έχετε ήδη το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, μπορείτε πιθανότατα να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το αρχείο SGN.

Συμβουλή: Εάν το αρχείο SGN δεν ανοίγει σε κανένα από αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να το δείτε ως έγγραφο κειμένου με πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου . Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια ή δύο λέξεις που προσδιορίζουν τη μορφή του αρχείου. Από εκεί μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε το πρόγραμμα που δημιούργησε το αρχείο ή αυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το δείτε.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο SGN, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία SGN, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο SGN

Εάν διαθέτετε ένα αρχείο καλλιτεχνικής εκτύπωσης Sierra, είναι πιθανό να το μετατρέψετε σε διαφορετική μορφή αρχείου μέσω του λογισμικού Print Artist. Δεδομένου ότι το αρχείο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση άλλων δεδομένων έργου, το σύνολο του ίδιου του αρχείου πιθανώς δεν μπορεί να μετατραπεί, αλλά αν ανοίξετε το αρχείο SGN σε αυτό το πρόγραμμα, πιθανότατα εξάγετε ορισμένα πράγματα από αυτό, όπως εικόνες.

Ένα αρχείο Slax Boot δεν μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αρχείου, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει τρόπος να το κάνει, αλλά το αρχείο θα σταματούσε να λειτουργεί εάν υπήρχε ως κάτι άλλο από ένα αρχείο SGN. Το ίδιο ισχύει και για τα κρυπτογραφημένα αρχεία Signet, τα οποία πρέπει να παραμείνουν ως αρχεία SGN, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με το κατάλληλο λογισμικό.