Πώς να αποκτήσετε τεχνική υποστήριξη για το υλικό ζουμ σας

Το Zoom είναι μια εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει μόντεμ, κάρτες ασύρματου δικτύου, συσκευές Bluetooth και άλλες συσκευές δικτύωσης. Η κύρια ιστοσελίδα του Zoom βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.zoomtel.com.

Μεγέθυνση υποστήριξης

Το Zoom παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικτυακής τοποθεσίας υποστήριξης: Επισκεφθείτε την υπηρεσία υποστήριξης Zoom

Zoom Driver Download

Το Zoom παρέχει μια πηγή στο διαδίκτυο για να κατεβάσετε τα προγράμματα οδήγησης για το υλικό τους: Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης ζουμ

Δεν είναι δυνατό να εντοπίσετε το πρόγραμμα οδήγησης ζουμ που αναζητήσατε; Οι οδηγοί απευθείας από το ζουμ είναι οι καλύτεροι, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα μέρη για να κατεβάσετε τους οδηγούς επίσης.

Δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό ζουμ σας; Δείτε τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγιών.

Μεγέθυνση των Εγχειριδίων Προϊόντων

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό ζουμ είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία υποστήριξης του Zoom. Κατεβάστε τα εγχειρίδια με μεγέθυνση Zoom. (Τα περισσότερα εγχειρίδια διατίθενται σε μορφή PDF .)

Μεγέθυνση τηλεφωνικής υποστήριξης

Το Zoom παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου στο 1-617-753-0962. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ανάγνωση μέσω των Συμβουλών μου σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη πριν ζητήσω την τεχνολογική υποστήριξη Zoom.

Μεγέθυνση υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Zoom παρέχει επίσης υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα προϊόντα υλικού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Zoom μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιπρόσθετες επιλογές υποστήριξης ζουμ

Το ζουμ παρέχει επίσης υποστήριξη Live Chat. Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ενότητα "Υποστήριξη". Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό ζουμ σας αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας άμεσα με το Zoom, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία με εμένα σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.