Υποστήριξη Zyxel (προγράμματα οδήγησης, εγχειρίδια, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλα)

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό Zyxel

Η Zyxel είναι εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει μόντεμ, διακόπτες , ενσύρματα και ασύρματα δρομολογητές , κάρτες δικτύου, συσκευές αποθήκευσης δικτύου, κάμερες IP , διακομιστές εκτύπωσης και υλικό WiMAX.

Ο κύριος ιστότοπος του Zyxel βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.zyxel.com.

Υποστήριξη Zyxel

Η Zyxel παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικτυακής τοποθεσίας υποστήριξης:

Επισκεφθείτε την Υποστήριξη Zyxel

Download Driver Zyxel

Το Zyxel παρέχει μια online πηγή για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης για το υλικό τους:

Κατεβάστε τους οδηγούς Zyxel

Από αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να αναζητήσετε ή να επιλέξετε έναν αριθμό μοντέλου για να βρείτε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το Zyxel παρέχει επίσης λεπτομερείς οδηγίες για την εύρεση ενός αριθμού μοντέλου προϊόντος.

Σημείωση: Μερικοί από τους οδηγούς του Zyxel μεταφορτώνονται μέσω αρχείων RAR , πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων όπως το δωρεάν 7-Zip για να τα ανοίξετε.

Δεν είναι δυνατό να εντοπίσετε το πρόγραμμα οδήγησης Zyxel που αναζητάτε; Οι οδηγοί απευθείας από το Zyxel είναι καλύτεροι, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα μέρη για να κατεβάσετε τους οδηγούς επίσης. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Εγχειρίδια προϊόντων της Zyxel

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό Zyxel διατίθενται στον ιστότοπο υποστήριξης του Zyxel:

Κατεβάστε εγχειρίδια προϊόντων της Zyxel

Αυτή είναι η ίδια σελίδα που παρέχεται για τις λήψεις προγραμμάτων οδήγησης της Zyxels. Τα εγχειρίδια διαχωρίζονται συνήθως από τους οδηγούς με τη λέξη "Έγγραφο" στη στήλη Τύπος υλικού ή στο δικό τους τμήμα στην καρτέλα Τεχνική τεκμηρίωση .

Σημείωση: Όπως και οι οδηγοί του Zyxel, πολλά από τα εγχειρίδια προϊόντων περιέχονται σε αρχεία RAR. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων για να τα ανοίξετε.

Τηλεφωνική υποστήριξη Zyxel

Η Zyxel παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου στον δωρεάν αριθμό 1 800-255-4101 (επιλογή # 5).

Συστήνω ιδιαίτερα να διαβάσω τις συμβουλές μου για να μιλήσω με την Τεχνική Υποστήριξη πριν τηλεφωνήσω στην τεχνολογική υποστήριξη του Zyxel.

Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Zyxel

Η Zyxel παρέχει επίσης υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα προϊόντα υλικού:

Επικοινωνήστε με το Zyxel μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης του Zyxel

Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό Zyxel αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας άμεσα με το Zyxel, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης του Zyxel και ενημερώνω συχνά αυτή τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες αυτές σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για το Zyxel που χρειάζεται ενημέρωση, ενημερώστε μας.