Υποστήριξη 2Wire (προγράμματα οδήγησης, εγχειρίδια, τηλέφωνο και άλλα)

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό 2wire σας

Η 2Wire ήταν μια εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει μόντεμ, δρομολογητές και πλήρη συστήματα υπολογιστών.

Οι πύλες 2Wire διανεμήθηκαν από παρόχους ευρυζωνικών υπηρεσιών όπως οι AT & T, Windstream, Qwest και Embarq, μεταξύ άλλων.

Το 2Wire αγοράστηκε από τον Pace το 2010, το οποίο, το 2016, έγινε μέρος του ARRIS. Ο ιστότοπος υποστήριξης 2Wire χρησιμοποιείται στη διεύθυνση http://support.2wire.com, αλλά αυτή η σελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Υποστήριξη 2Wire & amp; Λήψεις

Το 2Wire δεν παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω του αρχικού ιστότοπου, έτσι ώστε οι λήψεις προγραμμάτων οδήγησης 2Wire, τα εγχειρίδια χρήστη και άλλες πληροφορίες υποστήριξης δεν είναι πλέον διαθέσιμα κεντρικά μέσω μιας ιστοσελίδας 2Wire.

Εντούτοις, μπορείτε να βρείτε κάτι χρήσιμο σε αυτό το παλιό αρχείο του δικτυακού τόπου υποστήριξης 2Wire από το 2009. Υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί οδηγών PDF και εγχειρίδια εγκατάστασης που είναι ακόμη προσβάσιμα και ίσως ακόμα εντελώς σχετικά με την άποψη ότι τα εγχειρίδια προϊόντων δεν χρειάζεται πραγματικά να ενημερωθούν στο περασμα του χρονου.

Ενδέχεται να βρείτε πρόσθετους τύπους επιλογών υποστήριξης και λήψης στον ιστότοπο του παροχέα υπηρεσιών σας. Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για το "2Wire" στην ιστοσελίδα της AT & T θα βρει όλα τα άρθρα υποστήριξης της AT & T για τα προϊόντα 2Wire.

Η λήψη των προγραμμάτων οδήγησης από την ιστοσελίδα της 2Wire θα ήταν η καλύτερη λύση για την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών 2Wire, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλα μέρη για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης . Στην πραγματικότητα, ίσως έχετε ακόμα τύχη με ένα δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης που θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένους ή λείπει προγράμματα οδήγησης 2Wire και θα τα εγκαταστήσετε για εσάς.

Σημείωση: Αυτή η παλιά έκδοση του δικτυακού τόπου 2Wire έχει επίσης μερικές λήψεις προγραμμάτων οδήγησης, αλλά δεν συνιστούμε να τις λάβετε εκτός αν είστε βέβαιοι ότι είναι η πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα σε μορφή ZIP .

Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό 2Wire, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Υποστήριξη τηλεφώνου 2Wire

Η τεχνική υποστήριξη για το προϊόν 2Wire μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφώνου, αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον παροχέα υπηρεσιών σας.

Συνιστούμε ιδιαίτερα να διαβάσετε τις συμβουλές μας σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη πριν καλέσετε την τεχνική υποστήριξη 2Wire.

Επιπρόσθετες επιλογές υποστήριξης 2Wire

Το 2Wire δεν παρέχει υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων για τα προϊόντα υλικού του, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον παροχέα υπηρεσιών σας για βοήθεια:

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε υποστήριξη 2Wire;

Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό σας 2Wire αλλά δεν έχετε επιτυχία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του 2Wire ή επικοινωνώντας με τους παρόχους υπηρεσιών από τα παραπάνω, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης κ.α.

Έχουμε συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης 2Wire και ενημερώνουμε συχνά αυτήν τη σελίδα για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες αυτές σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για το 2Wire που πρέπει να ενημερωθεί, ενημερώστε μας.