Οι 8 καλύτερες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές για αγορά για εφήβους το 2018

Δείτε τις κορυφαίες επιλογές gadget για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους

Τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα ξύλινα άλογα είναι τόσο αναλογικά. Αυτές τις μέρες, είναι το ψηφιακό υλικό που ρυθμίζει την κόλαση, συμπεριλαμβανομένων των καρδιών και των μυαλών των παιδιών. Παρόλα αυτά, η πλοήγηση στο ναρκοπέδιο που είναι τα σημερινά gadgets μπορεί να είναι δύσκολο για τους λαούς που δεν είναι καλά εξοικειωμένοι με αυτό που οι whippersnappers θεωρούν «δροσερό» αυτές τις μέρες. Παρακάτω, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα καλύτερα φορητά ηλεκτρονικά είδη για εφήβους. Και εγγυόμαστε αν γνωρίζετε ένα ή δύο θέματα σχετικά με την προσωπικότητα της εφήβής σας, θα βρείτε το τέλειο δώρο γι 'αυτούς σε αυτόν τον κατάλογο. Ίσως θέλετε να πάρετε το έφηβό σας για να διαβάσετε περισσότερα. Ίσως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ή ίσως θέλετε να τα εκπαιδεύσετε κρυφά. Είναι όλα εδώ, διαβάστε έτσι.

Οι ανησυχούντες γονείς που φοβούνται ότι μια κονσόλα παιχνιδιών θα απομονώσουν τον έφηβο δεν πρέπει να ανησυχούν πια. Ο διακόπτης Nintendo έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενθαρρύνει τον έφηβο να βγει από το σπήλαιο και να παίξει με τους φίλους του. Αυτό σημαίνει ότι ο έφηβος σας (και ένας άλλος) μπορεί να βγει στον ήλιο και να απολαύσει μερικά γύρους Mario Kart 8 Deluxe ή Super Bomberman R χρησιμοποιώντας απλά μια κοινόχρηστη κονσόλα.

Φυσικά, μπορείτε να φτάσετε έως και τέσσερις παίκτες στο Nintendo Switch όσο μπορείτε να αγοράσετε έναν επιπλέον ελεγκτή Joy-Con. Με βάση τους αναθεωρητές του Amazon, η φορητή μπαταρία για το σύστημα διαρκεί περίπου 3 με 5 ώρες ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού που παίζεται. Τα πιο έντονα παιχνίδια γραφικών επεξεργασίας θα περιορίσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ ελαφρύτερα πιο γρήγορα παιχνίδια θα διατηρήσουν την ισχύ της.

Φέρνοντας ένα χαρταετό είναι παλιά νέα? τώρα είναι όλα σχετικά με την πλοήγηση ενός quadcopter drone. Το RC Quadcopter Drone είναι ιδανικό για εφήβους που αγαπούν να εξερευνήσουν, να είναι σε εξωτερικούς χώρους και να προσποιούν ότι είναι μέρος του NSA. Είναι επίσης ο Πρώτος Καλύτερος Πωλητής σε Προκατασκευασμένα Μοντέλα Ελικόπτερα στην Amazon, ώστε να γνωρίζετε ότι παίρνετε ένα από τα καλύτερα και πιο αναθεωρημένα προϊόντα που ελέγχθηκαν και ανήκετε.

Με μια προσιτή τιμή κάτω από $ 50, το RC Quadcopter Drone έρχεται με κάμερα FPV (προβολή πρώτου προσώπου) και ζωντανό βίντεο. Συνδέεται με και ελέγχεται εξ ολοκλήρου με το smartphone της έφηβης σας μέσω της αφιερωμένης εφαρμογής και του WiFi. Το δαχτυλίδι μεγέθους φοινικόδεντρου είναι κατασκευασμένο από ένα πτυσσόμενο και εύκαμπτο αεροπλάνο που εμποδίζει τον έφηβο σας να αποκόπτεται από τα αιχμηρά του πτερύγια.

Δεν υπάρχει εγγραφή FAA στο quadcopter, οπότε ο έφηβός σας δεν θα πρέπει να ανησυχεί για το ενδεχόμενο να παραβιάσει τους νόμους που σας προκαλούν πρόβλημα. Το RC Quadcopter Drone έχει ύψος τηλεχειρισμού 20 έως 30 μέτρων και απόσταση από 5 έως 80 μέτρα. Μπορεί να πετάξει για περίπου επτά έως 10 λεπτά και φορτίζει σε λιγότερο από μία ώρα.

Τα μηχανήματα αναλαμβάνουν! Σε λίγα χρόνια, η μηχανική μάθηση και προγραμματισμός θα γίνει μια από τις πιο καυτές και πιο προσοδοφόρες σταδιοδρομίες που υπάρχουν. Ποιος καλύτερος τρόπος για να ρυθμίσετε τον έφηβο σας δίνοντάς του ένα παιχνίδι που τους διδάσκει να κατασκευάσουν το δικό τους ρομπότ, ενώ παράλληλα μαθαίνουν μια πολύτιμη ικανότητα;

Το makeblock mBot Kit συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να κατασκευάσετε ένα ρομπότ που λειτουργεί με Bluetooth. Αυτό το εκπαιδευτικό κιτ είναι ιδανικό για κάθε έφηβο που θέλει να εξοικειωθεί με τον προγραμματισμό γραφικών, την ηλεκτρονική και τη ρομποτική, αλλά δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει. Οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να οικοδομήσουν τα ρομπότ τους συγκεντρώνοντας 32 κομμάτια που περιλαμβάνονται, χρησιμοποιώντας drag and drop γραφικό προγραμματισμό και να διερευνήσουν και να προσαρμόσουν διάφορες λειτουργίες.

Το Makeblock μπορεί να προγραμματιστεί ως ένα αυτοκίνητο που αποφεύγει τα εμπόδια και ένα in-line μετά το όχημα. Μπορεί ακόμη να παιχτεί σε προγραμματισμένα παιχνίδια όπως η ποδοσφαίρου και η σούμο πάλη. Με την "άπειρη εκτατότητά" του, ο έφηβος μπορεί να προσθέσει τα παλιά μπλοκ του Lego στο μηχανικό σώμα του mBot και να αναπτύξει περαιτέρω λειτουργικότητα με το οικολογικό σύστημα Arduino open source, το οποίο επιτρέπει ατελείωτες δυνατότητες στη δημιουργία ρομπότ. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο έφηβός σας δεν κατασκευάζει το T-1000 από το Terminator 2.

Θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τον έφηβο σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Θέλετε να τα στείλετε σε έναν άλλο κόσμο; Αποκτήστε το HTC VIVE, το πρωτοποριακό σύστημα εικονικής πραγματικότητας που θα κάνει τους γονείς να θέλουν να μπουν στη δράση. Παρέχει VR χώρου κλίμακας, αναδεικνύοντας τον έφηβο σε μια άλλη διάσταση όπου μπορούν να αλληλεπιδράσουν φυσικά με τρισδιάστατα αντικείμενα και να παίξουν συγκεκριμένα παιχνίδια VR.

Το HTC VIVE είναι ιδανικό για κάθε έφηβο gamer που θέλει το καλύτερο στην εικονική πραγματικότητα. Το σύστημα είναι συμβατό με πάνω από εκατοντάδες παιχνίδια στο SteamVR, έτσι υπάρχουν αμέτρητοι κόσμοι που παίζουν και περιβάλλοντα για να αλληλεπιδράσουν. Μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμη και την ανδρεία του εφήβου σας, στέλνοντάς τα σε ένα πρώτο πρόσωπο rollercoaster, αγώνα πυγμαχίας ή στο γραφείο του οδοντιάτρου. Περιλαμβάνονται οι ασύρματοι ελεγκτές σχεδιασμένοι ώστε να κάνουν την αλληλεπίδραση στην εικονική πραγματικότητα πιο φυσική και διαισθητική.

Η συσκευή διαθέτει ρυθμιζόμενο ακουστικό για άνεση και παρέχει πολλές ρυθμίσεις ανακούφισης των ματιών, συμπεριλαμβανομένης της απόστασης φακού, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το έφηβο που έχει τεντωμένα μάτια ή πόνο. Διαθέτει παρακολούθηση SteamVR, έτσι ώστε ο έφηβός σας να βιώνει πάντα το καλύτερο της εικονικής πραγματικότητας είτε κάθεται, στέκεται είτε σε χώρο κλίμακας δωματίου.

Το Tablet Fire HD 8 στο Amazon είναι το τέλειο δισκίο κάτω από τα $ 100 που θα κάνει τον έφηβό σας να αισθάνεται σαν έξυπνος και εκλεπτυσμένος ενήλικας. Έχει απεριόριστη αποθήκευση 16GB (και μια υποδοχή microSD για μέχρι 200GB επεκτάσιμη αποθήκευση), επιτρέποντας περισσότερη μνήμη για να χωρέσει μέχρι 1.000 ηλεκτρονικά βιβλία.

Με διάρκεια μπαταρίας 12 ωρών, επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,3 GHz, Dolby Audio και οθόνη 8 ιντσών HD, ο έφηβος θα έχει αμέτρητες ώρες και πρόσβαση σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας και εκμάθησης. Εκτός από τη μεταφορά βιβλιοθήκης στα σακίδια τους, οι έφηβοι μπορούν να βρουν απόλαυση με τις άλλες δυνατότητες του tablet. Το Fire HD 8 μπορεί να αποθηκεύσει και να αναπαράγει βίντεο, να μεταδίδει υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως Netflix και Hulu, να πλοηγεί στο Διαδίκτυο, να έχει πρόσβαση στο Facebook και στο Twitter και διαθέτει 400.000 διαθέσιμες εφαρμογές.

Μοιάζει πάρα πολύ; Ο γονικός έλεγχος FreeTime επιτρέπει ένα χρονικό όριο για την ψυχαγωγία, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε τον έφηβο σας για να διαβάσετε περισσότερα και να σταματήσετε να πηγαίνετε μακριά. Το χαρακτηριστικό της πυρκαγιάς Blue Shade κάνει για βέλτιστη άνετη ανάγνωση και ελαχιστοποιεί το μπλε φως, έτσι ώστε να μην εμποδίζει το μικρό βιβλίο από το να κοιμηθεί.

Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε, ματζέντα και μανταρίνι.

Ίσως να υπάρχει υπερβολικός θόρυβος από το δωμάτιο της έφηβής σας; Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να κρατήσετε την θορυβώδη τους τηλεόραση ή την ένταση του υπολογιστή κάτω όταν παίζουν ένα παιχνίδι βίντεο και αυτό είναι να επενδύσει στο ASTRO Gaming A40 TR ακουστικά (ένα από τα καλύτερα τώρα).

Το ακουστικό ASTRO Gaming A40 TR διαθέτει ποιοτικό ήχο σχεδιασμένο ειδικά για pro gamer. Έχει σχεδιαστεί για να δίνει σαφήνεια σε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συχνότητα και επίπεδο έντασης. Έρχεται με τεχνολογία Dolby Surround 7.1, καθώς και έξοδο Dolby Headphone, που επιτρέπει τη σαφήνεια του ήχου (τα πυροβολισμοί μπορεί να ακούγεται λίγο πολύ αληθινά) και φωνητική συνομιλία, έτσι ώστε ο έφηβος σας να διαφωνεί ευγενικά με τους αντιπάλους.

Το ASTRO είναι ελαφρύ και διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Είναι ρυθμιζόμενο και δεν θα προκαλέσει στον εφήβό σας κάποιες κράμπες στο λαιμό ή ξεφλούδισε τα κουδούνια. Είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα των Windows και Mac και συνοδεύεται από δύο μοντέλα που χρησιμοποιούνται είτε για το PlayStation 4 είτε για το Xbox One.

Είναι ο έφηβός σας ανταγωνιστικός παίκτης στον υπολογιστή σας; Παίζουν εντατικούς σκοπευτές όπως η Overwatch, το Rainbow Six: η πολιορκία ή το Call Of Duty; Θέλετε να σιγουρευτείτε ότι δεν φωνάζουν για να χάσουν τους αγώνες δίνοντάς τους ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ένα από τα πιο ισχυρά ποντίκια παιχνιδιών στην αγορά;

Το Logitech G502 Proteus Spectrum είναι ένα ποντίκι που κατασκευάζεται για ανταγωνιστικά online shooters πρώτου προσώπου. Διαθέτει προηγμένο αισθητήρα οπτικών τυχερών παιχνιδιών σχεδιασμένο από τη Logitech, το οποίο καθιστά τον πλέον ακριβή και ανταποκρινόμενο ποντίκι μέχρι σήμερα. Έρχεται με προσαρμόσιμα βάρη που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το ποντίκι για να ταιριάζουν στην τέλεια εφαρμογή και αίσθηση. Οι ρυθμίσεις DPI είναι επίσης προσαρμόσιμες, επιτρέποντας σε 200 έως 12.000 DPI να προσαρμόζονται για κάθε έντονη κατάσταση τυχερών παιχνιδιών για πρωταρχική ευαισθησία.

Το Logitech G502 περιλαμβάνει επίσης προσαρμόσιμο φωτισμό, συντονισμό επιφάνειας και μακροεντολές κουμπιών. Ο έφηβός σας μπορεί να αλλάξει το χρωματικό σχήμα και τις συχνότητες φωτισμού με την ενσωματωμένη εφαρμογή Logitech Gaming Software. Είναι συμβατό μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 και Windows 7.

Το απόλυτο σύστημα τυχερών παιχνιδιών δεν είναι πάντα ένα PlayStation ή Xbox, αλλά ένας υπολογιστής. Το Alienware είναι διάσημο για τη δημιουργία μερικών από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών στην αγορά που κάθε έφηβος θα μπορούσε να πεθάνει. Το AW15R3-3831SLV είναι ο τελευταίος φορητός υπολογιστής Powerhouse της Alienware. είναι αρκετά σίγουρο ότι θα είναι σχετικό για περισσότερο από μισή δεκαετία, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά οτιδήποτε άλλο για τον έφηβό σας.

Το AW15R3-3831SLV διαθέτει οθόνη 15 "FHD 120Hz και διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7-6700HQ 3,5 GHz με NVIDIA GeForce GTX 1060 και μνήμη γραφικών GDDR5 6GB. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει ουσιαστικά οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι που υπάρχει για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο έφηβος δεν θα διαμαρτύρεται για την ταχύτητα του παιχνιδιού, καθώς ο φορητός υπολογιστής έρχεται μαζί με 16GB DDR4 RAM με μέγιστο 32GB. Η μονάδα SD 128GB με 1TB 7200RPM σημαίνει αμέτρητη αποθήκευση δεδομένων και άμεση εκκίνηση του προγράμματος χωρίς αναμονή.

Θέλετε να το συνδυάσετε με το HTC VIVE; Έρχεται με δυνατότητα VR και υποστηρίζει την υψηλότερη έξοδο βίντεο με ανάλυση 4K HD. Ο ισχυρός φορητός υπολογιστής περιλαμβάνει ένα προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το προϊόν δηλώνουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών στην αγορά. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι η οικοδόμηση μιας επιφάνειας εργασίας PC είναι φθηνότερη και η αρχική εγκατάσταση μπορεί να χρειαστεί χρόνο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .