Τα 8 καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ που αγοράζουν το 2018

Βγείτε στην πόλη πιο γρήγορα από ποτέ

Όταν ταξιδεύετε σε μικρές αποστάσεις, μερικές φορές δεν είναι πρακτικό να περπατάτε και να παίρνετε ένα μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία (χώρος στάθμευσης, κίνηση, κ.λπ.). Έτσι, ένα ηλεκτρικό σκούτερ είναι μια ιδανική λύση επειδή είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εργαλεία γύρω από την πόλη. Είναι αποτελεσματικά, σχετικά φθηνά (όταν εξετάζετε πόσο χρόνο θα σας εξοικονομήσει και πόσο καιρό θα διαρκέσει) και φιλικό προς το περιβάλλον. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν από το ponying μέχρι κάποια μετρητά για ένα, συμπεριλαμβανομένης της τιμής, φορητότητα, το σχεδιασμό, την ταχύτητα και πολλά άλλα. Θέλεις κάποια βοήθεια για να βρεις το σωστό για εσένα; Από φιλικά προς τον προϋπολογισμό έως απολαυστικά, και από γρήγορο σε αργό, βρήκαμε τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Διαθέτοντας ένα ανθεκτικό πλαίσιο από αλουμίνιο ανθεκτικό στη διάβρωση, το πτυσσόμενο ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ Glion Dolly είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινή οδήγηση. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 6.6Ah και κινητήρας 250 watt προσφέρει 15 μίλια από τη σειρά σε μία μόνο φόρτιση, με 3.25 ώρες χρόνο φόρτισης από το μηδέν μέχρι το πλήρες. Το Glion, ικανό να ταξιδεύει περίπου 15 μίλια ανά ώρα, προσφέρει μια ομαλή διαδρομή, χάρη στα ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο των οκτώ ιντσών, που δεν είναι ποτέ επίπεδη. Ο δείκτης μπαταρίας που τοποθετείται στο τιμόνι βοηθά τους αναβάτες να παρακολουθούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ τα χειριστήρια είναι ανθεκτικά στο νερό και είναι εύκολο να μαθευτούν και να χρησιμοποιηθούν. Ζυγίζοντας μόλις 28 κιλά, το Glion προσθέτει μια αναδιπλούμενη λαβή και τροχούς που επιτρέπουν τη μεταφορά του σαν μια βαλίτσα και ο πτυσσόμενος σχεδιασμός σημαίνει ότι το σκούτερ μπορεί να σηκωθεί από μόνο του σε μια ντουλάπα ή πίσω από μια πόρτα για εύκολη αποθήκευση.

Με μια τιμή που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους αναβάτες όλων των ηλικιών, το Razor Power Core E90 προσθέτει έναν εύκολο τρόπο για να πηδήσει η πρώτη θέση στον κόσμο του ηλεκτρικού σκούτερ χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία. Προσφέροντας ταχύτητες έως 10 μίλια ανά ώρα με μία μόνο φόρτιση και 80 λεπτά συνεχούς χρήσης, το E90 έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας για χαμηλή και χαμηλή τιμή. Με σχεδόν διπλάσια διάρκεια ζωής μπαταριών ακριβότερων σκούτερ, το E90 λαμβάνει επίσης πόντους πόνου ως ηλεκτρικό σκούτερ μηδενικής συντήρησης χωρίς αλυσίδες ή ευθυγράμμιση που απαιτούνται κατά τη χρήση. Το retractable kickstand επιτρέπει εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση για τους αναβάτες όλων των ηλικιών, ενώ η λειτουργία kickstart απαιτεί τουλάχιστον τρία μίλια την ώρα πριν ο κινητήρας κλωτσήσει. Το χειροκίνητο εμπρόσθιο φρένο συμπληρώνεται με ένα γκάζι πίεσης.

Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να μοιάζει περισσότερο με ηλεκτρικό ποδήλατο από ένα σκούτερ, η έλλειψη πεντάλ επιτρέπει στο Razor EcoSmart Metro να ξεχωρίσει από το πακέτο. Με το ιδιαίτερα μεγάλο του κατάστρωμα για τοποθέτηση ποδιών και άνεση, το EcoSmart διαθέτει ένα προαιρετικό rack στο πίσω μέρος του σκούτερ που προσφέρει ένα προσαρμόσιμο καλάθι για αποθήκευση σε ταξίδια στο κατάστημα. Με ταχύτητες έως και 18 μίλια ανά ώρα και εύρος 10 μιλίων, το EcoSmart προσφέρει περισσότερη ισχύ από το σπίτι μέχρι το τοπικό παντοπωλείο ή το convenience store. Ζυγίζοντας 67 κιλά, δεν είναι το ελαφρύτερο σκούτερ στο πεδίο, αλλά το αφαιρούμενο κάθισμα μειώνει το βάρος και μετατρέπει το EcoSmart σε ένα πιο παραδοσιακό στυλ ηλεκτρικό σκούτερ. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι πλήρης και διαρκεί έως και 12 ώρες και η πλήρης φόρτιση προσφέρει 40 λεπτά συνολικού χρόνου οδήγησης.

Διαθέτοντας έναν κινητήρα 1000 watt και ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο, το Super Turbo 1000-watt ελίτ 36V ηλεκτρικό σκούτερ είναι μια καταπληκτική επιλογή για δαίμονες σκούτερ ταχύτητα. Ο κινητήρας περιστρέφεται στις 3000 σ.α.λ., οι οποίοι παράγουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 26 μίλια την ώρα. Με αυτή την ταχύτητα, ένας αναβάτης Super Turbo μπορεί να φτάσει σε μια μέγιστη απόσταση 18 μιλίων ανά φορτίο με έξι έως οκτώ ώρες αναπλήρωσης μεταξύ κάθε γύρου. Σε επίπεδο έδαφος με πλήρες γκάζι, το Super Turbo μπορεί να στοχεύσει σε μια σειρά από 9 έως 10 μίλια, ενώ οι χρήστες αξιολογούν ελαφρώς μακρύτερα τις αποστάσεις αν μειώνετε συνεχώς το γκάζι καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Το αφαιρούμενο κάθισμα προσθέτει επιπλέον άνεση για μεγαλύτερες βόλτες και μια μικρή τσάντα αποθήκευσης περιλαμβάνεται για μακροχρόνια φροντίδα.

Υποστηριζόμενη από το γνωστό όνομα Razor, το ηλεκτρικό σκούτερ Razor E300 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός τιμής και διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Μόλις φτάσουν στο E300, οι αναβάτες μπορούν να ταξιδέψουν έως 15 μίλια την ώρα για έως και 40 λεπτά συνεχούς χρήσης πριν να χρειαστεί να επαναφορτιστούν. Πέρα από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το ευρύτερο κατάστρωμα και το πλαίσιο καθιστούν το E300 πιο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους αναβάτες με βάρος έως και 220 λίβρες. Αυτό που του λείπουν τα φώτα ασφαλείας (γι 'αυτό το λόγο χρησιμοποιείται καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας) είναι κάτι περισσότερο από το να κάνει με μια ομαλή και σταθερή βόλτα, χάρη στα ελαστικά 10 ιντσών και το ελαφρύ πλαίσιο που ζυγίζει μόνο 43 κιλά. Η οδήγηση του E300 έχει επιτάχυνση πλεύσης και ένα χειροκίνητο οπίσθιο φρένο που καθιστά το E300 την ιδανική επιλογή για τους χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Επιπλέον, ένα retractable kickstand κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση και την απενεργοποίηση του E300 από τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Συνιστάται για παιδιά ηλικίας άνω των οκτώ ετών, το Razor E100 είναι μια σταθερή επιλογή για τους γονείς που αναζητούν να ξεκινήσουν τα παιδιά τους με ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Με το ρυθμιζόμενο τιμόνι για χρήστες όλων των μεγεθών, το χειροκίνητο εμπρόσθιο φρένο προσφέρει λειτουργία χωρίς φτερά, τοποθετώντας όλα όσα χρειάζεται ο αναβάτης δεξιά στο τιμόνι για εύκολη χρήση. Το χειρόφρενο εμπρός φρένο συμπληρώνει το γκάζι περιστροφής για εύκολη επιτάχυνση (και το E100 προσθέτει ένα απαραίτητο χειροκίνητο kickoff στα τρία μίλια την ώρα πριν ενεργοποιηθεί ο κινητήρας). Μόλις αναλάβει ο κινητήρας, οι αναβάτες θα βρουν ταχύτητες έως και 10 μίλια ανά ώρα και διάρκεια οδήγησης έως και 40 λεπτά συνεχούς χρήσης. Στα 31 λίβρες, το E100 μεταφέρεται εύκολα, αν και δεν διαθέτει πτυσσόμενο σχέδιο για ευκολότερη αποθήκευση σε γκαράζ ή ντουλάπα.

Ζυγίζοντας 14 κιλά, το πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ ινών άνθρακα Cellot ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χάρη στο ελάχιστο αποτύπωμα και το εύκολα μεταφερόμενο πλαίσιο. Αλλά η Cellot δεν αγόρασε ούτε την ανθεκτικότητα. Το πλαίσιο ινών άνθρακα αισθάνεται ανθεκτικό και υποστηρίζει ακόμη και βάρος έως 220 λίβρες σε ένα πλαίσιο που είναι μόλις 0,3 ίντσες λεπτό. Το τιμόνι του Cellot είναι διακοσμημένο με οθόνη LCD που κρατά τους αναβάτες να γνωρίζουν την ταχύτητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την απόσταση που ταξιδεύει και την ώρα της ημέρας.

Με μέγιστη ταχύτητα 25 μίλια ανά ώρα, ο κινητήρας των πέντε ιντσών της Cellot και η μπαταρία ιόντων λιθίου μπορούν να τροφοδοτήσουν το σκούτερ για έως και 12 μίλια από το συνολικό εύρος. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα για τον μοναδικό κινητήρα, το Cellot προσθέτει ένα πεδίο ελέγχου προσανατολισμού που εισάγει σχεδόν αθόρυβη επιτάχυνση, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης διπλασιάζεται ως ένας τρόπος για την επαναφορά της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της πέδησης.

Διαθέτοντας μια εμβέλεια που φτάνει μέχρι τα 62 μίλια με μία μόνο φόρτιση, το ηλεκτρικό σκούτερ Qiewa Q1Hummer πρέπει να πάρει εάν η τιμή δεν είναι αντικείμενο. Με το σχεδιασμό γρήγορης δίπλωσης δύο δευτερολέπτων και τα αεροδυναμικά ελαστικά 10 ιντσών για μια ομαλή πορεία, το Qiewa έχει ένα μη φανταχτερό πλαίσιο αλλά επιλέγει να κερδίσει τον ανταγωνισμό όταν πρόκειται για αξία. Πέρα από την εξαιρετική της σειρά, το Qiewa προσθέτει μερικές πρόσθετες λειτουργίες όπως μια λειτουργία φόρτισης μέσω USB και πιστοποίηση IP65 για στεγανότητα για την εύκολη λήψη λακκών. Η υψηλότερη τιμή έρχεται επίσης με την ευκαιρία να προσθέσετε έναν δεύτερο αναβάτη, χάρη σε ένα μέγιστο φορτίο 550 λίβρες. Εξοπλισμένο με δισκόφρενο, το Qiewa σας δίνει επιπλέον ψυχραιμία γνωρίζοντας ότι μπορεί να σταματήσει σε δεκάρα, ενώ το συμπαγές πλαίσιο από αλουμίνιο αισθάνεται ανθεκτικό και ανθεκτικό για τα επόμενα χρόνια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .