Κοινή χρήση αρχείων Torrent: Οδηγός για αρχάριους

Νέα στα torrents; Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Καλώς ήλθατε στον συναρπαστικό κόσμο του κατεβάζοντας torrent! Ενώ η κοινή χρήση αρχείων είναι αμφιλεγόμενη και συχνά διαγράφεται απλώς ως πειρατεία , εκατομμύρια χρήστες συνεχίζουν να μοιράζονται τα αρχεία τους και χιλιάδες νέοι χρήστες torrent προστίθενται καθημερινά.

Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι πέντε γρήγορα μαθήματα για τους χρήστες torrent. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τα ακόλουθα άρθρα στη σειρά.

01 από 05

Κατανοήστε πώς λειτουργεί η κοινή χρήση αρχείων Bittorrent

Paul Taylor / Stone / Getty Images

Εάν είστε νέοι στη λήψη torrent, τότε σίγουρα θα θέλετε να διαβάσετε για το πώς λειτουργεί το σύστημα.

Πώς λειτουργεί το Torrent Downloading

Τα torrents, επίσης γνωστά ως bittorrents , είναι αρχεία δείκτη που σας βοηθούν να εντοπίσετε δεκάδες υπολογιστές άλλων χρηστών. Στη συνέχεια, συνδέεστε με αυτούς τους ιδιωτικούς υπολογιστές με το ειδικό λογισμικό torrent και αντιγράφετε τα αρχεία μουσικής και ταινιών στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

02 του 05

Προστατέψτε την ιδιωτικότητά σας με μια υπηρεσία VPN

chokkicx / Getty Images

Με την εγγραφή σε υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου, μπορείτε να αποκρύψετε τη σύνδεσή σας και την ταυτότητά σας καθώς μοιράζεστε αρχεία.

Η σύνδεσή σας VPN θα κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας, έτσι ώστε οι υποκλοπείς να βλέπουν μόνο δυσανάγνωστα δεδομένα όταν προσπαθούν να δουν τις λήψεις σας.

Οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών VPN

Ταυτόχρονα, ένα VPN θα αναπηδήσει το σήμα σας από πολλούς διακομιστές, καθιστώντας το φυσικά πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Περισσότερο "

03 του 05

Χρησιμοποιήστε το λογισμικό Torrent Downloader για να κάνετε λήψη αρχείων

Yuri_Arcurs / Getty Images

Η λήψη του Torrent απαιτεί ειδικό λογισμικό που μπορεί να διαβάσει τα αρχεία TORRENT. Χωρίς αυτά τα προγράμματα, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα πραγματικά αρχεία που ακολουθείτε, απλά ένα ανόητο αρχείο κειμένου.

Το καλύτερο λογισμικό Torrent Downloader

Αυτά τα προϊόντα λογισμικού torrent πρέπει επίσης να παρέχουν έλεγχο διαχείρισης για τις ταχύτητες λήψης και φόρτωσης, τις προτεραιότητες και την καταλογογράφηση. Περισσότερο "

04 του 05

Βρείτε Torrents για ταινίες και μουσική

Hugh Threlfall / Getty Images

Μόλις καταλάβετε το σμήνος του torrent και έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό υποβιβασμού torrent, τώρα ήρθε η ώρα να βρείτε τα αρχεία δείκτη .torrent που σας εξασφαλίζουν τη μουσική και τις ταινίες που θέλετε.

Οι καλύτεροι ιστότοποι μηχανών αναζήτησης Torrent

Πολλές ιστοσελίδες torrent προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες αναζήτησης (αλλά με την ενόχληση της διαφήμισης banner). Ορισμένες τοποθεσίες torrent είναι ιδιωτικές κοινότητες που προστατεύουν προσεκτικά τον κατάλογο των torrents τους. Περισσότερο "

05 του 05

Μάθετε να εντοπίζετε τα ψεύτικα αρχεία Torrent

Bruce Ayres / Getty Images

Δυστυχώς, υπάρχουν βανδάλες, κλέφτες και απατεώνες εκεί έξω που θα χρησιμοποιήσουν ψεύτικα αρχεία torrent για να θέσουν κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας. Κρυφοποιώντας το άσχημο λογισμικό τους ως ελκυστικές ταινίες και λήψεις μουσικής, αυτοί οι απατεώνες προσπαθούν να σας εξαπατήσουν να εγκαταστήσουν τα πράγματα τους.

Πώς να εντοπίσετε τα ψεύτικα αρχεία Torrent Downloads

Παρακολουθήστε αρχεία RAR, αρχεία WMV και αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Αυτά είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους τα αρχεία torrent είναι πλαστά. Περισσότερο "