Τα πράγματα να μην κάνουν με το AdSense

Θέλετε να κάνετε χρήματα με το Google AdSense για περιεχόμενο; Ακολουθεί μια λίστα με τι να μην κάνετε, εκτός αν θέλετε να απαγορευτείτε. Η Google δεν παίζει όταν πρόκειται να κάνει κλικ σε απάτη . Κάντε κλικ στην απάτη που χάνει τα χρήματα της Google και χάνει τα χρήματα των χρηστών του AdWords.

Αν δεν παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες, μπορεί να έχετε προειδοποίηση, να ανασταλείτε ή να απαγορευτείτε.

01 από 10

Αναθέστε Google Don'ts

Google

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι κάποιο από τα Google Don'ts . Το cloaking , η συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών και η στοίβαξη των τίτλων είναι όλοι πολύ παραδοσιακοί τρόποι μείωσης της βαθμολογίας στις αναζητήσεις Google. Είναι επίσης τρόποι να απαγορευτεί από το AdSense.

Όταν τοποθετείτε διαφημίσεις AdSense στον ιστότοπό σας, ο ιστότοπός σας είναι πολύ πιο ορατός από την Google και είναι πολύ πιθανότερο να συλληφθεί το σπάσιμο του κανόνα σας. Περισσότερο "

02 από 10

Κάντε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις

Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό, μην κάνετε ποτέ κλικ στις δικές σας διαφημίσεις. Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να αναστείλετε ή να απαγορεύσετε τον ιστότοπό σας. Είναι μια μορφή απάτης κλικ, και το Google είναι πολύ καλό στο να το πιάσει αυτό, ακόμα κι αν νομίζετε ότι κρύβετε τα ίχνη σας.

Μην αφήστε κανέναν που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε υπολογιστή στο σπίτι σας να κάνει κλικ στις διαφημίσεις σας, είτε. Βεβαιωθείτε ότι οι σημαντικοί άλλοι και τα παιδιά σας γνωρίζουν τους κανόνες ή ότι θα μπορούσατε να θέσετε σε κίνδυνο τη θέση σας με την Google.

03 από 10

Απόκρυψη των διαφημίσεών σας

Μπορεί να είναι δελεαστικό να αποκρύψετε τις διαφημίσεις σας, κάνοντάς τους το ίδιο χρώμα με το φόντο ή να τις καμουφλάρετε σε περιοχές με απασχολημένες εικόνες φόντου. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε πληρωμές για προβολές σελίδας, επομένως οι αόρατες διαφημίσεις θα εξακολουθούν να πληρώνουν, σωστά; Μην το δοκιμάσετε. Αυτό παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google και είναι εύκολο να συλληφθεί.

Μην γεμίσετε τις διαφημίσεις σας πολύ κάτω από το υπόλοιπο περιεχόμενο. Τα κλικ πληρώνουν καλύτερα από τις προβολές σελίδας, επομένως είναι προς όφελός σας να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε τις διαφημίσεις να μοιάζουν με αυτές που ανήκουν στη σελίδα σας.

04 από 10

Ζητήστε κλικ

Μην κρατάτε διαγωνισμούς διαφημίσεων κλικ, επαιτεία ή ακόμα και να δώσετε μεγάλες συμβουλές ότι οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Μπορούν να σας απαγορεύσουν αν σας πιάνουν να ικετεύσετε για κλικ σε οπουδήποτε στον Ιστό, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που δεν έχουν καμία σχέση με τις σελίδες σας στο AdSense.

Η Google απαγορεύει επίσης την επισήμανση των διαφημίσεών σας με τη γλώσσα ισχυρότερη από τους "χορηγούς συνδέσμους". Αυτό είναι πραγματικά προς όφελος όλων. Οι σελίδες που ικετεύουν για κλικ δεν είναι συνήθως μεγάλες διαβάσεις και τα συμπαθητικά κλικ δεν βοηθούν τους διαφημιζόμενους.

Σημείωση : Είναι καλό να διοργανώνετε διαγωνισμούς στον ιστότοπό σας που δεν σχετίζονται με κλικ σε διαφημίσεις ή με άλλο σπάσιμο του κανόνα, όπως οι διαγωνισμοί "καλύτερης φωτογραφίας ".

05 από 10

Αλλάξτε τον κώδικα

Το AdSense δημιουργεί κώδικα javascript που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε απευθείας στο HTML της ιστοσελίδας σας. Εάν πρέπει να αλλάξετε το χρώμα ή το μέγεθος των διαφημίσεών σας, δημιουργήστε νέο κώδικα από το AdSense . Μην κάνετε αλλαγές στον κώδικα από το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων ή το τροποποιήστε με το χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό σας AdSense απευθείας σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως τα πρόσθετα WordPress που δημιουργούν τον κώδικα για εσάς. Απλά κρατήστε αυτά τα plugins ενημερωμένα για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι εκτός συγχρονισμού.

Αν βάλετε το AdSense στο Blogger , η Google θα δημιουργήσει τον κώδικα για εσάς μέσα από το Blogger .

06 από 10

Χρησιμοποιήστε τα ρομπότ για να κάνετε κλικ στον ιστότοπό σας

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κανένα είδος αυτοματοποιημένου εργαλείου για να αυξήσετε τις προβολές σελίδας ή κάντε κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό είναι απάτη κλικ της υψηλότερης τάξης, και η Google είναι πολύ εξελιγμένη στο να πιάσει αυτό. Αυτό είναι ένα τέχνασμα που μπορεί εύκολα να σας απαγορεύσει.

Ομοίως, μην χρησιμοποιείτε προγράμματα που υποστηρίζονται από ανθρώπους για να πληρώνετε για κλικ. Δεν υπάρχουν κλικ συναλλαγών με άλλους χρήστες του AdSense και δεν υπάρχουν προγράμματα πληρωμής για κλικ. Εάν οι διαφημιστές ήθελαν να πληρώσουν τους ανθρώπους για κλικ, θα είχαν εγγραφεί για το ίδιο.

07 από 10

Πείτε στους ανθρώπους πόσα κερδίζετε ανά κλικ

Το Google είναι πολύ επιλεκτικό για το πόσο αποκαλύπτετε για το πώς λειτουργεί το AdSense. Δεν σας αφήνουν να πείτε στους ανθρώπους πόσα πληρώσατε ανά λέξη-κλειδί, διότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα έσοδα από τους διαφημιζόμενους του AdWords. Προσέχετε οποιονδήποτε σας προσφέρει να σας πουλήσει αυτές τις πληροφορίες.

08 από 10

Κάντε συγκεκριμένες σελίδες για να προβάλλετε διαφημίσεις

Η Google λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε σελίδες απλώς να κρεμάσετε διαφημίσεις "εάν το περιεχόμενο της σελίδας είναι σχετικό ή όχι". Πολλές τοποθεσίες Web, συμπεριλαμβανομένων των About.com, κάνουν τα χρήματα από τις διαφημίσεις. Το Google κάνει τα περισσότερα από τα χρήματά του από τη διαφήμιση. Τι κάνει τη διαφορά μεταξύ του διαφημιζόμενου περιεχομένου και του περιεχομένου για διαφημίσεις;

Όταν αναπτύσσετε τον ιστότοπό σας, η πρώτη σας σκέψη πρέπει να είναι η δημιουργία περιεχομένου, όχι διαφημίσεων. Αποφύγετε να γράφετε κενές προτάσεις για χάρη της δημιουργίας λέξεων-κλειδιών και αποφύγετε τις μακρές αντιγραφές-πάστες μόνο για να δημιουργήσετε περισσότερες σελίδες. Κάθε σελίδα που δημοσιεύετε πρέπει να έχει σκοπό με γνώμονα το περιεχόμενο.

09 από 10

Δημιουργία περιεχομένου σχετικά με τα θέματα Taboo

Η Google έχει αυστηρή λίστα προτύπων περιεχομένου και δεν αποδέχεται το AdSense σε σελίδες που τις παραβιάζουν. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ιστότοπους που προωθούν ή πωλούν :

Αυτός είναι ένας ανόητος κανόνας που παραβιάζει, επειδή το AdSense δημιουργείται με λέξεις-κλειδιά, οπότε είναι εκπληκτικά εύκολο να πιάσετε. Αν έχετε περιεχόμενο που παραβιάζει αυτούς τους κανόνες, όπως ένα κατάστημα εφοδιασμού μπίρας, μπορεί να είναι νόμιμοι ιστότοποι, αλλά το AdSense δεν είναι για εσάς.

10 από 10

Εξαπατήστε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο

Αυτό δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένος κατάλογος.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξετε το σύστημα που δεν έχει μάθει ακόμα το Google ... ακόμα . Πάντα υπάρχουν. Το AdSense αλλάζει διαρκώς για να βρείτε νέους τρόπους ανίχνευσης της απάτης κλικ και τελικά θα σας πιάσουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε εισόδημα μέσω του AdSense είναι να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο που είναι καλά βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης και να προωθήσετε τον ιστότοπό σας μέσω νόμιμων καναλιών.

Αυτό ακούγεται σαν πολλή δουλειά, επειδή είναι πολλή δουλειά. Ωστόσο, είναι μια στρατηγική που δεν θα σας απαγορεύσει.