Πρέπει να ξεκινήσετε το Blog σας στο Blogger

Το Blogger , η φιλοξενούμενη πλατφόρμα blogging της Google, προσφέρει αυτό που είναι ίσως το φθηνότερο κόστος εισόδου στο blogging. Όπως και στο μηδέν. Δωρεάν φιλοξενία ιστολογίου, και μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χρήματα από αυτό (αν και ας το παραδεχτούμε, πολύ λίγοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά αυτό πολύ από τα blogs τους.)

Πολύ μεγάλα blogs μπορεί τελικά να μετακινηθούν σε άλλες πλατφόρμες, όπως το WordPress ή το Moveable Type , όπου έχουν περισσότερο έλεγχο στις επιλογές και τα δίκτυα διαφημίσεων. Τα μεγάλα blogs αρέσκονται να φιλοξενούνται σε αυτές τις ξεχωριστές πλατφόρμες επειδή έχουν μεγαλύτερο έλεγχο. Αυτές οι μεγάλες πλατφόρμες φιλοξενίας εξακολουθούν να έχουν κόστος, επομένως καλύτερα να κερδίζετε περισσότερα χρήματα από αυτά που ξοδεύετε για να χρησιμοποιήσετε ένα.

Προσαρμοσμένοι τομείς

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να ξεκινήσετε στο Blogger και να επωφεληθείτε δωρεάν. Δεν πρόκειται να γίνει η επόμενη αίσθηση του Διαδικτύου εν μία νυκτί, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας για τη φιλοξενία τελών. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις ιστολογίου σας μπορούν να μετακινηθούν οπουδήποτε θέλετε να τις μετακινήσετε όταν το χτυπάτε μεγάλο. Η ροή σας μπορεί επίσης να μεταφερθεί. Το εμπόδιο που έχει πολλούς ανθρώπους πίσω από την έναρξη ενός ιστολογίου στο Blogger είναι στην πραγματικότητα μια άλλη εσφαλμένη αντίληψη. Έχω ακούσει πολλούς ανθρώπους να μου λένε ότι δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα επειδή ήξεραν ότι το Blogger δεν σας άφησε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας διεύθυνση URL.

Το Blogger έχει επιτρέψει προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ενσωματώνει με τους Τομείς Google για εύκολη εγγραφή στο domain καθώς δημιουργείτε το ιστολόγιό σας. Μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL με το Blogger είναι $ 12 και δεν χρειάζεται να τοποθετείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Εάν τοποθετήσετε διαφημίσεις εκεί, είναι διαφημίσεις που κερδίζετε .

Εάν καταχωρίσετε το ιστολόγιό σας από το μηδέν σήμερα, θα περάσετε από ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ρωτά αν θέλετε να ορίσετε έναν τομέα. Εάν επεξεργάζεστε ένα υπάρχον ιστολόγιο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις: Βασικές και επιλέξτε + Προσθήκη προσαρμοσμένου τομέα . Μπορείτε να προσθέσετε είτε να προσθέσετε έναν ήδη υπάρχοντα τομέα που έχετε ήδη καταχωρίσει ή να καταχωρίσετε ένα νέο domain right on the spot. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μόνο $ 12 και είναι πολύ εύκολο. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του Google Play.

Εκεί το έχετε. Δωρεάν φιλοξενία, διαφημίσεις που ενδεχομένως σας κάνουν χρήματα (αν θέλετε να τα δείξετε καθόλου) και φθηνή καταχώρηση τομέα. Όλα αυτά κάνουν το Blogger πολύ ελκυστικό για τον καταλαβαίνω νέο blogger.

Προσαρμογή της εμφάνισης

Το Blogger χρησιμοποιείται για να αναγκάσει το ιστολόγιό σας να εμφανίσει μια Blogbar Navbar που ενώνει όλα τα blogs του Blogger. Θα μπορούσατε να το αφαιρέσετε με λίγες ρυθμίσεις tweaks, αλλά το navbar δεν εμφανίζεται πλέον στο Blogger. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά προεπιλεγμένα πρότυπα ή μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας πρότυπο .

Το Blogger δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο μια πλατφόρμα όπως το WordPress, οπότε δεν υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές, αλλά θα βρείτε ακόμα μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν και πληρωμένα πρότυπα διαθέσιμα για την προσαρμογή της εμφάνισης ενός ιστολογίου.

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το ιστολόγιό σας με gadgets (το ισοδύναμο των widgets του WordPress). Η Google προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία gadgets και, αν έχετε τις ικανότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας gadgets.

Κερδίστε χρήματα

Το Blogger μπορεί να ενσωματώσει τις διαφημίσεις του AdSense αρκετά εύκολα . Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε συμφωνίες με πληρωμένες εγκρίσεις και άλλες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων. Απλά φροντίστε να συμμορφώνεστε με τους όρους χρήσης της Google τόσο για το Blogger όσο και για το AdSense (αν το χρησιμοποιείτε.) Το AdSense δεν θα τοποθετεί διαφημίσεις σε υλικό με προσανατολισμό ενηλίκων, για παράδειγμα.