Επεξεργαστές HTML και επεξεργαστές σελίδας ιστοσελίδας

Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο επεξεργαστή HTML θα σας βοηθήσει να γράψετε καλύτερες ιστοσελίδες

Υπάρχουν εκατοντάδες επεξεργαστές HTML και επεξεργαστές ιστοσελίδων και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς χρήση. Για να σας βοηθήσω, έχω πάρει το χρόνο να εξετάσω προσωπικά πάνω από 150 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML για Windows, Macintosh, Linux / Unix και ακόμη και για κινητές συσκευές όπως συσκευές iPad, iPhones και συσκευές Android. Έχω επίσης ρίξει μια ματιά σε μερικούς από τους διαδικτυακούς εκδότες που είναι εκεί έξω για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ιστοσελίδες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε όταν επιλέγετε τον επεξεργαστή HTML είναι το λειτουργικό σύστημα που χρειάζεστε. Μερικοί συντάκτες είναι διαθέσιμοι για πολλά λειτουργικά συστήματα, άλλοι, όπως οι ηλεκτρονικοί συντάκτες, απαιτούν απλά να έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Οι παρακάτω σύνδεσμοι απαριθμούν τους επεξεργαστές HTML για συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα:

Η προσπάθεια να βρεθεί ένας επεξεργαστής HTML μπορεί να είναι δύσκολος. Υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε. Για να βοηθήσω, έχω αξιολογήσει 148 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML για Windows, Macintosh και Linux καθώς και ορισμένους ηλεκτρονικούς επεξεργαστές και συντάκτες για κινητές συσκευές. Αυτός ο ιστότοπος είναι το one-stop shop σας για να βρείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Τι HTML Editor είναι σωστό για εσάς Ερωτηματολόγιο

Εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε τι λογισμικό σχεδιασμού ιστοσελίδων ή πρόγραμμα επεξεργασίας HTML θα πρέπει να πάρετε, το πιο εύκολο πράγμα που κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό ερωτηματολόγιο. Απλά απαντήστε στις ερωτήσεις και θα σας δώσει μια λίστα με τους συντάκτες που ταιριάζουν καλύτερα στην προτίμησή σας και στο πορτοφόλι σας.

Επεξεργαστές HTML των Windows

Έχω εξετάσει πάνω από 120 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML των Windows, όπως το Adobe Dreamweaver , το Microsoft Expression Web, ακόμα και το Notepad. Υπάρχουν κάποιες καλές δωρεάν συντάκτες HTML των Windows καθώς και καλές που κοστίζουν κάτι. Υπάρχουν επίσης κάποιες πολύ κακές επεξεργαστές των Windows HTML. Αν δεν βρείτε τον επεξεργαστή σας στην πλήρη λίστα των επεξεργαστών των Windows HTML, τότε θα πρέπει να γράψετε μια επισκόπηση του και θα το προσθέσω στη λίστα μου για να το αξιολογήσω.

Mac επεξεργαστές HTML

Έχω εξετάσει πάνω από 60 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML για Macintosh, όπως το Adobe Dreamweaver , το BBEdit και ακόμα και το TextEdit. Υπάρχουν κάποιες καλές δωρεάν επεξεργαστές HTML για Macintosh καθώς και καλές που κοστίζουν κάτι. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι χειρότεροι επεξεργαστές HTML Macintosh και πραγματικά κακοί επεξεργαστές HTML Macintosh. Αν δεν βρείτε τον επεξεργαστή σας στον πλήρη κατάλογο των εκδότες HTML Macintosh, τότε θα πρέπει να γράψετε μια επισκόπηση του και θα το προσθέσω στη λίστα μου για να το αξιολογήσω.

Linux και UNIX HTML επεξεργαστές

Έχω επανεξετάσει πάνω από 40 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML και UNIX HTML συμπεριλαμβανομένων των προφίλ KompoZer , Bluefish, ακόμα και vi και Emacs. Οι περισσότεροι συντάκτες Linux είναι ελεύθεροι συντάκτες HTML αλλά υπάρχουν μερικοί που πρέπει να πληρώσετε για τη λίστα. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι πολύ κακοί συντάκτες Linux HTML . Αν δεν βρείτε τον επεξεργαστή σας στην πλήρη λίστα των επεξεργαστών HTML και UNIX HTML, τότε θα πρέπει να γράψετε μια επισκόπηση του και θα το προσθέσω στη λίστα μου για να το αξιολογήσω.

Ηλεκτρονικοί επεξεργαστές HTML

Δεν έχω τόσο πλήρη κατάλογο των ηλεκτρονικών επεξεργαστών HTML όσο θα ήθελα, τώρα έχω μόνο 8. Αν γνωρίζετε άλλους ηλεκτρονικούς επεξεργαστές HTML, παρακαλώ γράψτε μια επισκόπηση του και θα το προσθέσω στη λίστα μου να αξιολογήσει.

HTML επεξεργαστές για κινητές συσκευές

Αυτός είναι ο άλλος τομέας στον οποίο εργάζομαι ακόμα. Έχω μόνο τρεις κριτικές editor HTML για εκδότες στο iPhone και στο iPad. Αν γνωρίζετε άλλους συντάκτες για αυτές τις συσκευές ή για άλλες κινητές συσκευές όπως το Android, παρακαλούμε να γράψετε μια επισκόπηση του και θα το προσθέσω στη λίστα μου για να το αξιολογήσω.