Ένας οδηγός για αρχάριους στο Adobe Dreamweaver CC

Ένας επεξεργαστής WYSIWYG για Windows και MacOS

Το Adobe Dreamweaver CC είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά προγράμματα σχεδιασμού ιστοσελίδων που διατίθενται. Προσφέρει μεγάλη δύναμη και ευελιξία τόσο για τους σχεδιαστές όσο και για τους προγραμματιστές. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορεί να τον προκαλέσουν εκφοβισμό, αλλά είναι σχετικά εύκολο να πάρει και να αρχίσει να χρησιμοποιεί τώρα ότι η Adobe έχει βελτιώσει την εμπειρία onboarding για να βοηθήσει τους αρχάριους. Οι προηγμένες λειτουργίες καθιστούν δυνατή την μετάβαση από την αρχή web designer σε επαγγελματία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να επιλέξετε να σχεδιάσετε οπτικά ή χρησιμοποιώντας κώδικα.

Σχετικά με το Adobe Dreamweaver CC

Το Dreamweaver CC είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG και πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα για υπολογιστές με Windows και Mac. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε HTML, CSS, JSP, XML, PHP, JavaScript και πολλά άλλα. Μπορεί να διαβάσει τα πρότυπα WordPress, Joomla και Drupal και περιλαμβάνει ένα σύστημα πλέγματος για να κάνει ευθυγράμμιση με βάση το πλέγμα για τρία διαφορετικά μεγέθη συσκευών ταυτόχρονα - βολικό για προγραμματιστές που εργάζονται σε προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές γραφείου, tablet και κινητά τηλέφωνα. Το Dreamweaver προσφέρει πολλά εργαλεία για ανάπτυξη ιστού για κινητά, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας εγγενών εφαρμογών για συσκευές iOS και Android. Δεν υπάρχει έλλειψη πράξεων που μπορείτε να κάνετε με το Dreamweaver .

Χαρακτηριστικά Dreamweaver CC

Αν χρησιμοποιούσατε προηγούμενες εκδόσεις του Dreamweaver, θα εκπλαγείτε από τις προηγμένες λειτουργίες που έχουν προστεθεί στο Dreamweaver CC. Περιλαμβάνουν:

Υπολογιστική και κινητή πλατφόρμα

Πριν γράψετε τον κώδικα, το Dreamweaver ενθαρρύνει τους χρήστες να κατανοήσουν τις διαφορετικές τεχνικές σχεδιασμού που είναι απαραίτητες όταν προβάλλουν περιεχόμενο σε προγράμματα περιήγησης για κινητά τηλέφωνα, tablet και επιφάνεια εργασίας. Οι προγραμματιστές που δουλεύουν σε ιστότοπους τόσο για υπολογιστές όσο και για κινητές πλατφόρμες μπορούν να προβαίνουν σε προεπισκόπηση των ιστότοπων τους σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα για να βλέπουν τα αποτελέσματα των επεξεργασιών τους σε πραγματικό χρόνο.

Εκπαίδευση Dreamweaver

Η Adobe προσφέρει μια ισχυρή επιλογή tutorials για το Dreamweaver για αρχάριους ή έμπειρους χρήστες.

Διαθεσιμότητα του Dreamweaver

Το Dreamweaver CC είναι διαθέσιμο μόνο ως μέρος του Adobe Creative Cloud σε ένα μηνιαίο ή ετήσιο σχέδιο. Τα σχέδια περιλαμβάνουν 20 GB χωρητικότητας σύννεφων για τα αρχεία σας και τον δικό σας ιστότοπο χαρτοφυλακίου και γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας.