Επιλέγοντας το καλύτερο κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης

Η επιλογή του καλύτερου kit απομακρυσμένης εκκίνησης είναι πιο περίπλοκη από την εξέταση μιας λίστας με τα πέντε ή δέκα καλύτερα απομακρυσμένα κιτ εκκίνησης , επειδή δεν υπάρχει ένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλες τις λύσεις. Σε αντίθεση με τους απομακρυσμένους εκκινητές αυτοκινήτων που εγκαθίστανται από το εργοστάσιο, τα κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης είναι διαθέσιμα σε ένα συγκλονιστικό ποσό διαφορετικών διαμορφώσεων, οπότε ο προσδιορισμός του ποιο είναι το καλύτερο μπορεί να είναι μια κάπως δύσκολη διαδικασία που απαιτεί λίγη έρευνα και χρόνο.

Προκειμένου να διαπιστώσετε ποια συσκευή απομακρυσμένης εκκίνησης είναι η καλύτερη, υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως:

Τα πρώτα δύο στοιχεία της παραπάνω λίστας είναι απαραίτητα για να καθορίσετε ποιο απομακρυσμένο κιτ εκκίνησης θα λειτουργήσει για εσάς μακροπρόθεσμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αγνοήσετε τα δεύτερα δύο στοιχεία.

Η συμβατότητα με αντικλεπτική προστασία επηρεάζει εάν ένα εξάρτημα απομακρυσμένης εκκίνησης θα λειτουργήσει με τη μονάδα αντικλεπτικού στο όχημά σας. Αυτό είναι ασφαλές να αγνοήσετε αν το αυτοκίνητό σας δεν έχει αντικλεπτικό δομοστοιχείο, αλλά αν το κάνει, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό το χαρακτηριστικό. Ομοίως, οι πρόσθετοι έλεγχοι παράδοσης καυσίμου είναι ζωτικής σημασίας εάν ο κινητήρας σας είναι carbureted αντί για το καύσιμο που εγχέεται.

Χαρακτηριστικά και επιλογές επιλογής κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης: Περιορισμός του πεδίου

Πριν ξεκινήσετε να εξετάζετε απομακρυσμένα κιτ εκκίνησης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα διάφορα χαρακτηριστικά και επιλογές. Αν εξετάσετε τις διαθέσιμες λειτουργίες και επιλογές, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με εκείνες που θέλετε, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποκλείσετε τα κιτ που δεν διαθέτουν τον τύπο λειτουργιών που αναζητάτε. Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα απομακρυσμένο κιτ εκκίνησης είναι:

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες, υπάρχουν πολλές πρόσθετες επιλογές για αναζήτηση. Ορισμένα απομακρυσμένα κιτ εκκίνησης έρχονται με λειτουργίες εισόδου χωρίς κλειδί, ενσωματωμένους συναγερμούς αυτοκινήτου και άλλες επιλογές. Άλλα εξαρτήματα απομακρυσμένης εκκίνησης είναι δομοστοιχειωτής φύσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χαρακτηριστικά όποτε αισθάνεστε ότι τα χρειάζεστε. Αυτά τα αρθρωτά κιτ είναι επίσης εξαιρετικά αν εργάζεστε σε έναν προϋπολογισμό.

Ορισμένες από τις επιλογές κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης που μπορεί να σας ενδιαφέρουν περιλαμβάνουν:

Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως η ενεργοποίηση θερμαινόμενου καθίσματος, είναι καθαρά στοιχεία ευκολίας. Άλλοι, όπως οι συναγερμοί αυτοκινήτων, προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και χαρακτηριστικά όπως το αντι-άλεση μπορούν να προστατεύσουν το αυτοκίνητό σας από τυχαίες βλάβες.

Ένα μεγάλο στοιχείο ευκολίας είναι ένα αμφίδρομο fob πλήκτρου LCD. Αυτά τα fobs είναι συχνά ικανά να εμφανίζουν την εσωτερική θερμοκρασία του οχήματός σας, έτσι μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι είναι η σωστή θερμοκρασία πριν βγείτε έξω.

Αντικαταστάσεις

Τα περισσότερα νεότερα οχήματα δεν θα λειτουργήσουν με ένα κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης, εκτός αν περιλαμβάνει τη σωστή κάρτα αντικλεπτικής διέλευσης μέσω της μονάδας. Εάν ένα κιτ δεν έρχεται με ένα, ίσως είναι δυνατό να αγοράσετε ένα συμβατό πέρασμα με επιπλέον κόστος, αλλά είναι καλύτερα να αγοράσετε μόνο το σωστό κιτ για να ξεκινήσετε.

Καυσίμου ενέσιμων εναντίον καρμπυρατέρ απομακρυσμένης εκκίνησης κιτ

Τα πιο απομακρυσμένα κιτ εκκίνησης έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με οχήματα με έγχυση καυσίμου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ταχύτητα ρελαντί, ο λόγος αέρα / καυσίμου και άλλοι παράγοντες είναι όλα ελεγχόμενοι από υπολογιστή σε οχήματα με έγχυση καυσίμου, πράγμα που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ουσιαστικά θα φροντίσει τον εαυτό του αφού ο απομακρυσμένος εκκινητής γυρίσει τον κινητήρα. Ορισμένα κιτ περιλαμβάνουν μια λειτουργία παρακολούθησης RPM που θα σβήσει τον κινητήρα εάν ξεκινήσει να αγωνίζεται ή να τον επανεκκινήσει εάν πεθάνει, αλλά τα περισσότερα κιτ βασίζονται στο ECU για να διατηρούν τα πράγματα ομαλά.

Αν το όχημά σας είναι ανθρακούχο, τότε τα πράγματα είναι συνήθως πιο περίπλοκα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κινητήρες με καρμπυρατέρ απαιτούν συχνά μεγάλη προσοχή μέχρι να θερμανθούν πλήρως, και συνήθως πρέπει να τις ξεδιπλώσετε με το χέρι προς τα κάτω από το υψηλό ρελαντί σε κάποιο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι τα πιο απομακρυσμένα κιτ εκκίνησης δεν θα λειτουργούν με οχήματα με καρμπιρατέρ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κιτ που περιλαμβάνουν πρόσθετα εξαρτήματα που τους επιτρέπουν να ελέγχουν το καρμπυρατέρ. Εάν το όχημά σας διαθέτει καρμπυρατέρ, θα χρειαστείτε ένα από αυτά τα κιτ.

Το καλύτερο κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης

Παρόλο που δεν υπάρχει ένα ενιαίο "καλύτερο" κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης, σίγουρα υπάρχει ένα εκεί έξω που είναι το καλύτερο κατάλληλο για το όχημά σας και την κατάστασή σας. Εάν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα βασικά χαρακτηριστικά, όπως το εύρος και το μηδέν στα πιο σημαντικά προαιρετικά χαρακτηριστικά, τότε δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε το ιδανικό κιτ.

Φυσικά, θα εξοικονομήσετε επίσης έναν τεράστιο πονοκέφαλο κάτω από το δρόμο αν βεβαιωθείτε ότι το κιτ που ψάχνετε θα λειτουργήσει σωστά από το κιβώτιο με οποιεσδήποτε αντισταθμιστικές ενέργειες του ΟΕΜ στο όχημά σας. Πέρα από αυτό, είναι ουσιαστικά απλώς το θέμα της εξισορρόπησης των χαρακτηριστικών και των επιλογών που περιγράφονται παραπάνω με τον προϋπολογισμό σας και την επιλογή του καλύτερου κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.