Καλύτερες συσκευές Bluetooth Car Kit Χαρακτηριστικά και Τιμολόγηση

Τα κιτ αυτοκινήτου Bluetooth είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε κλήσεις ανοιχτής ακρόασης σε σχεδόν οποιαδήποτε μάρκα ή μοντέλο αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το είδος του εργοστασίου ή της κεντρικής μονάδας μετά την αγορά που μπορεί να έχει. Τα οφέλη από ένα κιτ αυτοκινήτου Bluetooth δεν τελειώνουν σε κλήσεις hands-free, όμως, και το σωστό κιτ μπορεί να ντύσει ένα κουρασμένο παλιό στερεοφωνικό αυτοκίνητο με πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά που βρίσκετε στα προηγμένα συστήματα ήχου αυτοκινήτου. Αυτά τα κιτ κυμαίνονται σε τιμές από πολύ προσιτές έως κάπως ακριβές, αλλά εξακολουθούν να τείνουν να είναι λιγότερο ακριβές και πιο εύκολο να εγκατασταθούν από ένα ολοκαίνουργιο στερεοφωνικό αυτοκινήτου.

Γιατί Bluetooth;

Το κύριο πλεονέκτημα του τύπου ενσωμάτωσης του τηλεφώνου Bluetooth που βλέπετε σε πολλά στερεοφωνικά σήματα αυτοκινήτων εργοστασίων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων σήμερα είναι ότι η αντιστοίχιση ενός τηλεφώνου με την κύρια μονάδα σας επιτρέπει την ασύρματη κλήση χωρίς χέρια. Ωστόσο, ορισμένες μονάδες κεφαλίδων σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε τοπικά αρχεία μουσικής στη συσκευή σας, να ακούτε ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο ή ακόμα και να εκκινείτε εφαρμογές εξ αποστάσεως στο τηλέφωνό σας.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και άλλα διαθέσιμα, είναι εύκολο να αισθάνεσαι ότι δεν θα έχεις αν η κεφαλή σου δεν διαθέτει τεχνολογία Bluetooth και η αναβάθμιση σε ένα ολοκαίνουργιο στερεοφωνικό αυτοκινήτου Bluetooth μπορεί να είναι ακριβό. Τα ακουστικά Bluetooth επιτρέπουν κλήσεις ανοιχτής ακρόασης σε προσιτή τιμή, αλλά μπορούν επίσης να είναι ανήσυχοι για να φορούν και δύσκολο να απαντήσουν κατά την οδήγηση και αυτό δεν ξεκινά ακόμη να αντιμετωπίζει το ζήτημα της ροής μουσικής.

Ενώ ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία Bluetooth μπορεί να είναι η αναβάθμιση της κεφαλής σας, το σωστό κιτ θα σας επιτρέψει να προσθέσετε Bluetooth σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο .

Μερικά από τα πιο χρήσιμα κιτ και αυτόνομα εργαλεία Bluetooth περιλαμβάνουν:

Τοποθετημένα ηχεία

Τα μεγάφωνα Bluetooth κάνουν την ίδια βασική εργασία που εκτελείται από ακουστικά, αλλά είναι πιο εύχρηστα όταν οδηγείτε. Αυτά τα ηχεία είναι συνήθως τοποθετημένα στην ταμπέλα ή το αλεξήλιο.

Αφού αντιστοιχίσετε ένα μεγάφωνο στο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth, μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις και να συνεχίσετε τις συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας.

Μερικά μεγάφωνα έχουν ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου, αλλά το κύριο μειονέκτημα των περισσότερων από αυτές τις συσκευές είναι ότι δεν μπορούν να σβήσουν το στερεοφωνικό όταν έρχεται μια κλήση.

Κιτ αυτοκινήτου Bluetooth για hands-free

Αυτά τα κιτ είναι παρόμοια με τα μεγάφωνα, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν μεγαλύτερο βαθμό ολοκλήρωσης με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου. Αντί να χρησιμοποιείτε ξεχωριστό ηχείο για να χειρίζεστε κλήσεις, πολλά κιτ αυτοκινήτου Bluetooth hands-free έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται στη βοηθητική υποδοχή του στερεοφωνικού αυτοκινήτου σας. Αυτό συχνά επιτρέπει την απενεργοποίηση του ήχου όταν εισέρχεται μια κλήση.

Κιτ Bluetooth Streaming Audio

Τα κιτ αναπαραγωγής ήχου έχουν σχεδιαστεί για να στέλνουν τοπική μουσική και ραδιόφωνο Internet από το τηλέφωνό σας στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου. Ορισμένα από αυτά τα κιτ εκπέμπουν σε μια συχνότητα FM και άλλα χρησιμοποιούν μια βοηθητική είσοδο. Εάν η μονάδα κεφαλής δεν διαθέτει βοηθητική υποδοχή, τότε θα πρέπει να πάτε με ένα κιτ ροής Bluetooth που μεταδίδει μέσω της ζώνης FM. Ωστόσο, οι πομποί FM έχουν συχνά προβλήματα σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί ισχυροί ραδιοφωνικοί σταθμοί και δεν υπάρχουν πραγματικά νεκρά σημεία στον επιλογέα FM.

Συνδυασμός κιτ Bluetooth

Ενώ υπάρχουν κιτ Bluetooth αυτοκινήτου που διευκολύνουν μόνο την κλήση hands-free ή τη ροή μουσικής , πολλές συσκευές συνδυάζουν και τις δύο λειτουργίες σε μία. Αυτά τα συνδυαστικά εξαρτήματα Bluetooth μπορούν να συνδεθούν στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου μέσω μιας βοηθητικής εισόδου ή ενός ραδιοτηλεοπτικού φορέα FM και είναι σε θέση να μεταδίδουν μουσική και να εκτελούν κλήσεις χωρίς χέρια. Και αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία streaming μουσικής, συνήθως θα σβήσουν τη μουσική όταν ενεργοποιηθεί μια κλήση.

Ενώ το πρόσθετο υλικό και τα καλώδια ενός συνδυασμού κιτ είναι μακριά από απρόσκοπτη, αυτές οι συσκευές είναι η πλησιέστερη προσέγγιση που θα φτάσετε σε μια πραγματική μονάδα Bluetooth.

Τιμολόγηση κιτ αυτοκινήτου Bluetooth

Συσκευή Σχετικό κόστος (2018) Χαρακτηριστικά
Συσκευή λήψης Bluetooth / κιτ αυτοκινήτου TaoTronics $ 17
  • Συμπαγής
  • Siri ολοκλήρωση
Σύστημα ανοικτής συνομιλίας Belkin $ 30
  • Τοποθετείται μέσω συγκολλητικής βάσης
  • Σύνδεση Aux

GoGroove FlexSmart X2
( Επανεξέταση )

40 δολάρια
  • Aux εξόδου και διαμορφωτή FM
  • Συνδετήρας Gooseneck.
Υπεραυτόματοι ομιλητές $ 75
  • Κλιπ σε γείσο
  • Δεν απαιτείται σύνδεση μονάδας κεφαλής
  • Ζεύγος δύο τηλέφωνα

Εναλλακτικές λύσεις για τα κιτ αυτοκινήτου Bluetooth

Εάν δεν θέλετε ένα σωρό επιπλέον gadgets και καλώδια γύρω από το αυτοκίνητό σας, τότε μπορείτε πάντα να εξετάσετε την αναβάθμιση της κύριας σας μονάδας σε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου Bluetooth . Η μόνη περίπτωση όπου αυτό δεν είναι βιώσιμο είναι εάν η κύρια μονάδα σας είναι ενσωματωμένη σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας , αλλά οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν ήδη συνδεσιμότητα Bluetooth.

Από την άλλη πλευρά, πολλές παύλες και μονάδες κεφαλής OEM έχουν σχεδιαστεί για να είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε άψογα ένα νέο στερεοφωνικό . Στις περιπτώσεις αυτές, μπορείτε τυπικά να αποκτήσετε ένα κιτ στερεοφωνικού παύλα αυτοκινήτου το οποίο θα μετατρέψει τον περίεργο χώρο OEM σε αυτό που θα δέχεται εύκολα μια ενιαία ή διπλή μονάδα Bluetooth DIN πολύ πιο απρόσκοπτα από το κόψιμο σε ένα κιτ αυτοκινήτου Bluetooth.