Επισκόπηση φωτογραφικής μηχανής αντιγράφων ασφαλείας Koolertron

Η εφεδρική φωτογραφική μηχανή της πινακίδας κυκλοφορίας της Koolertron είναι, όπως λέει και το όνομά της, κάμερα οπίσθιας όψης που έχει σχεδιαστεί για να βιδώνεται στην πίσω πινακίδα κυκλοφορίας. Το πακέτο περιλαμβάνει την κάμερα και μια πλεξούδα καλωδίωσης, οπότε θα χρειαστεί να δώσετε τη δική σας οθόνη LCD. Ενώ η μονάδα έχει μερικά προβλήματα, είναι ένα μοντέλο προϋπολογισμού που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε ένα σύστημα οπτικής κάμερας με φτηνό.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Το καλό

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε μια κάμερα οπίσθιας όψης, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας γωνίας θέασης, υψηλής ανάλυσης και νυχτερινής όρασης που πραγματικά λειτουργεί. Με τη γωνία θέασης 120 μοιρών και την ανάλυση 628x582 (PAL) και επτά IR LED, η εφεδρική φωτογραφική μηχανή της Koolertron παρέχει όλες τις μετρήσεις. Οι υπέρυθρες λυχνίες LED δεν ανάβουν στον νυχτερινό ουρανό, αλλά θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να παρκάρετε μετά την πτώση του ήλιου.

Εκτός από τα βασικά, η εφεδρική φωτογραφική μηχανή της Koolertron περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένες οδηγίες, κάτι που είναι ένα άλλο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμήσετε με ακρίβεια τις αποστάσεις όταν ασχολείστε με έναν φακό fisheye , ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Δεδομένου ότι ολόκληρο το σημείο μιας εφεδρικής φωτογραφικής μηχανής είναι να αποφύγετε να τρέχετε σε πράγματα, οι ψημένοι οδηγοί είναι απαραίτητοι.

Η κάμερα είναι επίσης ένα breeze να εγκαταστήσει στις περισσότερες εφαρμογές, δεδομένου ότι τοποθετεί δεξιά στην πινακίδα σας και έρχεται με το απαραίτητο υλικό. Η δρομολόγηση των καλωδίων βίντεο μπορεί να είναι πιο πρόκληση, αλλά θα τα δοκιμάσετε αν δεν επιλέξετε μια ασύρματη κάμερα. Εφόσον χρησιμοποιεί εξόδους RCA, μπορείτε να την συνδέσετε στην υπάρχουσα μονάδα κεφαλής ή στις πιο ανεξάρτητες οθόνες LCD στην αγορά.

Το κακό

Το μεγαλύτερο ζήτημα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε με την κάμερα με οπίσθια όψη της Koolertron είναι ότι αυτές οι μονάδες δεν είναι σχεδόν τόσο αδιάβροχες όσο ισχυρίζεται ο κατασκευαστής. Μπορεί να χτυπάτε έξω και να καταλήξετε με μια μονάδα που είναι εντελώς σφραγισμένη μακριά, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα το κάνετε. Μετά από μια σκληρή βροχή ή ένα ταξίδι μέσα από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, η κάμερά σας είναι πολύ πιθανό να έχει νερό μέσα σε αυτό. Μπορούν επίσης να καταλήξουν με συμπύκνωση στο εσωτερικό.

Η ποιότητα της εικόνας αφήνει επίσης λίγο να είναι επιθυμητή. Ενώ η ανάλυση είναι καλή, η εικόνα μπορεί να φαίνεται ξεθωριασμένη και πολλά πράσινα αντικείμενα μπορεί να εμφανιστούν κοκκινωπά. Αυτό δεν είναι τεράστιο ζήτημα, αλλά δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα του αισθητήρα εικόνας χρώματος CMOS .

Ανάλογα με το μέγεθος και τη διαμόρφωση του οχήματός σας, μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η πλεξούδα καλωδίωσης που περιλαμβάνεται στην άδεια οδήγησης πίσω πλευράς της Koolertron δεν είναι αρκετή για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Εάν οδηγείτε ένα μεγάλο SUV, μην εκπλαγείτε αν τελικά πρέπει να κολλήσετε σε μερικές επεκτάσεις. Σε αυτό το σημείωμα, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα ίδια τα καλώδια είναι αρκετά λεπτά.

Η κατώτατη γραμμή

Η κάμερα οπίσθιας προβολής της Koolertron είναι μια πολύ μικρή μονάδα για όσους εργάζονται σε έναν προϋπολογισμό. Θα πρέπει να είστε ο δικαστής ως προς το αν τα θετικά υπερτερούν τα αρνητικά, αλλά αν μπορείτε να επιλέξετε τη μονάδα κάτω από $ 20, θα είστε πιθανώς ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την κάμερα είναι το γεγονός ότι το νερό μπορεί να διεισδύσει στο περίβλημα, αλλά αυτό είναι αρκετά εύκολο να αντιμετωπιστεί με προληπτικά. Πριν εγκαταστήσετε τη μονάδα, εκτελέστε ένα σφαιρίδιο σιλικόνης γύρω από τη ραφή. Ακριβώς για να είστε ασφαλείς, ίσως θελήσετε επίσης να επισημάνετε τις τρύπες των βιδών και μια λεπτή επίστρωση κεριού στον φακό δεν θα μπορούσε να βλάψει ούτε (απλά δεν το κέικ σε τόσο παχύ που δεν μπορείτε να δείτε μέσα από αυτό).

Αυτό μπορεί να φανεί σαν μια πολύ καλή δουλειά για να "διορθώσετε" ένα πρόσφατα αγορασμένο στοιχείο, αλλά η κάμερα τύπου Koolertron είναι μια τεράστια αξία για τα χρήματα.