Βιβλία για αρχάριους της Microsoft Access 2007

Διδάξτε τον εαυτό σας την Access 2007 με αυτά τα βιβλία εισαγωγικού επιπέδου

Όποιος ενδιαφέρεται για βάσεις δεδομένων και θέλει να μάθει περισσότερα για τη Microsoft Access 2007 μπορεί να ξεκινήσει με αυτά τα βιβλία για τους αρχάριους της Access. Αυτά τα βιβλία πρόσβασης Εισαγωγικού επιπέδου παρουσιάζουν το λογισμικό με τρόπο που είναι εύκολα κατανοητός από τους νεοφερμένους σε βάσεις δεδομένων.

01 από 07

Microsoft Access 2007 Βήμα προς βήμα

Η εκδοχή της Microsoft Press στον παγκόσμιο οδηγό βιβλίων Access σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν έχουν την ίδια ομάδα που εργάζεται για την τεκμηρίωση του προϊόντος τους. Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο πλαίσιο κατά την αγορά της Access. Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια εικονογραφημένη ματιά στα χαρακτηριστικά της Access 2007. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ρυθμό με αυτό το βιβλίο, τις δεξιότητες μάθησης όπως τις χρειάζεστε. Περισσότερο "

02 του 07

Πρόσβαση 2007 για Ανδρείκελα

Δεν χρειάζεται να είσαι εικονικός για να εκτιμήσεις την Access 2007 for Dummies. Αυτό το βιβλίο, γραμμένο με το παγκοσμίου φήμης στυλ Dummies, παρέχει στους αναγνώστες μια απαλή εισαγωγή στον κόσμο των βάσεων δεδομένων και της Microsoft Access 2007. Είναι γεμάτο με παραδείγματα και σίγουρα θα ευχαριστήσει τον αρχάριο χρήστη. Περισσότερο "

03 του 07

Ειδική έκδοση χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Access 2007

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς Access 2007, αν και οι 1000+ σελίδες του είναι γεμάτες με τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να εκφοβίσουν τον αρχάριο. Ωστόσο, εάν είστε μια γενναία ψυχή ψάχνει για ένα βιβλίο που θα αυξηθεί μαζί σας, το βιβλίο του Roger Jenning είναι η καλύτερη επιλογή. Λεπτομερείς οδηγίες και εικονογράμματα ξεκινούν την πρόσβαση των αναγνωστών μέσω της πλοήγησης των βασικών στοιχείων του λογισμικού. Περισσότερο "

04 του 07

Μάθετε τον εαυτό σας οπτικά

Εάν είστε οπτικός μαθητευόμενος που προτιμά τις σύντομες οδηγίες και σαφή γραφικά και στιγμιότυπα οθόνης από τις εξελισσόμενες εξηγήσεις, θα αγαπήσετε "Διδάξτε τον εαυτό σας οπτικά". Αυτό το βιβλίο παρέχει εύκολες οπτικές οδηγίες για πολλές από τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την εκμάθηση της Access 2007. Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε δύο σελίδες και τα μεγάλα θέματα χωρίζονται σε μονάδες μεγέθους μπουκιάς. Περισσότερο "

05 του 07

Βιβλίο της Microsoft Access 2007

Αυτό το βιβλίο προσφέρει έναν οδηγό QuickStart 32 σελίδων για γρήγορο και γρήγορο άνοιγμα στην Access 2007. Κατόπιν, το υπόλοιπο 1400+ page tome προσφέρει μια εκπληκτικά πλήρη αναφορά σε ολόκληρο το προϊόν της Access. Αυτό το βιβλίο χρησιμοποιείται συχνά ως βιβλίο στα μαθήματα Access και περιλαμβάνει ένα CD που σας επιτρέπει να ακολουθείτε εύκολα μαζί με τα παραδείγματα. Οι αρχάριοι θα πρέπει να εκτιμούν την προσοχή στα βασικά στοιχεία της βάσης δεδομένων και στην ορολογία. Περισσότερο "

06 του 07

Έντυπα, αναφορές και ερωτήματα του Microsoft Office Access 2007

Οι αρχάριοι συνειδητοποιούν γρήγορα τη σημασία των εντύπων, των αναφορών και των ερωτημάτων όταν χρησιμοποιούν την Access 2007. Το βιβλίο αυτό επικεντρώνεται στα τρία συστατικά που πρέπει απολύτως να καταλάβετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογισμικό σας. Είναι γεμάτη με παραδείγματα και τεχνικές πραγματικού κόσμου. Επικεντρώνεται στα εξής:

Περισσότερο "

07 του 07

Ορθολογικός οδηγός για την πρόσβαση σε πρότυπα 2007

Το βιβλίο του Zac Woodall παρέχει μια ανώτερη εισαγωγή στη δημιουργία και τη διαμοιρασμό προτύπων βάσεων δεδομένων της Microsoft Access. Είναι απαραίτητο σημείο αναφοράς για όποιον χρειάζεται περιστασιακά ή τακτικά να σχεδιάζει ή να αναπτύσσει πρότυπα πρόσβασης που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών από την είσοδο, τη διαχείριση και την αναφορά δεδομένων. Περισσότερο "