Πώς να επιδιορθώσετε το Smudge επεξεργασίας φωτογραφιών

Μάθετε να διορθώνετε φωτογραφίες που εμφανίζονται καταστραμμένες από τα Smudges

Μια φωτογραφία που καταλήγει με ένα σμάλτο σε αυτό μπορεί να προκληθεί από μια ποικιλία από πράγματα. Ίσως να έχετε καταλήξει σε μουντζούρα φωτογραφιών μετά από κάποιες αλλαγές στην εικόνα σας. Ίσως να έχετε έναν φακό που καλύπτεται από κάποια ουσία, η οποία δημιουργεί μια θολή περιοχή στην εικόνα. Εάν ένα αντικείμενο κινείται κοντά στην άκρη του πλαισίου σε μια αργή εικόνα ταχύτητας κλείστρου , μπορεί να εμφανιστεί ως μουντζούρα. Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών φωτογραφιών, ένα έντομο που πετάει κοντά στον φακό της κάμερας μπορεί να αντικατοπτρίζει το φως, μοιάζοντας με μουντό.

Και φυσικά, υπάρχει η παλιά ανασταλτική αιτία ενός ανεπιθύμητου μουτζούρου: Ο αντίχειρας του φωτογράφου στη γωνία του πυροβολισμού.

Αν καταλήξετε σε μια ψηφιακή εικόνα που έχει μια περιοχή που είναι μουνσμένη ή θολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να διορθώσετε το πρόβλημα πριν δημιουργήσετε μια εκτύπωση ... και κανείς δεν θα ξέρει ποτέ ότι βάζετε τον αντίχειρά σας πάνω από ένα μέρος της φακός. Η επισκευή των λεκέδων φωτογραφιών και η αποκατάσταση των θολών φωτογραφιών απαιτεί βασικά τις ίδιες τεχνικές και συμβουλές, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τις καλύτερες μεθόδους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων ... χωρίς να κάνετε κάτι για να προκαλέσετε το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να δημιουργήσετε ένα πρόσθετο μουτζούρωμα!