Πού να κατεβάσετε εγχειρίδια για όλα τα μοντέλα iPod Nano

Δεν θα βρείτε τυπωμένο εγχειρίδιο στο κιβώτιο που έρχεται το iPod nano. Στην ψηφιακή μας εποχή, τα τυπωμένα εγχειρίδια είναι ένα σπάνιο και απειλούμενο είδος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple δεν κάνει εγχειρίδια για το νανο. Απλώς δεν τις εκτυπώνει πια. Η εταιρεία κάνει τα εγχειρίδια αυτά διαθέσιμα ως αρχεία PDF που μπορούν να μεταφορτωθούν στον ιστότοπό της. Εδώ είναι ο οδηγός σας για να προσδιορίσετε ποιο μοντέλο έχετε και στη συνέχεια να πάρει το σωστό εγχειρίδιο για το νανο σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο συνδέεται μόνο με εγχειρίδια στα αγγλικά. Εάν χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο του iPod nano σε άλλη γλώσσα, ξεκινήστε από αυτή τη σελίδα.

01 από 07

7η γενιά iPod nano

7η γενιά iPod nano. image copyright Apple Inc.

Η 7η γενιά nano ξεχωρίζει από τους προκατόχους της με την μεγαλύτερη οθόνη πολλαπλών κουκίδων, το βύσμα σύνδεσης Lightning στο κάτω μέρος, το λεπτό σώμα της και την υποστήριξη για λειτουργίες κάτω από το κάλυμμα όπως η μετάδοση ήχου Bluetooth. Ο παραπάνω σύνδεσμος σας οδηγεί σε ένα άρθρο που περιγράφει το 7ο γενεαλογικό. nano με περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις μάθετε αν αυτό είναι το μοντέλο που έχετε ή όχι, μπορείτε:

Αγοράστε το 7ο Gen iPod nano στο Amazon Περισσότερα »

02 του 07

6η γενιά iPod nano

Η 6η γενιά του iPod nano είναι αρκετά εύκολο να αναγνωριστεί. Είναι το μοναδικό νανο μοντέλο με τετράγωνο σχήμα και μέγεθος αγώνα. Εκτός αυτού, αγκαλιάζει ένα κλιπ στην πλάτη, μια οθόνη αφής και αφαιρεί τον τροχό κλικ και την βιντεοκάμερα που προσφέρει το μοντέλο 5ης γενιάς. Μόλις μάθετε αν αυτό είναι το μοντέλο που έχετε ή όχι:

Αγοράστε το 6ο Gen. iPod nano στο Amazon Περισσότερα »

03 του 07

5η γενιά iPod nano

Η 5η γενιά iPod nano φαίνεται αρκετά παρόμοια με την 4η γενιά. μοντέλο από έξω. Ενώ οι περιπτώσεις τους είναι αρκετά παρόμοιες, η 5η γενιά. ξεχωρίζει χάρη στη συμπερίληψη μιας βιντεοκάμερας στο κάτω μέρος της πλάτης, μέγιστης χωρητικότητας 16GB και ενός δέκτη FM, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Μόλις ξέρετε αν έχετε το 5ο γονίδιο. μοντέλο ή όχι:

Αγοράστε το 5ο Gen iPod nano στο Amazon

Περισσότερο "

04 του 07

4η γενιά iPod nano

4ο Gen. iPod nano. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Είναι πιο εύκολο να προσδιορίσετε την 4η γενιά. iPod nano με βάση αυτό που δεν έχει, αντί να κάνει αυτό. Από τον 4ο και τον 5ο γεν. τα μοντέλα φαίνονται τόσο παρόμοια, ο βασικός τρόπος να τους ξεχωρίσετε είναι να αναζητήσετε το φακό της βιντεοκάμερας στο πίσω μέρος. Εάν δεν υπάρχει φακός, έχετε την 4η γενιά νανο. Έχει επίσης μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη από την 5η γενιά, αλλά αυτό είναι δύσκολο να δούμε εύκολα. Μόλις ξέρετε ότι έχετε αυτό το μοντέλο:

Αγοράστε το 4ο Gen iPod nano στο Amazon

Περισσότερο "

05 του 07

3η γενιά iPod nano

εικόνα πνευματικά δικαιώματα Apple inc.

Το iPod nano 3ης γενιάς αναγνωρίζεται εύκολα χάρη στο τετράγωνο σχήμα, το λεπτό σώμα και τα φωτεινά χρώματα. Ενώ η 6η γενιά. είναι επίσης τετράγωνο, το τρίτο είδος. το μοντέλο είναι μεγαλύτερο και λεπτότερο και αθλητικό ένα Clickwheel. Μόλις μάθετε αν αυτό είναι το μοντέλο που έχετε ή όχι:

Αγοράστε το 3ο Gen iPod nano στο Amazon

Περισσότερο "

06 του 07

2η γενιά iPod nano

2η Γεν. IPod nano. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το 2 nd Generation iPod nano φαίνεται αρκετά παρόμοιο με το αρχικό μοντέλο, με μια μεγάλη διαφορά: χρώμα. Το 2ο γεν. τα μοντέλα ήταν τα πρώτα που έρχονται σε χρώματα διαφορετικά από το μαύρο ή το λευκό. Εάν έχετε ένα στενό, ψηλό νανο σε ένα χρώμα διαφορετικό από το μαύρο ή το λευκό, οι πιθανότητες είναι αρκετά υψηλές είναι ένα δεύτερο γένος. μοντέλο. Μόλις μάθετε αν αυτό είναι το μοντέλο που έχετε ή όχι:

Αγοράστε το δεύτερο Gen iPod nano στο Amazon

Περισσότερο "

07 του 07

IPod nano 1ης γενιάς

Το iPod nano 1ης γενιάς είναι ψηλό και στενό και έρχεται σε μαύρο ή λευκό. Είναι ένα μικρό boxier από το 2ο gen. μοντέλο. Μόλις διαπιστώσετε ότι έχετε ένα πρώτο γονίδιο. μοντέλο:

Αγοράστε το 1ο Gen. iPod nano στο Amazon Περισσότερα »

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.