Απαιτήσεις συστήματος Battlefield 4 για τον υπολογιστή

Δημοσιευμένες απαιτήσεις συστήματος για το πεδίο μάχης πρώτου προσώπου 4

Το Electonic Arts και το DICE έχουν παράσχει τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος Battlefield 4 , οι οποίες περιλαμβάνουν πληροφορίες για το τι προδιαγραφές υλικού και συστήματος απαιτούνται για να παίξουν το πρώτο παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών σκοπευτή. Λεπτομέρειες περιλαμβάνουν απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος, CPU, μνήμη, γραφικά και πολλά άλλα.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών PC έχει αρκετή ισχύ για να τρέξει επαρκώς το παιχνίδι.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένες ρυθμίσεις γραφικών ενδέχεται να απαιτούν χαμηλότερη ρύθμιση ή επίπεδο λεπτομέρειας προκειμένου να εκτελεστεί το παιχνίδι χωρίς επιπτώσεις στην απόδοση. Οι συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος περιγράφουν λεπτομερώς τις απαιτήσεις υλικού που απαιτούνται για την αναπαραγωγή του παιχνιδιού στις υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών, τις αναλύσεις και τις ρυθμίσεις συστήματος.

Αφού διαβάσετε τις παρακάτω απαιτήσεις συστήματος, εάν δεν είστε βέβαιοι αν το σύστημά σας θα μπορέσει να εκτελέσει το παιχνίδι, είναι καλύτερο να ελέγξετε το σύστημά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του CanYouRunIt.

Ενώ η πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών μπορεί να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του Battlefield 4, δεν εγγυάται την απόδοση των ρυθμίσεων εάν αλλάξουν οι ρυθμίσεις από αυτό που συνιστά ο προγραμματιστής / εκδότης του παιχνιδιού. Οι παλαιότεροι υπολογιστές ενδέχεται να έχουν πρόβλημα με την εκτέλεση οποιασδήποτε πρόσφατης απελευθέρωσης, αν οι ρυθμίσεις όπως η ανάλυση, η αντι-ψευδώνυμο και άλλες ρυθμίσεις γραφικών έχουν ρυθμιστεί σε υψηλή τιμή.

Battlefield 4 Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος Η / Υ

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows Vista SP2 32 Bit (με ενημέρωση πλατφόρμας KB971512)
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2,4 GHz ή επεξεργαστή AMD Athlon X2 2,8 GHz
Κάρτα γραφικών Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8800 GT ή AMD Radeon HD 3870
Μνήμη καρτών γραφικών 512 MB
Μνήμη 4 GB RAM
Χώρος στο δισκο 30 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο

Battlefield 4 Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος υπολογιστή

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows 8 64 Bit ή νεότερη
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Quad Core CPU ή AMD Six Core CPU ή πιο γρήγορα
Κάρτα γραφικών Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 660 ή AMD Radeon HD 7870 ή νεότερη έκδοση
Μνήμη καρτών γραφικών 3GB
Μνήμη 8 GB RAM
Χώρος στο δισκο 30 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο

Σχετικά με το Battlefield 4

Το Battlefield 4 είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό shooter πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την EA DICE, την ίδια εταιρεία ανάπτυξης πίσω από όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες στην σειρά Battlefield των πρώτων σκοπευτών. Με το Battlefield 4, το DICE έκανε κάτι διαφορετικό από το κανονικό, περιλάμβανε μία εκστρατεία ιστορίας ενός παίκτη. Η εκστρατεία για έναν παίκτη έχει οριστεί στο εγγύς μέλλον το 2020 και μιλάει για μια σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών με την Κίνα που έρχεται μόλις στη σύγκρουση. Οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του Sgt Recker ο οποίος είναι δεύτερος στην εντολή της ειδικής μονάδας Tombstone των στρατιωτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ιστορία ακολουθεί έναν ανοιχτό κόσμο, στυλ παιχνιδιού τύπου sandbox όπου οι παίκτες έχουν κάποια ελευθερία έξω από τους κύριους στόχους που οδηγούν την ιστορία.

Ενώ το single-player τμήμα του Battlefield 4 έλαβε μικτές κριτικές από τους κριτικούς, το τμήμα για πολλούς παίκτες επαινέθηκε καθολικά. Αυτή η συνιστώσα περιλαμβάνει τρία playable φατρίες, την Κίνα, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με δύο από τις τρεις πλευρές να αγωνίζονται σε μέχρι και 64 αγώνες σε απευθείας σύνδεση. Το τμήμα πολλών παικτών για το Battlefield 4 περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή της λειτουργίας Commander Mode, η οποία τοποθετεί έναν παίκτη από κάθε ομάδα στο ρόλο του διοικητή. Αντί να παίζετε / βλέπετε το παιχνίδι από την προοπτική του πρώτου προσώπου, αυτός ο παίκτης θα βλέπει το παιχνίδι από την κορυφή προς τα κάτω, που είναι κοινή σε παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο .

Αυτό δίνει στον παίκτη τον ρόλο του διοικητή, τη δυνατότητα να ερευνήσει ολόκληρο το πεδίο της μάχης, να αναμεταδίδει πληροφορίες και να επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του, κάνοντάς τους γνώστες των εχθρικών τοποθεσιών, να εκδίδει εντολές, να αναπτύσσει οχήματα και όπλα και πολλά άλλα.

Το Battlefield 4 Multiplayer περιελάμβανε εννέα χάρτες στην αρχική έκδοση αλλά έχει αυξηθεί σε πάνω από 20 μέσω των DLC που έχουν κυκλοφορήσει. Κάθε μία από τις τρεις παρατάξεις περιλαμβάνει κιτ 4 χαρακτήρων που δίνουν στους στρατιώτες διαφορετικές ικανότητες και φορτία όπλων.