Τελευταία δωρεάν παιχνίδια

Περιηγηθείτε στις τελευταίες προσθήκες στην ενότητα δωρεάν παιχνιδιών.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια στον υπολογιστή που έχουν προστεθεί στην ενότητα δωρεάν παιχνίδια.

Mario Forever Galaxy

Mario Forever Galaxy Screenshot.

Το Mario Forever Galaxy είναι μια συνέχεια του εξαιρετικά δημοφιλούς remake του παιχνιδιού Buziol Games του Super Mario 3: Mario Forever . Στο Mario Forever Galaxy Το Evil Bowser απήγαγε την Princess Peach και την οδήγησε σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη. Είναι στο χέρι του Mario και των φίλων του να ταξιδεύουν μέσα από τους γαλαξίες που μάχονται τα τσιράκια του Bowser για να τον διασώσουν. Περισσότερο "

EverEternal WinterWorld

Στιγμιότυπο οθόνης EverEternal WinterWorld. © Silvernova

Στους παίκτες του EverEternal WinterWorld ελέγχουν έναν ανώνυμο ήρωα «καλό», καθώς προσπαθεί να σταματήσει τον κακό του παιχνιδιού από το να βάλει τον κόσμο σε έναν αιώνιο χειμώνα.

Αύξηση και πτώση των πολιτισμών στον πόλεμο

Άνοδος και πτώση: Οι πολιτισμοί στον πόλεμο - Δωρεάν παιχνίδι PC. © Midway Games

Άνοδος και πτώση: Οι πολιτισμοί στον πόλεμο είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, το οποίο καθορίστηκε την πρώτη χιλιετία π.Χ., όπου οι παίκτες ελέγχουν είτε την Περσία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο ή τη Ρώμη καθώς προσπαθούν να κατακτήσουν τον γνωστό κόσμο.

DroneSwarm

DroneSwarm Screenshot τίτλου. © Io Normal

Το DroneSwarm είναι ένα παιχνίδι μετακίνησης με πλάγια κύλιση που έχει ένα gameplay πολύ παρόμοιο με το κλασικό arcade όπως το Gradius. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε για τον ανταγωνισμό φόρουμ shmup-dev το 2007 ολοκληρώνοντας το 6ο. Σε παίκτες πετούν ένα φουτουριστικό αεροσκάφος καθώς καταπολεμούν μια ποικιλία εχθρών ενώ συλλέγουν powerups αφού πυροβόλησε αρκετούς εχθρούς κάτω.

Περισσότερες πληροφορίες

Εξαίρεση αλλοδαπών φυλών

Απεικόνιση εξωγήινων αναπαραγωγής φυλής.

Το Alien Breed Obliteration είναι ένα top-down shoot'em μέχρι το δωρεάν παιχνίδι δράσης που είναι ένα μερικό remake της Alien Breed 92 για το σύστημα υπολογιστή Amiga. Οι παίκτες είναι σε μια αποστολή να σταματήσουν μια εξωγήινη εισβολή, τα επίπεδα γεμίζουν με πυρομαχικά, όπλα, powerups, μπόνους υγείας και άλλα. Λήψη συνδέσμων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα δωρεάν παιχνιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Command και Conquer Red Alert

Command & Conquer: Κόκκινη ειδοποίηση. © Electronic Arts

Η Electronic Arts έχει κυκλοφορήσει το αρχικό Command & Conquer Red Alert ως δωρεάν λογισμικό. Το Red Alert είναι το προληπτικό στοιχείο της αρχικής Command & Conquer και λαμβάνει χώρα σε εναλλακτικό / παράλληλο χρονοδιάγραμμα στο οποίο ποτέ δεν συνέβη ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος. Αντ 'αυτού, η Σοβιετική Ένωση ανεβαίνει στην εξουσία και αντλεί τον ελεύθερο κόσμο σε έναν εναλλακτικό Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Το βάσανο

Το Screenshot Suffering. © Midway Games

Το shooter PC φρίκης επιβίωσης, The Suffering έχει διατεθεί ως δωρεάν download. Η δωρεάν πλήρης έκδοση προσφέρεται δωρεάν ως διαφημιστικό παιχνίδι υποστηριζόμενο από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2004, το The Suffering περιέχει εννέα επίπεδα φρίκης, πολλαπλά τερματισμούς και σχεδόν δώδεκα διαφορετικά όπλα.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Command & Conquer

Command & Conquer. © Electronic Arts

Η Electronic Arts έχει κάνει το αρχικό και κλασικό Command & Conquer ως δωρεάν λογισμικό. Αρχικά κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 1995, η Command & Conquer ξεκίνησε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών PC και την πρώτη εισαγωγή στις παρατάξεις GDI και Nod που παρουσιάστηκαν σε σχεδόν όλα τα άλλα παιχνίδια C & C. Η λήψη είναι διαθέσιμη απευθείας από την ιστοσελίδα Command και COnquer EA και έχει τη μορφή δύο εικόνων ISO. Οι πλήρεις οδηγίες για την εγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού των Windows 95 σε XP ή Vista περιγράφονται λεπτομερώς στην τοποθεσία λήψης.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Dungeon Runners

Dungeon Runners Screenshot. © NC Soft

Dungeon Runners είναι ένα online παιχνίδι ρόλων από το NC Soft όπου οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του μαχητή, του Mage ή του Ranger σε μια αποστολή να κατακτά τις κακές δυνάμεις μέσα σε μια σειρά όλο και πιο δύσκολων μπουντρουμιών.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

CellFactor: Επανάσταση

CellFactor: Στιγμιότυπο Επανάστασης. © Artificial Studios

Το CellFactor: Revolution είναι ένα δωρεάν παιχνίδι υπολογιστή από Immersion Games σχεδιασμένο για χρήση με την κάρτα Ageia PhysX. Το ίδιο το παιχνίδι είναι ένας sci-fi shooter δράσης όπου οι παίκτες μάχονται εναντίον των κυβερνητικών ανθρωποειδών αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός από τους τρεις χαρακτήρες με μοναδικές δυνάμεις και ικανότητες. Black Ops, Επίσκοπος και Guardian.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Shadow Armada

Shadow Armada Στιγμιότυπο οθόνης. © LameGame Productions

Shadow Armada είναι ένα turn-based παιχνίδι μάχης διαστημικής μάχης όπου ο στόχος σας είναι να καταστρέψετε όλα τα εχθρικά πλοία. Έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο οπλοστάσιο πυραύλων και στόλων διαστημικών πλοίων. Τα πλοία μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των παικτών με πολλές εξουσίες και μια μεγάλη ποικιλία τύπων όπλων για να διαλέξετε. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει μια μεγάλη διασύνδεση και εκτός από το ότι είναι αρκετά εύκολο να μάθει, έχει τόσο ένα μόνο παίκτη και online τρόπους παιχνιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες

Savage: Η μάχη για το Newerth

Savage: Η μάχη για το νεότερο Screenshot. © Παιχνίδια S2

Savage: Η μάχη για το Newerth είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και το shooter του πρώτου προσώπου όλα σε ένα. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε είτε ο διοικητής της φατρία σας που παίζεται με την τυπική μορφή RTS είτε ως πολεμιστής να συμμετέχει στις μάχες σε πραγματικό χρόνο από την προοπτική του πρώτου προσώπου. Το τμήμα RTS του Savage έχει την εμπεριστατωμένη διαχείριση των πόρων και των δράσεων που βρέθηκαν στα περισσότερα RTS, ενώ ο πρώτος τρόπος για τους ανθρώπους σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορα όπλα, να οδηγήσετε οχήματα πολιορκίας και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Halo Zero

Halo Zero Screenshot. Dobermann Software

Το Halo Zero είναι ένα 2D παιχνίδι δράσης με πλάγια κίνηση που βασίζεται στη δημοφιλή ιστορία Halo. Το Halo Zero σας πηγαίνει πραγματικά σε ένα διαφορετικό μονοπάτι στη μάχη Reach και βοηθώντας τον Master Chief. Το παιχνίδι μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν από οποιονδήποτε από τους ιστότοπους που αναγράφονται στην ενότητα συνδέσεων λήψης και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια νέα λύση Halo.

Περισσότερες πληροφορίες

Σύγχρονος Πόλεμος 3

Σύγχρονος πόλεμος 3 Screenshot. © Anubis

Το Modern War 3 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι δράσης χωρίς διακοπή, όπου παλεύετε μέχρι να είστε ο τελευταίος άνδρας. Κύμα μετά από κύμα εχθρών είναι σε σας μέσα σε δευτερόλεπτα και μόνο εκείνα με τα γρήγορα αντανακλαστικά θα το κάνουν στη νίκη. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να αγοράσετε αναβαθμίσεις και νέα πιο ισχυρά όπλα για να σας βοηθήσει να κερδίσετε. Το Modern War 3 είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του Caiman free game, η οποία διαθέτει επίσης και διάφορα screenshots.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »

Bio Απειλή

Bio Menace - Δωρεάν Παιχνίδι PC. © 3D Realms

Αρχικά κυκλοφόρησε το 1993, το Bio Menace είναι ένα παιχνίδι δράσης στην πλευρά του οποίου παίρνετε το ρόλο του πράκτορα της CIA, Snake Logan. Οι μεταλλάξεις έχουν ξεπεράσει το Metro City και είναι δική σας δουλειά να καταστρέψετε και να βρείτε την πηγή αυτών των μεταλλαγμένων.

Περισσότερες πληροφορίες Περισσότερα »