Απόλυτα δωρεάν online παιχνίδια με πολλούς παίκτες.

Παιχνίδια MMORPG που είναι δωρεάν για λήψη και δωρεάν για να παίξετε.

Ακολουθεί μια λίστα με δωρεάν μαζικά online παιχνίδια για πολλούς παίκτες (επίσης γνωστά ως παιχνίδια MMO ή MMORPG). Σε αντίθεση με πολλά παιχνίδια MMORPG που χρεώνουν ένα μηνιαίο τέλος υπηρεσίας, αυτά τα παιχνίδια είναι και τα δύο ελεύθερα να παίξουν και ελεύθερα να μεταφορτώσουν.

Dungeon Runners

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Μαΐου 2007
Είδος: Παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων μαζικά πολλαπλών παικτών
Θέμα: Φαντασία
Dungeon Runners είναι ένα βασισμένο σε φαντασία online παιχνίδι ρόλων που αναπτύχθηκε από την NC Soft, το οποίο διαθέτει παιχνίδια από πάνω προς τα κάτω που βρίσκονται σε άλλα κλασικά παιχνίδια βίντεο RPG όπως το Diablo ή οι Pillars of Eternity. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης παιχνίδι που βασίζεται σε κόμματα και επιτρέπει στους παίκτες να συνεργαστούν για τις αποστολές. Παρόλο που το βασικό παιχνίδι για το Dungeon Runners είναι εντελώς δωρεάν, υπάρχει ένα μηνιαίο τέλος που οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρόσθετα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν το παιχνίδι. Το παιχνίδι διαθέτει τρία μαθήματα Mage, Fighter / Warrior ή Ranger και οι παίκτες έχουν την αποστολή να κατακτήσουν τις κακές δυνάμεις που υπάρχουν σε μια σειρά μπουντρουμιών.

9Δράσεις

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Σεπτεμβρίου 2011
Είδος: Παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων μαζικά πολλαπλών παικτών
Θέμα: Πολεμικές Τέχνες
Εννέα Dragons, μορφή είναι η πολεμική τέχνη θεματικά μαζικά multiplayer σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ρόλων που κυκλοφόρησε το 2011 από την κορεατική προγραμματιστή Indy21. Το παιχνίδι διαθέτει PvP και PvE egame play βασισμένα στον κεντρικό υπολογιστή που έχει συνδεθεί. Οι παίκτες θα δημιουργήσουν μια μορφή χαρακτήρων μία από τις τέσσερις κατηγορίες. Chi Kung Artis, Holist, Στρατηγιστής και Πολεμιστής και να εξερευνήσετε την αρχαία Κίνα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της δυναστείας των Μινγκ. Περισσότερο "

Anarchy Online

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Ιουνίου 2001
Είδος: Παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων μαζικά πολλαπλών παικτών
Θέμα: Sci-Fi MMORPG

Το Anarchy Online είναι ένα science-fiction που βασίζεται μαζικά σε multiplayer σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ρόλων που έχει οριστεί 30.000 χρόνια στο μέλλον. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αποικιστή που έχει ταξιδέψει σε ένα μακρινό έρημο πλανήτη που ονομάζεται Rubi-Ka. Κυκλοφόρησε το 2001 Το Anarchy Online είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια MMORPGs και έχει δει την κυκλοφορία περισσότερων από πέντε επεκτάσεων και DLCs με την πάροδο των ετών. Το παιχνίδι είναι επίσης ελεύθερο να παίξει από την απελευθέρωσή του, αλλά υπάρχει ένα όριο για αυτό το ελεύθερο παιχνίδι στο κύριο παιχνίδι και την πρώτη επέκταση. Υπάρχει μια πληρωμένη επιλογή που επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, επεκτάσεις και DLCs. Περισσότερο "

Rappelz

Είδος: Παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων μαζικά πολλαπλών παικτών
Θέμα: Μεσαιωνικό MMORPG φαντασίας
Μορφή μέσων: Λήψη, αυτόνομη εφαρμογή
Τιμή αγοράς: Δωρεάν
Τιμή για παιχνίδι: Δωρεάν

Το Rappelz είναι ένα μεσαιωνικό MMORPG φαντασίας στο οποίο οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές φυλές και μια ποικιλία από διαφορετικές κατηγορίες χαρακτήρων. Άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Rappelz είναι ένα λεπτομερές σύστημα κατοικίδιων ζώων, παίκτες που ανήκουν σε μπουντρούμια, rideable mounts και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Το τελευταίο χάος

Θέμα: Μεσαιωνικό MMORPG φαντασίας
Μορφή μέσων: Λήψη, αυτόνομη εφαρμογή
Τιμή αγοράς: Δωρεάν
Τιμή για παιχνίδι: Δωρεάν
Μάχη για να είναι ο μόνος αληθινός κυβερνήτης της Iris, το φανταστικό περιβάλλον για το τελευταίο χάος. Σε αυτό το ελεύθερο παιχνίδι βίντεο MMORPG, οι παίκτες θα λάβουν μέρος σε αναζητήσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν ικανότητες και να αποκτήσουν εμπειρία για να γίνουν ο πραγματικός ηγέτης του Τελευταίου Χάους. Περισσότερο "