Τι είναι η υπηρεσία του Cloud Player της Amazon;

Τι είναι ο Cloud Player της Amazon;

Με απλά λόγια, η Amazon Cloud Player είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικής αποθήκης μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ψηφιακών αρχείων μουσικής. Μαζί με τις αγορές μουσικής που κάνετε από το κατάστημα Amazon MP3 , μπορείτε επίσης να φορτώσετε ψηφιακά αρχεία ήχου που έχετε συσσωρεύσει με άλλους τρόπους: υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής . αντιγραφή CD ήχου . καταγεγραμμένες ροές στο Διαδίκτυο . οι λήψεις από ελεύθερες και νόμιμες πηγές και πολλά άλλα.

Μόλις η μουσική σας βρίσκεται στο σύννεφο, μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας και σε ορισμένες άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Το πλεονέκτημα της αποθήκευσης της ψηφιακής σας μουσικής σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία χρησιμοποιώντας αποθήκευση cloud όπως το Amazon Cloud Player είναι ότι σας δίνει μια επιλογή αποκατάστασης καταστροφών αν χρειαστεί να την χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση μείζονος καταστροφής όπως πυρκαγιά ή κλοπή.

Είναι ο Cloud Player της Amazon ελεύθερος στη χρήση;

Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά αυτό είναι πολύ περιορισμένο σε σύγκριση με την προσφορά συνδρομής του Amazon. Δείτε την επόμενη ερώτηση παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πόσα αποθηκεύω;

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το αν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση του Amazon Cloud Player ή έχετε καταβάλει συνδρομή στην υπηρεσία premium του. Τα καλά νέα είναι αυτά που πάντα σας εξυπηρετούν τελικά να επιλέγετε, οι αγορές καταστημάτων σας στο Amazon MP3 δεν υπολογίζονται για το όριο αποθήκευσης σας - μόνο οι μεταφορτώσεις σας κάνουν. Οι επιλογές σας είναι:

Amazon Cloud Player Δωρεάν:

Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 250 τραγούδια χρησιμοποιώντας αυτήν την δωρεάν υπηρεσία.

Amazon Cloud Player Premium:

Η καταβολή ετήσιας συνδρομής σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 250.000 φορτωμένα τραγούδια. Αυτή η υπηρεσία έχει επίσης μερικά άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να επισημανθεί: Πρώτον, δεν θα χρειαστεί να μεταφορτώσετε κάθε αρχείο από τον υπολογιστή σας όπως ίσως χρειαστεί με άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Cloud Player Premium διαθέτει λειτουργία σάρωσης και αντιστοίχισης παρόμοια με την υπηρεσία iTunes Match της Apple. Αρχικά σαρώνει τη μουσική στον υπολογιστή σας για να δείτε αν τα τραγούδια που έχετε είναι ήδη στην απέραντη μουσική βιβλιοθήκη του Amazon. Εάν εντοπιστούν ακριβείς αντιστοιχίσεις, προστίθενται αυτόματα στο ντουλάπι της μουσικής σας στο Amazon, αποκλείοντας την ανάγκη φόρτωσης.

Εάν διαθέτετε μια μεγάλη βιβλιοθήκη, αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο φόρτωσης. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι παρόμοιο με την υπηρεσία iTunes Match της Apple είναι η αναβάθμιση των τραγουδιών σε υψηλής ποιότητας ήχο 256 Kbps - αν υπάρχει διαθέσιμη μια έκδοση σε αυτό το bitrate τότε τα τραγούδια χαμηλότερης ανάλυσης αναβαθμίζονται αυτόματα.

Απαιτήσεις συστήματος

Για να φορτώσετε τη μουσική σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εισαγωγέας μουσικής Amazon . Αυτό λειτουργεί σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη εφαρμογή του Amazon Cloud Player στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Είναι συμβατό με το iTunes, το Windows Media Player και μπορεί επίσης να βρει μουσική σε φακέλους στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Για να το εγκαταστήσετε, θα χρειαστείτε είτε:

Συσκευές ροής

Μαζί με τη ροή της μουσικής σας σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows ή Mac OS X, υπάρχουν αρκετές συσκευές που είναι συμβατές με το Amazon Cloud Player, όπως: συσκευές Android, Kindle Fire, iOS (iPod Touch / iPhone / iPad) -Fi συστήματα.