Κορυφαίες 9 ραδιοφωνικές εφαρμογές για iPhone

Αποκτήστε εξαιρετική μουσική και ραδιόφωνο Talk στο iPhone σας

Έχοντας χιλιάδες τραγούδια που αγαπάμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα για το iPhone ή το iPod touch. Αλλά μερικές φορές θέλετε κάποια ποικιλία, θέλετε να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο, ή δεν θέλετε μουσική καθόλου, προτιμώντας ειδήσεις ή αθλητικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που χρειάζεστε είναι οι εφαρμογές ραδιοφώνου iPhone. Εδώ είναι ένας οδηγός για 15 μεγάλες εφαρμογές ραδιοφώνου που θα σας κρατήσουν αφοσιωμένους και θα απολαύσετε το χρόνο ακρόασης.

01 από 09

iHeartRadio

iheartradio. Καθαρή εκπομπή καναλιών, Inc.

Το iHeartRadio σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερους από 750 ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη τη χώρα. Με τόσους πολλούς σταθμούς για να διαλέξετε, θα μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα είδη μουσικής ή άλλου περιεχομένου, από ροκ σε χριστιανικό, από ειδήσεις έως αθλήματα και καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »

02 του 09

Πανδώρα

image copyright Pandora

Το Pandora σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με έναν καλλιτέχνη που σας αρέσει και να διακλαδίζετε σε παρόμοια μουσική από εκεί, με βάση τα σχόλιά σας και την τεράστια βάση δεδομένων της Pandora με τις προτιμήσεις και τις αντιπαθείς από χρήστες όπως εσείς.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »

03 του 09

NPR News

image copyright Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο

Αν χρειάζεστε τις τελευταίες ειδήσεις ή για να καλύψετε οποιοδήποτε δημοφιλή παράσταση του NPR, αυτή η δωρεάν εφαρμογή είναι για εσάς. Εκτός από τις ειδήσεις ιστοριών κειμένου, η εφαρμογή NPR News προσφέρει ζωντανές ροές από εκπομπές όπως το All Things Considered και το Fresh Air, τα προηγούμενα κομμάτια από τις εκπομπές και τα ζωντανά ρεύματα από σταθμούς μελών σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »

04 του 09

Amazon Music με την Prime Music

Image copyright Amazon

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, μπορείτε να πάρετε σχεδόν τίποτα στο Amazon. Και το ραδιόφωνο είναι ένα από τα δωρεάν προνόμια του.

Τα μέλη της Amazon Prime μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις "σε πάνω από ένα εκατομμύριο τραγούδια, προγραμματισμένες από έμπειρους playlists και διαφημιστικούς σταθμούς χωρίς διαφημίσεις", σύμφωνα με την Amazon.

05 του 09

Ραδιόφωνο AOL

AOL ραδιόφωνο app. image copyright AOL Inc.

Το δωρεάν ραδιόφωνο AOL συνδυάζει χαρακτηριστικά από τις παραδοσιακές εφαρμογές ραδιοφώνου και τις εφαρμογές του προγράμματος-τα-δικά σας, όπως η Pandora. Στην παραδοσιακή ραδιοφωνική κατηγορία, προσφέρει περισσότερους από 150 ζωντανούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα. Περιλαμβάνει επίσης πάνω από 350 προκαθορισμένους σταθμούς mix, a la Pandora, που σας επιτρέπουν να παραλείψετε τραγούδια και να προσθέσετε ετικέτες στα αγαπημένα για μεταγενέστερες αγορές.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

06 του 09

Sirius XM Premium Online

Sirius XM Premium Online. copyright Sirius XM Radio Inc.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, χρειάζεστε συνδρομή στη δορυφορική υπηρεσία Sirius XM. Αλλά αν έχετε ένα, αυτή η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να φέρετε 120+ κανάλια μουσικής, συνομιλίας, αθλημάτων και κωμωδίας του Sirius XM μαζί σας εν κινήσει. Ως πρώην συνδρομητής του Sirius XM, μπορώ να εγγυηθώ ότι αν είστε στο αυτοκίνητό σας πολύ, μια συνδρομή μέσω δορυφορικού ραδιοφώνου μπορεί να είναι ένας εξοικονόμηση της λογικής.

Δεν αναθεωρήθηκε Περισσότερα »

07 του 09

Τεμπέλης

image copyright Slacker

Μια άλλη υπηρεσία όπως η Pandora, Slacker ξεχωρίζει προσφέροντας πάνω από 130 προ-προγραμματισμένους σταθμούς εκτός από το να σας αφήσει να δημιουργήσετε τη δική σας. Υπάρχουν δύο πληρωμένες εκδόσεις:

  1. Slacker Radio Plus (3,99 δολάρια / μηνιαίως)
  2. Slacker Premium Radio (9,99 δολάρια / μηνιαίως)

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε προσωρινά τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε ακόμα και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »

08 από 09

Αυτή η Αμερικανική Ζωή

image copyright Αυτή η αμερικανική ζωή

Δημόσια ραδιοφωνική εκπομπή Αυτή η εφαρμογή της αμερικανικής ζωής $ 2.99 σάς επιτρέπει να μεταδώσετε δωρεάν όλα τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς (πάνω από 400!). Εάν θέλετε να αγοράσετε τα επεισόδια για να ακούσετε χωρίς σύνδεση στο Internet, θα πληρώσετε 0,99 € έκαστο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »

09 του 09

TuneIn Radio

TuneIn Radio. πνευματική ιδιοκτησία

Δεν θα μπορείτε να ακούτε πάνω από 40.000 ραδιοφωνικές ροές με αυτήν την δωρεάν εφαρμογή, θα μπορείτε επίσης να καταγράψετε σταθμούς για να διακόψετε και να επαναφέρετε αυτό που ακούτε. Σελιδοδείκτες και σταθμούς σε μουσική, σπορ, ειδήσεις και συζητήσεις για να επιστρέψετε αργότερα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Περισσότερα »