Πώς να συγχρονίσετε το iPhone μέσω Wi-Fi

Το iPhone καθιστά εύκολο να κάνει σχεδόν οτιδήποτε ασύρματα, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού του iPhone με τον υπολογιστή σας. Ο συνήθης τρόπος συγχρονισμού συσκευών για τη χρήση του καλωδίου USB που συνοδεύει το iPhone σας. Αλλά γνωρίζατε αλλάζοντας μόνο μία ρύθμιση που μπορείτε να συγχρονίσετε το iPhone σας μέσω Wi-Fi στον υπολογιστή σας; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Για να χρησιμοποιήσετε συγχρονισμό Wi-Fi για το iPhone σας, θα χρειαστείτε τα εξής:

Συγχρονισμός iPhone μέσω Wi-Fi: Αρχική ρύθμιση

Πιστέψτε το ή όχι, για να συγχρονίσετε ασύρματα το iPhone σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο τουλάχιστον μία φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να αλλάξετε μια ρύθμιση στο iTunes για να ενεργοποιήσετε το ασύρματο συγχρονισμό για το τηλέφωνό σας. Κάνετε αυτό μία φορά και μπορείτε να πάτε ασύρματα κάθε φορά μετά.

  1. Αρχίστε συνδέοντας το iPhone ή το iPod touch στον υπολογιστή σας μέσω USB με τον κανονικό τρόπο που θα συγχρονίζατε τη συσκευή σας
  2. Στο iTunes, μεταβείτε στην οθόνη διαχείρισης iPhone. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο iPhone στην επάνω αριστερή γωνία, ακριβώς κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής
  3. Όταν βρίσκεστε σε αυτήν την οθόνη, αναζητήστε το πλαίσιο επιλογής προς το κάτω μέρος της οθόνης. Σε αυτό το πλαίσιο, επιλέξτε Συγχρονισμός με αυτό το iPhone μέσω Wi-Fi
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε την αλλαγή
  5. Αφαιρέστε το iPhone κάνοντας κλικ στο βέλος που βλέπει προς τα πάνω δίπλα στο εικονίδιο συσκευής στην αριστερή στήλη του iTunes. Στη συνέχεια αποσυνδέστε το iPhone από τον υπολογιστή σας.

Πώς να συγχρονίσετε το iPhone σας μέσω Wi-Fi

Με τη ρύθμιση αυτή άλλαξε και το iPhone σας δεν είναι πλέον συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας, είστε έτοιμοι να συγχρονίσετε μέσω Wi-Fi. Όπως αναφέρθηκε, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ξανά αυτή τη ρύθμιση σε αυτόν τον υπολογιστή. Από εδώ και πέρα, ακολουθήστε τα εξής βήματα για συγχρονισμό:

  1. Εάν δεν είστε βέβαιοι, επιβεβαιώστε ότι ο υπολογιστής σας και το iPhone είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi (για παράδειγμα, δεν μπορείτε να είστε σε λειτουργία Wi-Fi και να συγχρονίζετε με τον υπολογιστή σας στο σπίτι)
  2. Στη συνέχεια, πατήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας
  3. Πατήστε Γενικά
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και, στη συνέχεια, πιέστε το iTunes Wi-Fi Sync
  5. Η οθόνη iTunes Wi-Fi Sync αναγράφει τους υπολογιστές που μπορείτε να συγχρονίσετε το iPhone σας κατά το τελευταίο συγχρονισμό και το κουμπί Sync Now . Αγγίξτε το στοιχείο Συγχρονισμός τώρα
  6. Το κουμπί αλλάζει για να διαβάσει το Ακύρωση συγχρονισμού. Κάτω από αυτό, εμφανίζεται ένα μήνυμα κατάστασης που σας ενημερώνει για την πρόοδο του συγχρονισμού. Εμφανίζεται ένα μήνυμα όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός. Τελείωσες!

Συμβουλές για το συγχρονισμό του iPhone μέσω Wi-Fi

  1. Ο συγχρονισμός του iPhone σας με ασύρματο τρόπο είναι πιο αργός απ 'ότι γίνεται μέσω USB. Έτσι, εάν έχετε έναν τόνο περιεχομένου για συγχρονισμό, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή μέθοδο.
  2. Δεν χρειάζεται να συγχρονίζετε χειροκίνητα. Όταν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας και βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με τον υπολογιστή σας, συγχρονίζεται αυτόματα.
  3. Χρησιμοποιώντας συγχρονισμό Wi-Fi, μπορείτε να συγχρονίσετε το τηλέφωνό σας ή το iPod touch σε περισσότερους από έναν υπολογιστές-εφ 'όσον οι υπολογιστές αυτοί είναι εξουσιοδοτημένοι με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple .
  4. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού στο iPhone ή στο iPod touch. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο iTunes.

Αντιμετώπιση προβλημάτων του Συγχρονισμού Wi-Fi του iPhone

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό του iPhone μέσω Wi-Fi, δοκιμάστε αυτές τις επιδιορθώσεις:

Συγχρονισμός iPhone με iCloud

Υπάρχει ένα άλλο είδος ασύρματου συγχρονισμού. Δεν χρειάζεται να συγχρονίζετε με έναν υπολογιστή ή το iTunes καθόλου. Αν θέλετε, μπορείτε να συγχρονίσετε όλα τα δεδομένα του iPhone σας στο iCloud. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν αυτήν την επιλογή. Για άλλους που δεν διαθέτουν υπολογιστές, είναι η μόνη επιλογή.

Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας στο iCloud .