Κορυφαία 5 τραχύ κινητά τηλέφωνα

Αυτά τα κινητά τηλέφωνα βαρέως τύπου πληρούν τις στρατιωτικές απαιτήσεις των ΗΠΑ

Εάν η δουλειά σας είναι σκληρή για το κινητό σας τηλέφωνο και χρειάζεστε ένα τηλέφωνο υψηλής αντοχής που μπορεί να αντέξει σε υψηλές φθορές, αναζητήστε τηλέφωνα που πληρούν τα στρατιωτικά πρότυπα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ MIL-STD-810G για ανθεκτικότητα και επιβίωση . Αν έρχονται με υψηλή πιστοποίηση IP, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Αυτά τα στιβαρά τηλέφωνα μπορεί να μην κερδίσουν κανένα διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά δεν θα σας πειράξει όταν επιβιώνουν με την πιο σκληρή φροντίδα που μπορεί να σας πετάξει ο ενεργός τρόπος ζωής.

01 από 05

Samsung Galaxy Rugby Pro

Το Samsung Galaxy Rugby Pro είναι ένα μικρό αλλά σκληρό τηλέφωνο που είναι πιστοποιημένο με IP68 και είναι ιδανικό για το υπέροχο ύπαιθρο. Ανταποκρίνεται στις στρατιωτικές προδιαγραφές για την εμφύσηση βροχής και άμμου, υψηλής υγρασίας και θερμικού σοκ. Είναι επίσης ανθεκτικό σε σκόνη και κρούση και μπορεί να βυθιστεί σε 3 πόδια νερού για έως και 30 λεπτά. Είναι οθόνη αφής 4 ιντσών, αντι-γρατσουνιών και φωτιζόμενα πλήκτρα που το καθιστούν εύκολο στη χρήση τη νύχτα ή τον καιρό. Περισσότερο "

02 του 05

Caterpiller CAT S60

Maurizio Pesce / Flickr / cc 2.0

Το CAT S60 από την Caterpillar είναι το πρώτο smartphone στην Ευρώπη. Αυτό το τηλέφωνο Android με οθόνη 4,7 ιντσών είναι ιδανικό για όσους εργάζονται έξω και χρειάζονται ένα ανθεκτικό τηλέφωνο. Το smartphone CAT S60 GSM ταιριάζει στο λογαριασμό και εκπληρώνει σκληρά στρατιωτικά πρότυπα. Το τηλέφωνο διαθέτει πιστοποίηση IP68 και μπορεί να αντέξει να βυθιστεί σε νερό μέχρι και 16 πόδια για 60 λεπτά. Είναι ενισχυμένο με ένα ενισχυμένο χυτοπρεσσαριστό πλαίσιο που το καθιστά ανθεκτικό στα χτυπήματα στα 3 πόδια.

Περισσότερο "

03 του 05

Ταξίαρχος της Kyocera

Η Kyocera πρόσθεσε γυαλί ζαφείρι στο τηλεφωνικό του ταξιαρχία για να το κάνει πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό. Αυτό το τηλέφωνο Verizon ανταποκρίνεται στα στρατιωτικά πρότυπα του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας για κραδασμούς, κραδασμούς, ακραίες θερμοκρασίες, βροχή, χαμηλή πίεση, ηλιακή ακτινοβολία και βύθιση στο νερό και έχει πιστοποιηθεί IP68. Η οθόνη αφής 4,5 ιντσών είναι κατασκευασμένη από γυαλί σαπφείρου. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε δυνατά περιβάλλοντα θα βρουν τα δυνατά, διπλά μπροστινά ηχεία του Ταξιαρτιστή απαραίτητα. Αυτό το τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί για ακραίες συνθήκες και εν κινήσει τρόπο ζωής. Περισσότερο "

04 του 05

Samsung Galaxy S7 Ενεργός

Wikimedia Commons / Maurizio Pesce

Το Samsung Galaxy S7 Active έχει πιστοποίηση IP68 και πληροί τα πρότυπα MIL-STD-810G. Είναι βασικά το ίδιο τηλέφωνο με το Galaxy S7 εκτός από το ότι είναι εγκλεισμένο είναι ένα σούπερ προστατευτικό κέλυφος. Αυτό το αποκλειστικό τηλέφωνο AT & T είναι θρυμματισμένο και ανθεκτικό στο νερό. Με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνη 5.1 ιντσών, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις smartphone σε πακέτο ακατέργαστων παλμών. Περισσότερο "

05 του 05

LG X Venture

Το LG X Venture είναι ένα κινητό τηλέφωνο με αντοχή σε κραδασμούς στρατιωτικής ποιότητας με οθόνη 5.2 ιντσών. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό και μπορεί να λειτουργήσει ενώ φοράτε γάντια. Είναι καλά προστατευμένο από ακραίες θερμοκρασίες και σταγόνες. Το μεταλλικό πλαίσιο έχει ενισχυμένες γωνίες για ακόμα καλύτερη προστασία. Αυτό το τηλέφωνο AT & T έχει ονομαστική τάση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό. Με μια εμπρός και πίσω κάμερα, το LG X Venture μπορεί να συμβαδίσει με τις πιο ακραίες δραστηριότητες σας. Περισσότερο "