Τα 7 καλύτερα Smart πλυντήρια / στεγνωτήρια που αγοράζουν το 2018

Ποτέ μην φοβάστε την ημέρα πλυντηρίου ξανά

Όταν πρόκειται για οικιακές εργασίες, το πλυντήριο είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Αλλά αν δεν είστε διασημότητα με πρόσβαση σε μια ατέλειωτη ντουλάπα γεμάτη με ντιζάιν ντιζέ, αν δεν κάνετε το πλύσιμο, δεν έχετε καθαρά ρούχα για να φορέσετε. Δεδομένου ότι τα πλυντήρια είναι ένα απαραίτητο κακό, είμαστε ενθουσιασμένοι για οποιαδήποτε συσκευή που κάνει να αισθάνεται σαν λιγότερο από μια αγγαρεία. Αυτά τα νέα έξυπνα πλυντήρια και στεγνωτήρια κάνουν ακριβώς αυτό. Με δυνατότητες διασκέδασης όπως η δυνατότητα ελέγχου του πλυντηρίου από οπουδήποτε ή ακόμα και για προγραμματισμό πλυσίματος εκ των προτέρων, μπορείτε ακόμη και ανυπομονούμε την ημέρα πλυντηρίου. Ανατρέξτε στη λίστα με τις καλύτερες έξυπνες πλυντήρια και στεγνωτήρια διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Πάρετε το πλυντήριο σας το συντομότερο δυνατόν με αυτό το έξυπνο πλυντήριο και στεγνωτήριο Samsung (πωλείται ξεχωριστά). Το πλυντήριο μπορεί να χειριστεί ένα πλήρες φορτίο ρούχων σε μόλις 36 λεπτά χωρίς να θυσιάζεται η δύναμη καθαρισμού. Ξεχάστε κάτι; Ακόμη και όταν έχει ξεκινήσει ο κύκλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βολική θύρα AddWash για να πετάξετε σε ξεχασμένα αντικείμενα. Με 14 κύκλους πλυσίματος, πέντε ταχύτητες περιστροφής και πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά προσαρμοσμένες συνθήκες πλυσίματος για τα πάντα, από ευαίσθητα έως παπλώματα. Το εσωτερικό διαμαντένιο τύμπανο του πλυντηρίου και οι ειδικοί αισθητήρες διατηρούν τα φορτία ισορροπημένα για πιο ήσυχο πλύσιμο.

Όταν πρόκειται για το στεγνωτήριο, επιλέξτε από 14 προκαθορισμένους κύκλους στεγνώματος, επίπεδα ξηρότητας και πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας για τα τέλεια αποτελέσματα. Ένας έξυπνος αισθητήρας σταματάει αυτόματα το στεγνωτήριο όταν τα ρούχα σας είναι πραγματικά στεγνά, ώστε να μην χάνετε ενέργεια ή να μην βλάπτετε τα ρούχα σας με το στέγνωμα τους περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε. Ο αισθητήρας εξαερισμού σάς στέλνει υπενθυμίσεις για να καθαρίσετε την παγίδα του χνούδι, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική λειτουργία του στεγνωτήρα και αποτρέποντας τυχόν προβλήματα ασφάλειας. Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε το πλυντήριο ή το στεγνωτήριό σας από οπουδήποτε με την εφαρμογή Smart Care της Samsung που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά τηλέφωνα Android ή iOS. Αν υπάρχει πρόβλημα όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, η εφαρμογή μπορεί να σας προειδοποιήσει και να σας μεταφέρει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την επίλυσή της.

Μισείτε το σιδέρωμα; Πείτε αντίο στις ρυτίδες με αυτό το έξυπνο πλυντήριο και στεγνωτήριο LG (πωλείται ξεχωριστά). Μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική επιλογή ατμού με συγκεκριμένους κύκλους πλυσίματος για να βοηθήσετε να μειώσετε τις ρυτίδες, ενώ το στεγνωτήριο συντροφιάς χρησιμοποιεί την τεχνολογία TrueSteam για την περαιτέρω εξάλειψη τυχόν ρυτίδων ή παρατεταμένων οσμών. Αυτό το σετ είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες - με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο 4,5 κυβικών ποδιών, μπορείτε να κάνετε μεγάλα φορτία ή ογκώδη αντικείμενα με ευκολία.

Η τεχνολογία μείωσης των κραδασμών συμβάλλει στον περιορισμό των θορύβων των πλυντηρίων και οι πόρτες κάθε συσκευής είναι αναστρέψιμες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τι λειτουργεί καλύτερα για τον χώρο σας. Τι κάνει αυτό το σετ τόσο έξυπνο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της LG για να εκτελέσετε προσαρμοσμένους κύκλους πλυσίματος απευθείας από το smartphone σας, ενώ η τεχνολογία πληκτρολογίου επικοινωνίας κοντά σας επιτρέπει να συνδέσετε ασύρματα το πλυντήριο και το στεγνωτήριο με επιλεγμένες συσκευές.

Αυτό το έξυπνο πλυντήριο και στεγνωτήριο Kenmore (πωλείται ξεχωριστά) σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε το πλυντήριο σας απευθείας από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας το Kenmore Smart App, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα ρούχα να συμβαίνουν στο πρόγραμμα σας αντί να χρειαστεί να ξοδεύετε πολύτιμη βδομάδα ή σαββατοκύριακο ώρες να καθαρίσετε τα ρούχα σας. Κατεβάστε 14 διαφορετικούς κύκλους πλύσης και κύκλους στεγνώματος ή δημιουργήστε τον δικό σας προσαρμοσμένο κύκλο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Σε μια τεράστια χωρητικότητα 5,2 κυβικών ποδιών, η ροδέλα μπορεί να χωρέσει έως και 28 πολύ μεγάλες πετσέτες, ώστε να μπορείτε να τρέχετε λιγότερα φορτία και ο ειδικός κύκλος Cold Clean σημαίνει ότι το κρύο νερό καθαρίζει εξίσου αποτελεσματικά με το ζεστό νερό, για τα ρούχα σας και τους λογαριασμούς ενέργειας. Δοκιμάστε τον κύκλο απολύμανσης του στεγνωτηρίου, ο οποίος μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 99,9% τα οικιακά μικρόβια και τα βακτήρια ή να δοκιμάσει τη ρύθμιση ανανέωσης ατμού που εξομαλύνει τις ρυτίδες και ανακουφίζει τα ρούχα σε μόλις δέκα λεπτά.

Χρησιμοποιώντας την έξυπνη τεχνολογία του Kenmore, μπορείτε να ορίσετε ακριβείς χρόνους έναρξης και λήξης ή ακόμη και να ξεκινήσετε από μακριά το πλυντήριο ενώ είστε μακριά, γι 'αυτό θα είστε έτοιμοι για να στεγνώσετε όταν φτάσετε στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να λάβετε ειδοποίηση εκ των προτέρων, όταν πρέπει να αντικατασταθούν τα φίλτρα, το πλυντήριο πρέπει να καθαριστεί ή να απαιτηθεί συντήρηση.

Εάν τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια είναι οι προτιμήσεις σας, αυτό το έξυπνο σετ από την LG ίσως είναι κατάλληλο για εσάς. Τα συστήματα κορυφαίας φόρτωσης μπορούν συχνά να χειρίζονται μεγαλύτερα φορτία και μπορεί να είναι πιο εύκολο να ταιριάζουν σε μικρούς χώρους, αφού οι πόρτες ανοίγουν αντί για έξω. Επιπλέον, μπορείτε να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε από μια στάση, η οποία πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ευκολότερη στην πλάτη τους, και μπορείτε να προσθέσετε ξεχασμένα αντικείμενα χωρίς να ανησυχείτε για τη διατάραξη του κύκλου.

Με αυτό το πλυντήριο 5,0 κυβικών ποδιών, μπορείτε να πλύνετε τα μεγάλα φορτία με ευκολία. Επιλέξτε από 12 διαφορετικούς προγραμματισμένους κύκλους πλυσίματος για να καθαρίσετε κάθε φορτίο όσο το δυνατόν καλύτερα. Μια λειτουργία αντι-δόνησης διατηρεί τα φορτία ισορροπημένα και μειώνει τον θόρυβο.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε, ενεργοποιήστε την τεχνολογία ατμού για να διεισδύσει βαθιά μέσα στις ίνες του πλυντηρίου σας για να στεγνώσει και να απολυμανθεί χωρίς να δημιουργηθούν ρυτίδες. Αυτό το προϊόν SteamDryer της LG (πωλείται ξεχωριστά) διαθέτει 12 προγραμματισμένους κύκλους και πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να δημιουργήσετε αποτελεσματικούς κύκλους στεγνώματος ανεξάρτητα από το είδος των υφασμάτων με τα οποία εργάζεστε. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε και να σταματήσετε το στεγνωτήριο από απόσταση, ώστε να μπορείτε να έχετε πλυντήριο πιο αποτελεσματικά.

Η οικογένειά σας δημιουργεί σκληρούς λεκέδες κάθε εβδομάδα; Εάν ναι, πιθανότατα δεν είναι ξένος να προ-πλύσιμο. Κάντε αυτή τη δουλειά ευκολότερη για τον εαυτό σας με αυτό το μηχανισμό πλύσης κορυφαίας φόρτωσης GE 13 κύκλων. Μια ειδική βρύση στο εσωτερικό της ροδέλας διανέμει το νερό και το απορρυπαντικό ιδανικό για προεπεξεργασία, επομένως τα ρούχα σας προετοιμάζονται για απομάκρυνση λεκέδων προτού ξεκινήσετε ακόμα και το φορτίο. Αυτή η ροδέλα έχει μια ενσωματωμένη υποδοχή απορρυπαντικού που διανέμει αυτόματα το σωστό ποσό για κάθε φορτίο - μιλάμε για έξυπνες! Επιπλέον, διαθέτει ένα ειδικό χαρακτηριστικό αυτόματης απορρόφησης που βοηθά στη διάλυση ακόμη και των πιο δύσκολων λεκέδων πριν από την κύρια πλύση, καθώς και σε ένα βαθύ ξέβγαλμα στο τέλος του κύκλου, το οποίο βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα υπόλοιπα κατάλοιπα θα σκουπιστούν.

Ο ηλεκτρικός ξηραντήρας GE (μεμονωμένος πωλητής) που διαθέτει πιστοποίηση Energy Star (πωλείται ξεχωριστά) διαθέτει τη ρύθμιση HE Sensor Dry, η οποία ανιχνεύει υγρασία στο τύμπανο του στεγνωτήρα για να αποτρέψει την πρόωρη διακοπή και η εκτεταμένη περιστροφή του στεγνώνει τα ρούχα χωρίς να τα θερμαίνει για να αποτρέψει τις ρυτίδες και τσακίσεις - λιγότερο σιδέρωμα για σας! Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi Connect της GE για να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τα ρούχα σας από οπουδήποτε με ένα smartphone, tablet ή συσκευή που ενεργοποιεί τη φωνή όπως η Alexa.

Σύντομα στο διάστημα; Όπως ένας ουρανοξύστης, δημιουργήστε, όχι έξω, για να μεγιστοποιήσετε το δωμάτιο που έχετε με αυτόν τον προϋπολογισμό φιλικό GE Unitized Spacemaker. Ιδανικό για διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, καταλύματα ή ενοικιαζόμενα ακίνητα, αυτό το πλυντήριο 3,8 κυβικών ποδιών και το σύνεργα ξηραντήρα 5,9 κουβικών ποδιών σας βοηθούν να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα ρούχα σας. Έξι ρυθμίσεις πλύσης και ξεβγάλματος και έντεκα διαφορετικοί κύκλοι πλύσης σας δίνουν όλο τον έλεγχο που χρειάζεστε για τον ελεγχόμενο από τον έλεγχο καθαρισμό ο οποίος είναι βελτιστοποιημένος ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος και πόση δύναμη χρειάζεστε για να αφαιρέσετε σκληρούς λεκέδες ή επιπλέον ρύπους.

Τέσσερις κύκλοι στεγνώματος σας επιτρέπουν να κάνετε τις σωστές επιλογές με βάση τους τύπους υφασμάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και πόσο γρήγορα χρειάζεστε τα αποξηραμένα αντικείμενα. Με τον προσαρμογέα ConnectPlus της GE, αυτό το σετ γίνεται συμβατό με Wi-Fi, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Alexa, το Google Assistant και το IFTTT για να ελέγχετε τα ρούχα σας με τον ήχο της φωνής σας.

Συνδέστε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο (πωλούνται ξεχωριστά) στο έξυπνο σπίτι σας με αυτό το έξυπνο σετ Whirlpool Cabrio. Επιλέξτε από 26 προγραμματισμένους κύκλους πλύσης και 23 στεγνούς κύκλους ή κατεβάστε ακόμα περισσότερους κύκλους ειδικότητας από την εφαρμογή για την απόλυτη προσαρμοσμένη εμπειρία πλύσης. Τα quad διαφράγματα σε αυτό το ηλεκτρικό στεγνωτήριο βοηθούν στην ισορροπημένη περιστροφή για τέλεια στεγνά ρούχα, ενώ ελαχιστοποιούν τον θόρυβο. Αν έχετε σύστημα θερμοστάτη Nest, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε αυτές τις συσκευές στο σύστημά σας. Ακόμα και χωρίς το Nest, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πλυντηρίου της Whirlpool για απλό έλεγχο στα χέρια σας χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα ρούχα σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και την εφαρμογή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο ενώ είστε εκτός αγορών, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τα ρούχα σας είναι έτοιμα ή ακόμα και να έχετε πρόσβαση στα διαγνωστικά εργαλεία που κρατούν τις συσκευές σας σε άριστη κατάσταση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .