Δωρεάν εργαλεία διαχείρισης μουσικής για την οργάνωση των MP3 σας

Εάν έχετε μια σημαντική συλλογή ψηφιακής μουσικής στον υπολογιστή σας, τότε η χρήση ενός διαχειριστή μουσικής (που ονομάζεται συχνά οργανωτής MP3 ) είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την καλή οργάνωση.

Ίσως να πιστεύετε ότι η χρήση του αγαπημένου σας λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων είναι αρκετά καλή, αλλά οι περισσότερες από τις δημοφιλείς συσκευές προσφέρουν μόνο βασικά εργαλεία. Για παράδειγμα, οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το iTunes, το Winamp και το Windows Media Player έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες όπως επεξεργασία μουσικών ετικετών, αντιγραφή CD, μετατροπή μορφής ήχου και διαχείριση αρχείων άλμπουμ.

Ωστόσο, τα προγράμματα αυτά είναι περιορισμένα σε ό, τι μπορούν να κάνουν και κατά συνέπεια είναι περισσότερο προσανατολισμένα προς την αναπαραγωγή των αρχείων πολυμέσων παρά για την οργάνωση και τη διαχείρισή τους.

Παρακάτω υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι διαχειριστές ψηφιακής μουσικής που διαθέτουν ένα καλό σύνολο ενσωματωμένων εργαλείων για την εργασία με τη βιβλιοθήκη MP3.

MediaMonkey Standard

Ventis Media Inc.

Η δωρεάν έκδοση του MediaMonkey (Standard) διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών για την οργάνωση της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αυτόματη ετικέτα των αρχείων μουσικής σας και ακόμα και να κατεβάσετε τη σωστή τέχνη άλμπουμ.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αρχεία ψηφιακής μουσικής από τα CD ήχου σας, τότε το MediaMonkey έρχεται επίσης με ενσωματωμένο CD ripper. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε αρχεία σε ένα δίσκο χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση εγγραφής CD / DVD.

Το MediaMonkey μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μετατροπής μορφής ήχου. Συνήθως, χρειάζεστε ένα ξεχωριστό βοηθητικό πρόγραμμα για αυτήν την εργασία, αλλά το MediaMonkey υποστηρίζει αρκετές μορφές, όπως MP3, WMA , M4A , OGG και FLAC .

Αυτός ο δωρεάν οργανωτής μουσικής μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με διάφορους μηχανισμούς αναπαραγωγής MP3 / πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Android και των iPhone, iPad και iPod Touch της Apple. Περισσότερο "

Helium Music Manager

Εμφυτευμένο Λογισμικό

Το Helium Music Manager είναι ένας άλλος διοργανωτής πλήρους μουσικής βιβλιοθήκης για να εργάζεστε με διαφορετικές μορφές ήχου στη μουσική σας συλλογή.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου που περιλαμβάνουν MP3, WMA, MP4 , FLAC, OGG και πολλά άλλα. Επίσης, όπως και με το MediaMonkey, μπορείτε να μετατρέψετε, να αντιγράψετε, να γράψετε, να προσθέσετε ετικέτες και να συγχρονίσετε τη μουσική σας με αυτό το πρόγραμμα. Είναι συμβατό με πλατφόρμες όπως iOS, Android, Windows Phone και άλλα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Helium Music Manager που ξεχωρίζει από το πλήθος είναι ο αναλυτής MP3 του. Αυτό το εργαλείο σαρώνει τη βιβλιοθήκη σας για σπασμένα αρχεία MP3 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή τους.

Ω, και σας λείπει το Cover Flow στο iTunes; Στη συνέχεια, θα είστε στο σπίτι με το Helium Music Manager. Έχει μια λειτουργία προβολής άλμπουμ που κάνει τη συλλογή σας μια αύρα.

Σημείωση: Αν πληρώνετε για το Helium Streamer Premium, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για τη ροή της μουσικής σας από οπουδήποτε. Περισσότερο "

MusicBee

Στίβεν Μάιλ

Το MusicBee είναι ένα άλλο πρόγραμμα διοργανωτή μουσικής με ένα εντυπωσιακό αριθμό εργαλείων για το χειρισμό της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Εκτός από τα τυπικά εργαλεία που σχετίζονται με αυτόν τον τύπο προγράμματος, το MusicBee έχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες για τον ιστό.

Για παράδειγμα, η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής υποστηρίζει την αναζήτηση στο Last.fm και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto-DJ για να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις ακρόασης.

Το MusicBee υποστηρίζει την αναπαραγωγή χωρίς κενά και περιλαμβάνει ακόμη και πρόσθετα για να κάνει την εμπειρία πολύ καλύτερη, όπως τα σχέδια θεάτρου, τα skin, τα plugins, οι οπτικοποιητές και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Κλεμεντίνη

Κλεμεντίνη

Ο οργανωτής μουσικής Clementine είναι ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που μοιάζει με τους υπόλοιπους σε αυτόν τον κατάλογο. Δημιουργήστε έξυπνες λίστες αναπαραγωγής, εισαγάγετε και εξαγάγετε μορφές playlist όπως M3U και XSPF, αναπαραγάγετε ήχο CD, βρείτε στίχους και φωτογραφίες, μεταγράψτε τα αρχεία ήχου σε δημοφιλή φορμά αρχείων, κάντε λήψη ετικετών που λείπουν και πολλά άλλα.

Με αυτό, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και να αναπαραγάγετε μουσική από τη δική σας τοπική μουσική βιβλιοθήκη καθώς και από οποιαδήποτε μουσική που έχετε αποθηκεύσει σε χώρους αποθήκευσης σύννεφων όπως το Box, το Google Drive, το Dropbox ή το OneDrive.

Εκτός από αυτό, η Clementine σάς επιτρέπει να ακούτε ραδιόφωνο στο διαδίκτυο από μέρη όπως το Soundcloud, το Spotify, το Magnatune, το SomaFM, το Grooveshark, το Icecast και άλλα.

Η Clementine λειτουργεί σε Windows, macOS και Linux και μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Android, η οποία είναι μια πραγματικά ταλαιπωρημένη εμπειρία. Περισσότερο "