Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις Σχετικά με τον Mario Kart 8

Απαντήσεις σε Βασικές Ερωτήσεις Σχετικά με τον Mario Kart 8

Το Mario Kart 8 της Nintendo 8 (MK8) είναι ένα παιχνίδι αγώνων καρτ για την κονσόλα παιχνιδιών Wii U. Στην πραγματικότητα, είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι Wii U στην αγορά. Απελευθερώθηκε σε όλο τον κόσμο τον Μάιο του 2014.

Το Mario Kart 8 διαφέρει από τις παλαιότερες εκδόσεις των παιχνιδιών του Mario Kart, καθώς διαθέτει περιοχές με αντιβαρύτητα που επιτρέπουν στους χρήστες να οδηγούν σε μη συνηθισμένο περιβάλλον οδήγησης όπως τοίχους και οροφές. Διαθέτει λειτουργίες για πολλούς παίκτες και για μεμονωμένους παίκτες καθώς και online υποστήριξη για πολλούς παίκτες μέσω του δικτύου της Nintendo.

Ακολουθούν απαντήσεις σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον Mario Kart 8.

Σημείωση: Το Mario Kart 8 είναι διαφορετικό από το Mario Kart 8 Deluxe, το οποίο είναι για το Nintendo Switch.

01 από 08

Ποιες είναι οι επιλογές του ελεγκτή μου;

Το MK8 υποστηρίζει οποιονδήποτε διαθέσιμο ελεγκτή για το Wii U. Δύο από αυτές τις επιλογές ελεγκτή - το gamepad ή το τηλεχειριστήριο Wii, σας επιτρέπουν να παίζετε περιστρέφοντας τον ελεγκτή σας σαν ένα τιμόνι.

Μπορείτε να αλλάξετε τον ελεγκτή σας πηγαίνοντας πίσω στην οθόνη παιχνιδιού ανοίγματος και, στη συνέχεια, πατώντας το πλήκτρο A σε οποιονδήποτε ελεγκτή θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

02 από 08

Ποιο είναι το σημείο του Honking the Horn στο Mario Kart 8;

Εάν παίζετε MK8 χρησιμοποιώντας το gamepad, θα δείτε ένα μεγάλο κέρατο στη μέση της οθόνης αφής. Πατήστε το κέρατο ή πατήστε το αντίστοιχο κουμπί σε άλλο ελεγκτή και η κόρνα σας θα προκαλέσει έκπληξη σε άλλους δρομείς.

Αυτό είναι το μόνο που παίρνεις γι 'αυτό. Η λειτουργία Super Horn είναι χρήσιμη. το κανονικό κέρατο δεν είναι.

03 του 08

Πώς μπορώ να επιλέξω το Combo Best Character / Car / Wheels;

Οι διάφοροι χαρακτήρες, τα οχήματα, οι τροχοί και τα φτερά που επιλέγετε για τον αγωνιστή σας θα επηρεάσουν την ταχύτητα και το χειρισμό. Κάθε χαρακτήρας έχει εκχωρηθεί βάρος, έτσι το Baby Mario είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το Bowser.

Οι ελαφριές χαρακτήρες έχουν καλή επιτάχυνση (το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στην τελική ταχύτητα) και το χειρισμό (πόσο δυνατά μπορείτε να γυρίσετε), αλλά εύκολα χτυπήθηκαν από το δρόμο με βαρύτερους χαρακτήρες.

Όταν επιλέγετε ένα όχημα, πατήστε πρώτα το πλήκτρο + , το οποίο θα σας δείξει στατιστικά για τα αυτοκίνητα και τους τροχούς. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε τα αποτελέσματα στην ταχύτητα (την τελική ταχύτητα ενός οχήματος), την πρόσφυση (πόσο καλά θα κολλήσετε στο δρόμο) και άλλα χαρακτηριστικά καθώς μετακινηθείτε στις επιλογές σας.

Αυτό που λειτουργεί καλύτερα εξαρτάται από το στυλ οδήγησης και το κομμάτι στο οποίο βρίσκεστε. Αυτό το εύχρηστο γράφημα δείχνει τα στατιστικά στοιχεία για όλες τις επιλογές και αυτό το Mario Kart 8 Calculator χρησιμοποιείται για να δείτε τα αποτελέσματα οποιουδήποτε συνδυασμού.

04 του 08

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον χάρτη στην οθόνη;

Nintendo

Μετά από πολλές καταγγελίες για την έλλειψη χάρτη στην οθόνη στο Mario Kart 8, η Nintendo πρόσθεσε ένα σε μια ενημέρωση.

Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πιέζοντας το πλήκτρο μείον (-) στο gamepad. Ανεξήγητα, αυτό δεν θα λειτουργήσει με τους άλλους ελεγκτές, οπότε ακόμα και αν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά, θα πρέπει να συνεχίσετε και πατήστε το κουμπί του πληκτρολογίου για να ενεργοποιήσετε το χάρτη.

05 του 08

Υπάρχουν Συντομεύσεις Συντομεύσεων στο Mario Kart 8;

Τα κομμάτια είναι όμορφα και λεπτομερή. Nintendo

Φυσικά. Ελέγξτε τις Συντομεύσεις του Mario Kart 8:07 του IGN σε 3 Λεπτά για να δείτε τα περισσότερα από αυτά.

Λάβετε υπόψη ότι εάν μια συντόμευση σας οδηγήσει πάνω από το τραχύ έδαφος, το οποίο σας επιβραδύνει, θα θέλετε να το πάρετε μόνο αν κρατάτε ένα μανιτάρι που αυξάνει την ταχύτητα.

06 του 08

Τι δεν αρέσουν οι άνθρωποι για το Mario Kart 8;

Nintendo

Το MK8 έχει λάβει σχόλια και είχε μεγάλες πωλήσεις, αλλά δεν είναι τέλειο. Υπάρχουν, συγκεκριμένα, μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του παιχνιδιού που οι άνθρωποι διαμαρτύρονται, συχνά επειδή έχουν αλλάξει από προηγούμενες επαναλήψεις του Mario Kart.

07 του 08

Τι είναι ο θάνατος Luigi Stare;

Ο Luigi δεν θέλει μόνο να σας χτυπήσει. θέλει να σας καταστρέψει. Rizupicorr

Το Luigi Death Stare είναι μια μίμωση στο διαδίκτυο που επικεντρώνεται στην εχθρική εμφάνιση ότι ο χαρακτήρας Mario Kart 8, Luigi, δίνει και άλλους δρομείς καθώς τους περνάει.

Το μιμ εμπνεύστηκε από αυτό το σύντομο κλιπ από το παιχνίδι. Περισσότερο "

08 από 08

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα δωρεάν παιχνίδι κατά την αγορά του MK8;

Nintendo

Δεν μπορείτε. Η προσφορά της Nintendo για δωρεάν κωδικό λήψης κατά την εγγραφή του παιχνιδιού έληξε στις 31 Ιουλίου 2014.