Οι καλύτερες εφαρμογές NFL για το iPad

Συνεχίστε με το NFL στο Tablet σας

Είστε έτοιμοι για κάποιο ποδόσφαιρο; Η σεζόν NFL είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, οπότε είναι μια μεγάλη στιγμή να κάνετε μια ροή των εφαρμογών NFL που μπορείτε να κατεβάσετε στο iPad σας. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα, να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια, να δείτε στιγμιότυπα παιχνιδιών που έχετε χάσει ή ακόμα και να παρακολουθήσετε ταινίες προπονητών παιχνιδιών, σας έχουμε καλύψει.

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ελεύθερες για λήψη, αλλά ορισμένοι απαιτούν συνδρομές για να αποκτήσουν το βαθύτερο περιεχόμενό τους. Και για να παρακολουθείτε τις ζωές των παιχνιδιών, θα χρειαστείτε έναν έγκυρο πάροχο καλωδιακών υπηρεσιών

Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPad

01 του 06

NFL

Getty Images / Ezra Shaw

Δεν χρειάζεται να είστε ένας hardcore ρολόι-κάθε-παιχνίδι ανάγνωση-κάθε-άρθρο ανεμιστήρα NFL να αγαπούν την επίσημη εφαρμογή NFL. Αυτός είναι ακριβώς οτιδήποτε θέλετε από μια εφαρμογή: αγαπημένες ομάδες, βίντεο, άρθρα και μια ζωντανή εκπομπή του δικτύου NFL για όσους έχουν συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης που υποστηρίζει το δίκτυο.

Η ίδια η εφαρμογή είναι λίγο πάνω στο No-Thrills, κάτι που δεν είναι κακό σε αυτή την εφαρμογή. Ενώ δεν υπάρχουν καμπάνες και σφυρίχτρες για να σας φέρουμε φούστα για το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν ούτε καμπάνες και σφυρίχτρες για να φτάσετε στο δρόμο σας ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Περισσότερο "

02 του 06

ESPN

Η εφαρμογή NFL είναι μεγάλη αν σας αρέσει να παρακολουθείτε το κανάλι NFL, αλλά η πλευρά του παίκτη-κεντρικού χαρακτήρα του NFL δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή για όλους. Εάν είστε περισσότερο από ένα πρόσωπο ESPN, και ειδικά αν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα αθλήματα από ό, τι μόνο το NFL, η εφαρμογή ESPN είναι ένα must-have download.

Την πρώτη φορά που θα εκκινήσετε την εφαρμογή ESPN, θα σας ρωτήσω για τα αγαπημένα σας αθλήματα και τις αγαπημένες σας ομάδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ορισμένες εξειδικευμένες τροφοδοσίες και σελίδες ώστε να μπορείτε να μεταβείτε δεξιά στις ειδήσεις που σας ενδιαφέρει να διαβάζετε ή να παρακολουθείτε. Η εφαρμογή περιέχει άφθονο βίντεο και μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή Dan. Και αν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου με το ESPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ESPN απευθείας από την εφαρμογή. Ωστόσο, αυτά τα βίντεο κατά παραγγελία δεν είναι τόσο εκτεταμένα όσο χρησιμοποιούν την επίσημη εφαρμογή WatchESPN. Περισσότερο "

03 του 06

το σκορ

Εάν δεν σας πειράζει η έλλειψη κουδουνιών και σφυρίχτρων, το Scroll έχει ένα μεγάλο μείγμα ειδήσεων και πληροφοριών για τα αγαπημένα σας αθλήματα. Όπως και η εφαρμογή ESPN, θα σας ζητηθούν τα αγαπημένα σας αθλήματα και ομάδες. Μια καθαρή συστροφή: μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας παίκτες.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό τουScore είναι η αρχική οθόνη αγαπημένων "MyScore", η οποία είναι μια ροή άρθρων και βίντεο επιμελημένη μόνο για τα γούστα σας. Έχοντας αυτό στην αρχική οθόνη σάς επιτρέπει να μεταβείτε απευθείας στα καλά πράγματα. Περισσότερο "

04 του 06

Φανταστικά νέα του Rotoworld

Αν βλέπετε αθλήματα με φακούς φαντασίας, μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εφαρμογή Rotoworld. Οι ειδήσεις με κλίση φαντασίας, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε τους παίκτες στην ομάδα φαντασίας σας για να πάρετε μια εστιασμένη ματιά σε τι είδους ευκαιρίες ή προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Η ίδια η εφαρμογή είναι λίγο σε σύγκριση με τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας. Η "είδηση" είναι πιο κατάλληλη για μια αναδυόμενη φούσκα που παίρνετε από έναν διαχειριστή πρωταθλήματος φαντασίας παρά ένα πραγματικό άρθρο ειδήσεων, το οποίο είναι καλό αν σκέφτεστε κυρίως για την καθυστέρηση.

Ωστόσο, δεδομένου του πόσο δημοφιλές ποδόσφαιρο φαντασίας έχει γίνει με τα χρόνια, ήμουν λίγο έκπληκτος δεν υπήρχε μια πιο εκτεταμένη app σε αυτή την κατηγορία. Περισσότερο "

05 του 06

Φαντασία Ποδόσφαιρο

Μιλώντας για φανταστικό ποδόσφαιρο, θέλετε να διαχειριστείτε την ομάδα σας από το iPad σας; Κανένα πρόβλημα. Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Fantasy Football έχουν συσχετισμένες εφαρμογές που θα κάνουν τη ρύθμιση της γραμμής σας ή θα αρπάζουν ότι το αναδυόμενο αστέρι από τους ελεύθερους πράκτορες παίζει ένα pool ένα snap. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές Fantasy Football:

Περισσότερο "

06 του 06

Παρακολουθήστε ζωντανά παιχνίδια στο iPad σας

Δεν χρειάζεται να είστε στο σπίτι ή σε ένα αθλητικό μπαρ για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι NFL αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να προσελκύσετε την αγαπημένη σας ομάδα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Δυστυχώς, αυτές οι εφαρμογές είναι συνδεδεμένες με έναν παροχέα καλωδίων, οπότε θα πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες σας για να τις χρησιμοποιήσετε.