Τα 10 καλύτερα και πιο πρόσφατα παιχνίδια Android

Από τις νέες κυκλοφορίες μέχρι τις ενημερώσεις για τα εξαιρετικά παιχνίδια, αυτά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε.

Τα κινητά παιχνίδια κυκλοφορούν συχνά και ενημερώνονται με ρυθμό εξοργισμού αυτές τις μέρες, με πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους που συχνά πέφτουν από την τροχιά. Σημειώστε αυτή τη σελίδα και ελέγξτε τα τακτικά, καθώς τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια - όχι μόνο αυτά που εμφανίζονται στις πρώτες σελίδες - θα εμφανίζονται εδώ.

01 από 10

Ένα άλμα άλμα

Στιγμιότυπο οθόνης του One More Jump by SMG Studio. SMG Studio

Το SMG Studio του Thumb Drift φήμη συνεργάτες με τους συναδέλφους Αυστραλιανό στούντιο Premo Games για να φέρει μια περιστροφή της γεωμετρία Dash στη σειρά One More παιχνίδια. Αυτή η συγκεκριμένη καταχώρηση κάνει μερικά πράγματα ευπρόσδεκτα στο είδος, συμπεριλαμβανομένου του πορτρέτου με το ένα χέρι και μια δροσερή καθημερινή λειτουργία ατελείωτου τρόπου λειτουργίας. Αυτά είναι ατελείωτα επίπεδα σταθερού σχεδιασμού που μπορείτε να παίξετε ξανά και ξανά για μία ημέρα, προσπαθώντας να προχωρήσετε περαιτέρω για να πάρετε ένα νέο υψηλό σκορ για απόσταση. Η δομή αυτού του παιχνιδιού είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα σε κάποιους παρόμοιους, δημοφιλείς τίτλους. Περισσότερο "

02 από 10

Badland 2

Badland 2 για screenshot Android. Frogmind / Cheetah Mobile

Η flappy platformer sequel από την iOS τελικά κάνει το δρόμο της στο Android, αν και ήταν μια ενδιαφέρουσα πορεία για την τελική απελευθέρωσή της. Η αρχική εκτόξευση του παιχνιδιού είχε ένα πιο πρότυπο αναλώσιμο μοντέλο IAP. Αυτό έχει αφαιρεθεί σε αντάλλαγμα για ένα παρόμοιο μοντέλο IAP με το αρχικό Badland, όπου το παιχνίδι είναι ελεύθερο να το κατεβάσετε, αλλά το ξεκλείδωμα πριμοδότησης κοστίζει 3,99 δολάρια. Ο Cheetah Mobile, ο εκδότης της συνέχειας, έβγαλε κάποιες προσπάθειες για την εφαρμογή του προηγούμενου συστήματος όταν το αρχικό Badland ήταν freemium και οι εκδόσεις iOS πληρώνονται. Οι παίκτες τελικά πήραν αυτό που ήθελαν. Περισσότερο "

03 από 10

Lumines: παζλ και μουσική

Στιγμιότυπο από το ρυθμικό παζλ Lumines Puzzle και Μουσική. mobcast

Αυτό το ρυθμικό παιχνίδι παζλ ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι εκτόξευσης του PSP που έπρεπε να ρίξει τους ιδιοκτήτες του PSP πίσω στις ημέρες του halcyon του 2005 όταν έπαιξαν αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει και μια έκδοση ελεύθερη για αναπαραγωγή, αλλά αυτή η πληρωμένη έκδοση παρουσιάζει κυρίως νέα κομμάτια, αλλά και μια επιλογή από κλασικά κομμάτια και δέρματα, τα οποία με παίρνουν πραγματικά πίσω. Το παιχνίδι προσπαθείτε να φτιάξετε τετράγωνα που εκρήγνυνται στο ρυθμό της μουσικής μέσω μιας γραμμής που διασχίζει την οθόνη με το ρυθμό και είναι μια μοναδική ιδέα, αν και λειτουργεί καλύτερα με ακουστικά. Περισσότερο "

04 από 10

Ράβδοι

Στιγμιότυπο οθόνης του Wands for Gear VR. NUX Studios

Αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι για το Gear VR παίζετε το ρόλο ενός μαγικού wielder, εξοπλίζοντας το ραβδί σας με διάφορα ξόρκια και συμμετέχοντας σε μάχες με άλλους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένων άλλων παικτών σε μια online μάχη για πολλούς παίκτες. Ενώ θα ήταν συγκλονιστικό αν αυτό δεν εξαπλώθηκε σε άλλες πλατφόρμες VR, αν όχι πλατφόρμες παιχνιδιών γενικά, αυτό τουλάχιστον φαίνεται σαν μια δροσερή εμπειρία για τους ιδιοκτήτες των ακουστικών VR της Samsung. Περισσότερο "

05 από 10

Επικεφαλής του κράτους

Πολιτική οθόνη στην πολιτική σάτιρα Επικεφαλής του κράτους. Ed Biden

Με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές σε πλήρη εξέλιξη, ίσως έχετε μια προτίμηση για μια πολιτική προσομοίωση με μια σατυρική συστροφή - υποθέτοντας ότι οι εκλογές δεν γελούν αρκετά σε αυτό το σημείο. Ο αρχηγός του κράτους σας βάζει σε έναν κόσμο πραγματικών πολιτικών ζώων, καθώς εκτελείτε μυριάδες αποφάσεις που θα διασφαλίσουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε αρκετό έλεγχο στην κοινωνία ώστε να μπορέσετε να γίνετε ένας επιτυχημένος λαϊκιστής πολιτικός που ενεργοποιεί μια επανάσταση, εξισορροπώντας τις ανάγκες των διαφόρων περιοχών της Concordia . Είναι μια σάτιρα αμερικάνικης πολιτικής γεμάτη με τραγούδια και ίσως να έχει κάποιον έλεγχο αυτού που ακούγεται ελκυστικό; Περισσότερο "

06 από 10

Στυλό παντελόνι

Στιγμιότυπο από το Steppy Pants for Android. Σούπερ Ψυχαγωγία

Η Αυστραλία έχει γίνει ένα σημαντικό hotspot για περιστασιακά κινητά παιχνίδια και το Steppy Pants είναι το τελευταίο στην περήφανη αυτή παράδοση, με τους πρώην κατασκευαστές του Fruit Ninja πίσω από αυτό. Αυτός που προσπαθείτε να μην κάνετε βήματα στις ρωγμές στο πεζοδρόμιο. Είναι βασικά το σκίτσο Monty Python "Το Υπουργείο της Silly Walks" ως βιντεοπαιχνίδι. Βασικά, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς να προχωρήσετε σωστά με τρόπο που δεν σας προκαλεί να πέσετε στην άκρη σας, αλλά επίσης σας επιτρέπει να αναπτύξετε ένα ρυθμό ενώ βγαίνετε από την άνιση πέτρινη πεζοδρόμια στην επόμενη. Το παιχνίδι έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα πτυχή όπου το πεζοδρόμιο που περνάτε έχει μια μόνιμη διάταξη και σημεία ελέγχου για να φτάσει, έτσι περπατάτε πίσω από τα μέρη που ήσασταν πριν. Είναι μια ενδιαφέρουσα δομή για ένα περιστασιακό παιχνίδι, αν και φυσικά έχει το στυλ Crossy Road για την εξόφληση με όλα τα είδη παχουμένων ρούχων για ξεκλείδωμα. Περισσότερο "

07 από 10

Stretch Dungeon

Στιγμιότυπο οθόνης του νέου ανθρώπινου παιχνιδιού φλίπερ του Nitrome, Stretch Dungeon. Νιτρόμετρο

Όχι μόνο το περιεχόμενο για να ενημερώσετε το Leap Day, το Nitrome συνεχίζει να βάζει τα νέα παιχνίδια που έχουν δημοσιεύσει (Magic Mansion) μαζί με τους εσωτερικά ανεπτυγμένους τίτλους τους όπως Stretch Dungeon. Πατάτε για να επεκτείνετε και να σύρετε τα τείχη του μπουντρουμιού, προσπαθώντας να χτυπήσετε τον παλιό, γενειοφόρο πρωταγωνιστή γύρω σαν ένα ανθρώπινο φλίπερ. Ένα μείγμα της εξέλιξης με βάση το επίπεδο (με τελειώνοντας) και υψηλό σκορ κυμαίνεται καθιστώντας αυτό ένα ενδιαφέρον κομμάτι. Περισσότερο "

08 από 10

Enyo

Στιγμιότυπο από Enyo από Tinytouchtales. Tinytouchtales

Ο δημιουργός του Crawl Card, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2015 , ανέπτυξε αυτό το roguelike ως προσωρινό έργο ενώ ο Thief Card είναι σε εξέλιξη. Αυτό το παιχνίδι θυμίζει Hoplite, αλλά σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε μια ασπίδα και hookshot για να νικήσετε τους εχθρούς σας με μοναδικές μεθόδους. Μπορείτε να σπρώξετε εχθρούς, ή να τους τραβήξετε σε παγίδες, αλλά δεν υπάρχουν άμεσες σκοτωμένες εδώ. Πολλοί από αυτούς τους εχθρούς μπορούν να επιτεθούν και μπορούν να σας στείλουν στις ίδιες παγίδες, έτσι το έξυπνο παιχνίδι είναι το κλειδί εδώ. Αυτό αξίζει τον κόπο να κατεβάσετε δωρεάν, με μια αγορά εντός της εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε τις εμπειρικές και καθημερινές λειτουργίες. Περισσότερο "

09 από 10

Ημέρα άλμα

Νιτρόμετρο

Η ημερήσια πλατφόρμα του Nitrome είναι ίσως το πιο δημοφιλές παιχνίδι τους ακόμα, και το παιχνίδι ήταν ο ευεργέτης πρόσφατων βασικών ενημερώσεων. Κάποιος έφερε ένα σωρό νέους χαρακτήρες και παγίδες στο παιχνίδι, επεκτείνοντας την ποικιλία του συστήματος καθημερινής στάθμης. Ένας άλλος τρόπος είναι να φέρετε το cloud save στο παιχνίδι, κάνοντας αυτό το καθημερινό platformer κάτι που μπορεί να απολαμβάνει ανεξάρτητα από τη συσκευή που ξεκίνησε το παιχνίδι, τουλάχιστον όταν πρόκειται για την καθημερινή σας πρόοδο. Περισσότερο "

10 από 10

Ξεδιπλώθηκε

Στιγμιότυπο οθόνης από πτυσσόμενο από 3 γρανάζια. 3 γρανάζια

3 Οι Sprockets συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη ενός από τα καλύτερα παιχνίδια του 2015 στο Pac-Man 256 , αλλά το Aussie στούντιο έχει επίσης αποδείξει τη δική του δουλειά με τα παιχνίδια Cubemen, και τώρα αυτό το περιστασιακό γρίφος. Και με το casual, εννοώ πολύ απλό: το παιχνίδι παίρνει μια προσέγγιση χωρίς ανησυχίες για το πώς οι παίκτες μπορούν να ακυρώσουν κινήσεις όσο θέλουν και μπορούν να αγοράσουν απεριόριστες συμβουλές για μια τιμή. Τα παζλ παίρνουν μάλλον προκλητική, καθώς προσπαθείτε να διπλώσετε τα σχήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσουν στο σημείο του τέρματος, με διαφορετικά αντικείμενα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές παραγγελίες για να φτάσετε εκεί. Πολύ δύσκολο, βέβαια, αλλά τουλάχιστον το παιχνίδι είναι τόσο φιλικό όσο θα μπορούσε να είναι. Περισσότερο "