Πώς να πάρετε περισσότερες Pokecoins στο Pokemon Go

Είναι πολύ απλό να πιάσει το Pokemon. Εδώ είναι τα βασικά!

Αν ψάχνετε να συνεχίσετε να παίζετε Pokemon Go χωρίς να ξοδέψετε χρήματα από πραγματικό κόσμο, απολαύστε! Υπάρχουν πράγματι τρόποι να το κάνετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Εάν έχετε ανησυχήσει για το άλμα επειδή δεν είστε σίγουροι για το πόσα χρήματα τελικά θα σας κοστίσει, ξεκουραστείτε εύκολα και ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ - μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε χωρίς ποτέ έχοντας περάσει μόνο ένα σεντ.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξέρετε για τους Pokecoins, τα οποία είναι το νόμισμα πριμοδότησης του Pokemon Go. Βασικά, μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα όπως μπάλες Poke, δελεαστικά και άλλα με αυτό το είδος νομίσματος, καθώς και θυμίαμα. Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε το απόθεμά σας και να παραλάβετε άλλα στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αύξηση του εξοπλισμού που διαθέτετε. Μπορείτε να αγοράσετε Pokecoins για πραγματικά χρήματα μέσω του καταστήματος στο παιχνίδι ή μπορείτε να τα δημιουργήσετε μόνοι σας.

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Αλλά δεν είναι ένα ανυπέρβλητο έργο, γι 'αυτό μην ανησυχείτε πάρα πολύ. Παρακολουθώντας και κρατώντας γυμναστήρια κάτω από τον έλεγχο της ομάδας σας είναι το κλειδί για να γίνει αυτό. Για να κερδίσετε ένα συνεπές ποσό Pokecoins, θα πρέπει να αρπάξετε ορισμένα γυμναστήρια της δικής σας. Πρέπει να αναλάβετε ένα γυμναστήριο που ελέγχεται από μια άλλη ομάδα. Αν λοιπόν επαναφέρετε την ομάδα Mystic, θα θελήσετε να παρακολουθήσετε ένα γυμναστήριο που έχει ξεπεραστεί από την Team Valor. Είναι απλό να βρείτε αντίθετες ομάδες, απλά να ψάξετε για το χρώμα του γυμναστηρίου όπως εμφανίζεται στον χάρτη.

Μόλις βρείτε ένα γυμναστήριο, θα πρέπει να εγκαταλείψετε το Pokemon που μπορεί να το πάρει για εσάς. Για αυτό, θα θελήσετε να συγκεντρώσετε μια ομάδα από τους ισχυρότερους Pokemon που μπορείτε να βρείτε και να τους περάσετε από τους εκπαιδευτές που βρίσκονται εκεί. Μόλις αποκτήσετε τον έλεγχο, θα δείτε ένα σταθερό ρεύμα χρυσού που μπαίνει. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε τον έλεγχο του γυμναστηρίου αρκετά καιρό για να δείτε οποιεσδήποτε πραγματικές αποδόσεις, αλλά να το κολλήσετε. Ανταμοιβές θα έρθουν σε σας!

Εάν θέλετε να δείτε οποιοδήποτε είδος πραγματικού χρυσού που μπαίνει, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει check-in περίπου κάθε μέρα ή έτσι για να πάρετε 10 νέα Pokecoins. Μπορείτε να ελέγξετε μέχρι και 10 γυμναστήρια, οπότε μην υποθέστε ότι εσείς και το πλήρωμά σας θα κυλήσετε και θα αναλάβετε κάθε γυμναστήριο που υπάρχει για να αποκτήσετε όλα τα Pokecoins που μπορείτε. Εάν θέλετε να κρατήσετε 10 που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να κάνετε χωρίς βοήθεια, θα θελήσετε να κρατήσετε τους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να το κάνετε.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι ισχυροί τρόποι να συγκεντρωθούν οι Pokecoins αν δεν είστε διατεθειμένοι να βάζετε την εργασία όταν πρόκειται για γυμναστήρια στα οποία μπορείτε να βασίζεστε. Μπορείτε πάντα να χτυπήσετε επάνω τις Poke Stop που είναι γεμάτες γύρω από το χάρτη, και περιστασιακά θα σας ανταμείβονται με Poke Μπάλες και νομίσματα, αλλά η κατάσταση του γυμναστηρίου είναι 100% το καλύτερο στοίχημά σας.

Εάν έχετε δοκιμάσει αυτούς τους χώρους και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πάρετε το δικαίωμα να αποκτήσετε δωρεάν Pokecoins, μπορείτε πάντα να τα δώσετε και να τα αγοράσετε. Δεν κοστίζουν τόσο πολύ όσο θα σκέφτεστε, αλλά μην ξεχνάτε ότι πολλά από τα πράγματα που νομίζετε ότι ίσως χρειάζεστε για τους Pokecoins, δεν τα χρειάζεστε πραγματικά πραγματικά τόσο άσχημα. Εάν κάνετε πολλά ταξίδια ή απλά ζείτε κοντά στο Pokestops, δεν χρειάζεται πραγματικά να αγοράσετε ενυδρεία ή μπάλες Poke, γιατί θα έχετε ήδη βυθιστεί μαζί τους.

Ακριβώς ξεκινώντας με το Pokemon Go; Μην φοβάστε να συνεχίσετε να ελέγχετε πίσω για τις καυτές συμβουλές και τα κόλπα για το πώς να πετύχετε ως αρχάριος εκπαιδευτής Pokemon. Έχουμε οδηγούς για το πώς να κάνουμε ουσιαστικά τα πάντα στο παιχνίδι, απλά συνεχίστε να ελέγχετε για περισσότερα!