9 δωρεάν προγράμματα λογισμικού μετατροπής εικόνας

Καλύτεροι μετατροπείς δωρεάν εικόνων για JPG, BMP, PSD, TIF, GIF, RAW και πολλά άλλα!

Ένας μετατροπέας εικόνας είναι ένα είδος μετατροπέα αρχείων που μετατρέπει μια μορφή αρχείου εικόνας (όπως ένα JPG, BMP, TIF, κλπ.) Σε ένα άλλο. Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία, ένα γραφικό ή οποιοδήποτε αρχείο εικόνας όπως θέλετε, επειδή δεν υποστηρίζεται η μορφή, μπορεί να βοηθήσει το λογισμικό μετατροπής εικόνων.

Σημαντικό: Κάθε πρόγραμμα μετατροπής εικόνων που παρατίθεται παρακάτω είναι δωρεάν. Δεν έχω συμπεριλάβει δοκιμαστές ή μετατροπείς εικόνων shareware.

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λογισμικού μετατροπέα εικόνων και ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

01 από 09

XnConvert

XnConvert. © XnSoft

Το XnConvert είναι το μαχαίρι ελβετικού στρατού των μετατροπέων εικόνας. Με το XnView, μπορείτε να μετατρέψετε οποιεσδήποτε από τις 500 μορφές εικόνας στην επιλογή σας περίπου 80 άλλων. Αν έχετε σπάνια μορφή εικόνας που δεν μπορείτε να ανοίξετε, το XnView μπορεί πιθανώς να το μετατρέψει.

Το XnView υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή παρτίδας, τις εισαγωγές φακέλων, τα φίλτρα, την αλλαγή μεγέθους και πολλές άλλες προηγμένες επιλογές.

Μορφές εισόδου: BMP, EMF, GIF, ICO, JPG, PCX, PDF, PNG, PSD, RAW, TIF και πολλά άλλα

Μορφές εξόδου: BMP, EMF, GIF, ICO, JPG, PCX, PDF, PNG, PSD, RAW, TIF και πολλά άλλα

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων μορφών εδώ: XnConvert Formats.

Κατεβάστε το XnConvert δωρεάν

Ο εκδότης του XnConvert διαθέτει επίσης μια ελεύθερη γραμμή εντολών που βασίζεται, αποκλειστικό μετατροπέα εικόνας που ονομάζεται NConvert αλλά το XnConvert είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

Το XnConvert θα πρέπει να λειτουργεί με τα Windows 10 κάτω από τα Windows 2000, καθώς και με τα λειτουργικά συστήματα Mac και Linux. Υπάρχει ακόμη και μια φορητή επιλογή για Windows στη σελίδα λήψης, διαθέσιμη για εκδόσεις 32-bit και 64-bit . Περισσότερο "

02 του 09

CoolUtils Online Image Converter

CoolUtils Δωρεάν Online Εικόνα Μετατροπέας. © CoolUtils

Το CoolUtils Online Image Converter είναι ακριβώς αυτό - ένας μετατροπέας εικόνας που υπάρχει εντελώς online, δεν απαιτείται λήψη.

Σε αντίθεση με άλλους μετατροπείς εικόνων στο διαδίκτυο, η υπηρεσία CoolUtils κάνει την εικόνα να μετατρέπει σε σας σε πραγματικό χρόνο - χωρίς αναμονή σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μορφές εισόδου: BMP, GIF, ICO, JPEG, PNG και TIFF

Μορφές εξόδου: BMP, GIF, ICO, JPEG, PNG και TIFF

Υποθέτω ότι υπάρχει ένα όριο μεγέθους αρχείου στο αρχικό αρχείο που ανεβάσατε, αλλά δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω. Έχω ανεβάσει και μετατραπεί ένα αρχείο TIFF 17MB σε JPEG χωρίς πρόβλημα.

CoolUtils Δωρεάν Online Εικόνα Μετατροπέας

Ένα πράγμα που μου αρέσει σχετικά με το CoolUtils είναι ότι σας επιτρέπει να περιστρέφετε και να αλλάζετε το μέγεθος μιας εικόνας πριν τη μετατρέψετε.

Δεδομένου ότι το CoolUtils λειτουργεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα , όπως με τα Windows, Linux και Mac. Περισσότερο "

03 του 09

FileZigZag

FileZigZag.

Το FileZigZag είναι μια άλλη υπηρεσία online μετατροπής εικόνων που θα μετατρέπει τις πιο κοινές μορφές γραφικών.

Απλά μεταφορτώστε την αρχική εικόνα, επιλέξτε την επιθυμητή έξοδο και, στη συνέχεια, περιμένετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα σύνδεσμο προς την εικόνα σας στη νέα μορφή.

Μορφές εισόδου: GIF, BMP, JPG, PAM, PBM, PCX, PGM, PNG, PPM, SGI, YUV, TGA, TIF και TIFF

Μορφές εξόδου: BMP, DPX, GIF, JPG, PAM, PBM, PNG, PCX, PGM, PPM, RAS, SGI, TGA, TIF, TIFF και YUV

FileZigZag Επισκόπηση και σύνδεση

Ακριβώς όπως οποιοσδήποτε online μετατροπέας αρχείων, πρέπει να περιμένετε δυστυχώς το FileZigZag να φορτώσει το αρχείο και στη συνέχεια να περιμένει ξανά τη σύνδεση λήψης. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότερες εικόνες είναι μικρού μεγέθους, δεν θα έπρεπε πραγματικά να διαρκέσει τόσο πολύ. Περισσότερο "

04 του 09

Zamzar

Zamzar. © Zamzar

Το Zamzar είναι μια ακόμη υπηρεσία online μετατροπής εικόνων που υποστηρίζει τις πιο συνηθισμένες μορφές φωτογραφιών και γραφικών και ακόμη και μερικές μορφές CAD.

Μορφές εισόδου: 3FR, AI, ARW, BMP, CR2, CRW, CDR , DCR, DNG, DWG , DXF , EMF, ERF, GIF, JPG, MDI, MRF, PNG, PNG , PPM, PSD, RAF, RAW, SR2, SVG, TGA, TIFF, WBMP, WMF, X3F και XCF

Μορφές εξόδου: AI, BMP, EPS, GIF, ICO, JPG, PDF, PS, PCX, PNG, TGA, TIFF και WBMP

Zamzar κριτική και σύνδεση

Έχω δοκιμάσει επανειλημμένα Zamzar και έχουν βρει το χρόνο μετατροπής πιο αργή από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες online μετατροπέα εικόνων. Δοκιμάστε ένα πραγματικό πρόγραμμα λογισμικού ή μία από τις άλλες υπηρεσίες online μετατροπής εικόνων πριν από την Zamzar. Περισσότερο "

05 του 09

Προσαρμογέας

Προσαρμογέας. © Macroplant LLC

Adapter είναι ένα διαισθητικό πρόγραμμα μετατροπής εικόνων που υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές αρχείων και πολλά ωραία χαρακτηριστικά.

Στην απλούστερη μορφή του, ο προσαρμογέας σάς επιτρέπει να σύρετε και να αποθέσετε εικόνες στην ουρά και να επιλέξετε γρήγορα τη μορφή εξόδου. Μπορείτε να δείτε καθαρά το μέγεθος των αρχείων εικόνας πριν και μετά την μετατροπή τους.

Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης προχωρημένες επιλογές, αν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε, όπως ονόματα προσαρμοσμένων αρχείων και καταλόγους εξόδου, αλλαγές εικόνας και ποιότητας και επικαλύψεις κειμένου / εικόνας.

Μορφές εισόδου: JPG, PNG, BMP, TIFF και GIF

Μορφές εξόδου: JPG, PNG, BMP, TIFF και GIF

Κατεβάστε τον προσαρμογέα δωρεάν

Μου αρέσει ο προσαρμογέας επειδή φαίνεται να λειτουργεί πολύ γρήγορα και δεν απαιτεί από εσάς να ανεβάσετε τα αρχεία σας online για να τα μετατρέψετε.

Ο προσαρμογέας όχι μόνο μετατρέπει αρχεία εικόνας, αλλά και αρχεία βίντεο και ήχου.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον προσαρμογέα σε λειτουργικά συστήματα Windows και Mac. Δοκίμασα τον προσαρμογέα στα Windows 10 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

06 του 09

Δωρεάν εικόνα του DVDVideoSoft Μετατροπή και αλλαγή μεγέθους

Δωρεάν μετατροπή εικόνας και αλλαγή μεγέθους. © DIGITAL WAVE LTD

Το Free Image Convert and Resize είναι ένα πρόγραμμα που κάνει ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι κάνει - μετατρέπει και μετατρέπει εικόνες.

Αν και δεν υποστηρίζει πολλές μορφές εικόνας, σας επιτρέπει να μετατρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να μετονομάσετε πολλά αρχεία εικόνας ταυτόχρονα.

Μορφές εισόδου: JPG, PNG, BMP, GIF και TGA

Μορφές εξόδου: JPG, PNG, BMP, GIF, TGA και PDF

Κατεβάστε το δωρεάν εικόνα Μετατροπή και αλλαγή μεγέθους για δωρεάν

Σημείωση: Το πρόγραμμα εγκατάστασης προσπαθεί να προσθέσει μερικά πρόσθετα προγράμματα στον υπολογιστή σας που δεν χρειάζεται να έχετε για να λειτουργήσει ο μετατροπέας εικόνων, ώστε να μπορείτε να το παραλείψετε να το παρακάμψετε αν το επιθυμείτε.

Μου αρέσει αυτό το πρόγραμμα επειδή είναι πολύ απλό στη χρήση, υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές εικόνας και περιλαμβάνει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε μαζί με άλλους μετατροπείς εικόνας.

Το Free Image Convert and Resize λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

07 του 09

PixConverter

PixConverter. © CoffeeCup Software, Inc.

Το PixConverter είναι ένας άλλος δωρεάν μετατροπέας εικόνων. Αν και έχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, καταφέρνει να είναι εύκολο στη χρήση.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει μετατροπές παρτίδων, τη δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών φωτογραφιών από ένα φάκελο ταυτόχρονα, περιστροφής εικόνας, αλλαγής μεγέθους και αλλαγής του χρώματος της εικόνας.

Μορφές εισόδου: JPG, JPEG, GIF, PCX, PNG, BMP και TIF

Μορφές εξόδου: JPG, GIF, PCX, PNG, BMP και TIF

Κατεβάστε το PixConverter δωρεάν

Το PixConverter είναι ένας καλός μετατροπέας εικόνων εάν ασχολείστε με αυτές τις μορφές και προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα στο διαδίκτυο.

Τα Windows 8, τα Windows 7 και τα Windows Vista είναι οι μοναδικές εκδόσεις των Windows που υποστηρίζονται επίσημα, αλλά το PixConverter λειτουργεί εξίσου καλά στα Windows 10. Περισσότερα »

08 από 09

SendTo-Μετατροπή

SendTo-Μετατροπή. © Vieas Web

Το SendTo-Convert είναι ένας φοβερός μετατροπέας εικόνων. Το πρόγραμμα μπορεί να αυτοματοποιηθεί στο σημείο που απλά πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε μία ή περισσότερες εικόνες και να επιλέξετε την επιλογή Send to SendTo-Convert για να τις μετατρέψετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε την προεπιλεγμένη μορφή εξόδου, την ποιότητα, την επιλογή μεγέθους και τον φάκελο εξόδου έτσι ώστε να μετατρέψετε γρήγορα εικόνες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα SendTo-Convert.

Μορφές εισόδου: BMP, PNG, JPEG, GIF και TIFF

Μορφές εξόδου: BMP, PNG, JPEG και GIF

Κατεβάστε το SendTo-Convert δωρεάν

Αυτός ο σύνδεσμος λήψης σας μεταφέρει σε μια σελίδα που περιέχει πολλά άλλα προγράμματα, με το κάτω μέρος να είναι για το SendTo-Convert.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια φορητή έκδοση του SendTo-Convert από τη σελίδα λήψης.

Το SendTo-Convert μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

09 του 09

BatchPhoto Espresso

BatchPhoto Espresso. © Bits & Coffee

Το BatchPhoto Espresso είναι ένας ακόμη δωρεάν δωρεάν μετατροπέας εικόνων στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε.

Αφού μεταφορτώσετε μια εικόνα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να την περικόψετε και να την περιστρέψετε, καθώς και να προσθέσετε ειδικά εφέ, όπως ασπρόμαυρο και στροβιλισμένο, να επικαλύψετε κείμενο και να αλλάξετε φωτεινότητα, αντίθεση και ευκρίνεια, μεταξύ άλλων ρυθμίσεων.

Το BatchPhoto Espresso σας επιτρέπει επίσης να μετονομάσετε την εικόνα και να επιλέξετε ποιότητα / μέγεθος πριν την αποθηκεύσετε.

Μορφές εισόδου: JPG, TIF, PNG, BMP, GIF, JP2, PICT και PCX

Μορφές εξόδου: BMP, PICT, GIF, JP2, JPC, JPG, PCX, PDF, PNG, PSD, SGI, TGA, TIF, WBMP, AVX, CGM, CIN, DCX, , GPLT, HPGL, JBIG, JNG, MAN, MAT και άλλα

Επισκεφθείτε το BatchPhoto Espresso

Σε αντίθεση με τα εγκατεστημένα προγράμματα από τα παραπάνω, το BatchPhoto Espresso μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux και macOS. Περισσότερο "