Καλύτερες Διασκέψεις Blog και Twitter Διασκέψεις

Βρείτε τις κορυφαίες ετήσιες εκδηλώσεις για Bloggers και χρήστες Twitter

Εάν θέλετε να συνδεθείτε με άλλους bloggers, χρήστες Twitter και εκδότες κοινωνικών μέσων και θέλετε να μάθετε περισσότερα από ειδικούς ομιλητές και σεμινάρια, από ό, τι θα πρέπει να δείτε τα ετήσια συνέδρια blog και Twitter συνέδρια στην παρακάτω λίστα. Αυτή η λίστα αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς ετήσιες εκδηλώσεις για bloggers, χρήστες Twitter και εκδότες κοινωνικών μέσων.

01 από 04

Blog World και New Media Expo

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Uschools / E + / Getty Images.

Το Blog World είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές ετήσιο γεγονός για bloggers και εκδότες νέων μέσων κάθε είδους. Το πολυήμερο γεγονός είναι πάντα γεμάτο με ενημερωτικές παρουσιάσεις και η δικτύωση είναι ανεξέλεγκτη! Περισσότερο "

02 από 04

BlogHer

Παρά το όνομα, το ετήσιο συνέδριο BlogHer είναι ανοικτό σε άνδρες και γυναίκες bloggers και παρουσιάζει πάντα ενδιαφέρουσες διαλέξεις και δραστηριότητες. Περισσότερο "

03 του 04

SXSW

Νότια από τη Νοτιοδυτική είναι γνωστή για τις πτυχές της μουσικής και του κινηματογράφου, αλλά η ετήσια εκδήλωση SXSW περιλαμβάνει επίσης μια διαδραστική πτυχή που προσελκύει κορυφαίους ομιλητές και ειδικούς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Όχι μόνο αυτό το γεγονός είναι ενημερωτικό, αλλά είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό! Περισσότερο "

04 του 04

TWTRCON

Το TWTRCON είναι μια εκδήλωση που απευθύνεται σε άτομα που χρησιμοποιούν το Twitter για επιχειρηματικούς σκοπούς. Οι ομιλητές είναι συνήθως εμπειρογνώμονες με αποδεδειγμένα ιστορικά αποτελέσματα στο μοχλό Twitter για να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους. Περισσότερο "